perjantai 8. kesäkuuta 2018

Putkeilua ja muuta

Magneetissa käyty eikä toistaiseksi ole tullut mitään soittoja. Eikä kyllä tuloksiakaan vielä näy kannassa. Mulla on paha tapa päivittäin rampata kattomassa joko olis lausuntoa.. Täytyy nyt vaan malttaa ja ootella sitä kirjettä neurolta tai viimeistään tilanteen saa tietää kun korvalekuri soittelee. 

Kuvissa käynnistä muutama sana.. Täytyy kyllä kehua tuota oman pitäjän hospitaalia! Ainakin röntgenissä oli tosi kiva hoitsu laittamassa kanyylin ja ohjeisti todella selkeästi rekalle missä kuvaus tapahtui. Rekassa oli loistavat hoitsut, ilmastointi pelas putkessa hyvin eikä kuvaus ollut ollenkaan epämiellyttävää kun putkeen ei tarvinnut mennä kokonaan eikä päätä laitettu laatikkoon. Mulla oli oikeastaan ihan kivaa siellä. Mulla tulee niistä pörinöistä ja hurinoista mieleen jotku teknobiisit, olin ikäänkuin jossain keikalla. Toivottavasti kontrollit onnistuu jatkossakin magneettirekassa! 

Töissä on mennyt ihan jepujee. Selviydyin palavereista ihan kunnialla ja toinen oli jopa ihan mielenkiintoinen istunto missä oikeasti pääsin ottamaan osaa keskusteluun. Oli tosi hyvät fiilikset sen jälkeen! 

Jotenkin tämä viikko on ollu sellainen terveen jännityksen ja hyvän fiiliksen viikko. Torstaina sain hyvän palaverin päätteeksi vielä yllättettyä oman ukkelin Northern Viking Jewelryn - kaulakorulla, meillä tuli yhdeksän vuotta täyteen yhdessä oloa. Ostin hälle myös samalta valmistajalta partakorun innoittamaan hapsujen kasvatusta, josko jokin päivä sen saisi lettiin ujutettua. 

Huomenna pitäis lähtä metästämään koristelinnunhäkkyräiseen jokin pihalle sopiva kukkanen, kai silloin jo sattuu matkan varrella jotain kökkeliä kun on jo niin monta asiaa mennyt putkeen? Se jää nähtäväksi. 

Muksaa viikonloppulia kaikille!

2 kommenttia:

 1. Jeee <3 Toi on aina hyvä jos lääkärikäynnistä ei jää paskaa fiilistä.

  Itekkin kurkin kokoajan kaikkia tuloksia kun mikäkin haukka. "Joko on? Ai ei? No entäs nyt?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja just piti taas käydä tarkistaan josko ois tullut! No ei ollu. XD

   Poista