lauantai 2. kesäkuuta 2018

Pikapläjäys


Heippadeippa ja mahtavaa alkanutta kesää! Jännittäviä aikoja on eletty ja nähtävästi jännittävyydet saavat jatkoa. 

Maanantaina oon menossa puolivuotiskontrolliin tsekkaamaan mitä potunversoille kuuluu, toisesta versosta saan kirjeitse vastauksen neurolta varmaan melko pian ja toisesta korvalääkärille soittoaika ennen juhannusta. Jos lähitulevaisuudessa ei tyhmäpostausta tai muutakaan postinkia näy, niin sitten oon varmaan päälaki auki sahattuna ja versot kuokittu pois. :D 

Töitten sarallakin on uusia jutskia ja paljon jännittävyyksiä! 8 kuukauden jälkeen mut ylennettiin esimieheksi ja on ollut puhe myös, että voisin töitten ohella kouluttautua ja suorittaa lähiesimiehen ammattitutkinnon. Sinänsä mun toimenkuva ei hirviästi muutu, mutta tottakai on enemmän vastuuta ja uusia työtehtäviä. Yksi näistä uusista työtehtävistä on kokouksiin osallistuminen, ensimmäinen sellainen on jo tiistaina! Kokouskutsuun oli kirjattu, että saan alkuun esitellä itseni, kylläpä mahassa möyryää nyt jo.. Mutta! Kyllä mää pärijään ja selviydyn vaikka mistä, perkele! Ja tottakai oon tosi otettu siitä, että mun työpanosta arvostetaan ja muhun luotetaan.. Aika helekutin innoissani olen tästä ylennyksestä ja sen tuomista haasteista! 

Hauska vaan aatella etten olis ikinä voinut uskoa kumpaakaan näistä asioista omalle kohdalleni. Oon aina ollut varma etten tuu sairastumaan tai kärsimään mistään vaivoista, niin typerältä kuin sen kuullostaakin, näin olen ajatellut. Ihan ufo ajatus on ollut pelkkä työelämä, saatika että voisin siellä pärjätä. Mutta näin se vaan menee, koskaan ei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan!

Tämmöne pikapläjäys nyt vaan, että missä mennään. Kertokkee te mitä teille kuuluu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti