maanantai 1. elokuuta 2016

Turhuuksien turhuudet

Välillä vastaan tulee tavaroita tai tuotteita joilla ei tee vittuakaan tai eivät toimi niinkuin pitäisi, ainakaan omalla kohdalla. Mulla kasvaa välillä kyrpä niin ohtaan näitten turhuuksien kanssa, että ajattelin jakaa kokemukseni teillekkin.


 Rexonan PersePirantti. 

Rexona Maximum Protection Clean Scent on tehokas antiperspirantti naisille. Voidemainen antiperspirantti tarjoaa 48 tunnin suojan käyttäen edistyksellistä ruumiinlämmöstä aktivoituvaa TRIsolid™-teknologiaa. Valitse Cleant Scent -antiperspirantti, jos haluat erittäin tehokkaan ja puhtaan tuoksuisen antiperspirantin.

Rexona Maximum Protectionin TRIsolid™-teknologia mukautuu kehosi mukaan, ja se muodostaa sekä verkkomaisen kalvon hikirauhasten päälle että syvemmän suojakerroksen. Parhaan tehon saavuttamiseksi käytä kainaloihin ennen nukkumaanmenoa. Levon aikana TRIsolid™-teknologia mukautuu kehosi mukaan, ja vaikutus kestää koko seuraavan päivän — myös suihkun jälkeen. Voit myös käyttää Rexona Maximum Protectionia aamulla.

Sain tän dödön äitiltä joskus kun se oli saanut tän jostain ilmaiseksi ja sillä itellä oli just tämmönen käytös. Ilmeisesti äiti on tästä tykännyt kovasti, mutta minä en! Tän pitäis siis tehdä jonkilainen kalvo kaikkuun ja sen kyllä huomas, musta tuntu et mun kaikut meni ikäänkuin tukkoon tästä. En ollut edes perehtynyt tän toimintaan ennen käyttöönotto, vasta sen jälkeen kun ihmettelin miksi kaikut tuntuu niiiiiiin oudoilta. Toisekseen, sain tästä hillittömän tarpeen raapia kainaloita. Kutinaa ei varsinaisesti ollut, mutta se tukkoinen tunne ajo ronkkimaan kaikkuja ja siitä rapsuttelusta seuras itessää se kutina. Jatkoin kuitenkin tuotteen käyttämistä sitkeästi, nimenomaan iltaisin. Pyh pah, kainalot lemus ku viimestä päivää tätä käyttäessä. Tätä ei siis jatkossa tule hankittua ja tämä vajaa putilo lentää nyt roskiin. Eipähän tartte tätä hankkia lisää kun se ei vaan yksinkertaisesti toimi mulla. Onko teissä lukijoissa joku joka käyttää tätä ja omaa positiiviset kokemukset? 

Tää on sitä pirkka lehen kategoriaa jossa ihmiset sanoo lihapullaväkkäräkauhan olleen turhin ostos keittiöön. Ostin joskus tän suurehkon teepallukan halpparista enkä aatellut näissä olevan mitään eroja, kaikinpuolin ulkoisesti vilkaistuna näytti olevan ihan ookoopätevä. Kuinkas kävikään, täähän päästää kaikki röpölit läpitte! Hyih. Roskiin tämäkin, irtoteen valmistan jatkossa keittimellä tai hankin sellaisen pallukan mistä ei pääse läpi tulemaan röpönröpöä. 


Voihan perse.. En tiedä miksei tää joka puolella ylistetty levy uponnut muhun ollenkaan? Tilasin levyn julkasupäiväksi ja siitä etiäpäi oon koittanut ottaa kiinni tästä ja saada tän avautumaan mulle. Vitut. Ei kolaha, ei aukee. Vituttaa myös tuon helvetin kotelo. Meikä tykkää niistä perinteisistä levykoteloista, olkoot vaikka kuinka hieno idea tahasa nii ei saatana paljo kiinnosta että kotelosta saa taiteiltua sen vitun kuution. :D Niin ja sain melkeen ton levyn pidikenupinkin jo hajotettua ja revittyä irti kun se oli niin ufo. Onneksi sain tän levyn ilmaseksi musiikkikerhon boonuspisteillä.

Oon nämä turhuudet luonnostellut tänne jo aikapäivät sitten ja näyttäspä siltä, että voisin piakkoin tehdä toisen moisen, hutiosteluita on nimittäin tullut tehtyä! Kinostaako?

4 kommenttia:

  1. Lissää näitä, oli hauska lukia! :) Onpa merkillisen mallinen toi Stam1nan levykotelo. :o Saisin ite hermoromahduksen jo vaan siitä, ettei se mahu cd-levy telineesee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavaks on tulossa kosmetiikka huteja, niitä on tässä kerennyt kertyä.. :D Nojoo, iha paska koko kotelo, tekis mieli repiä vaa kappaleiksi ja nakata jorpakkoo koko lätty! En kyllä tiiä, voisha tuo mahtua levytelineeseen, eihän tuo "kokoamattomana" oo ku vähä paksumpi pahviläpyti. :D Tai enpä muuten tiiä mahtusko! Kuitenki!

      Poista