keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Masispeikkoko?

Möhpöh. Mitähän tuota osais kirjustella. 


Kävin siellä pollattimen luona viime viikolla. Aika meni sutjakkaan, kertoilin viime aikaisia kuulumisia ja pollatin kyseli tarkennuksia joihinkin asioihin. Jossain vaiheessa pollatin kysy, että koenko itseni masentuneeksi. Tyrmäsin heti, en koe. Nyt kun asiaa on tullut mietittyä, niin ehkä siihen on jotain pieniä viitteitä, mutta en nyt suoranaisesti koe olevani. Ehkä välillä. Tunnen, että mun ongelmana on vahvasti ahistuneisuus ja ressi, mutta voihan se olla, että oon vaan masentunut mistä johtuu taas tämä ja tuo ja sekin asia. Oon joskus kokenut olevani masentunut, silloin nuorempana, mutta ei mun olo oo nyt ainakaan sellainen. Ehkä mä oon vaan koko ajan silleen piilosti masentunut? Tai yksinkertaisesti, en vaan ole. 

Toisekseen, pollatin ehotti mulle turvapaikkaharjoitusta jolle repesin täysin. Hävettää kun pitikin reagoida niin.. Ymmärrän asian pointin ja sen hyödyn, mun läheiselle harjoituksesta oli suuri hyöty ja auttoi selvästi voimaan paremmin, mutta jotenki omalle kohalle se tuntuu hölmöltä. Pollatin maannitteli ja antoi esimerkkejä harjoituksesta, kertoi millaisiin paikkoihin toiset asiakkaat kuvittelevat itsensä turvaan. En mä halua kuvitella mitään, tuntuuki iha typerältä. Sanoin lopulta, että katsotaan sitä sitten joskus, pollatin ei vaikuttanut tyytyväiseltä. 

Jostain tuli puheeksi sellainen ärsytys kun monet ihmiset kyseenalaistavat mun kertomat jutut, ihan vaikka näinkin esitettynä, että osoitan keltasta paitaa ja kerron, että toi on keltanen. Ilmaisin siinä itelleni tyypillisellä tavalla rempseästi höpsöttäen ja naureskellen, että sitähän vois meikäläinenkin alkaa kohta epäilemään omia puheitani, että ehkäpä mää keksinkin kaiken päästäni. No enhän minä sitä sillä tavalla nyt oikeasti tarkoittanut ja heti nämä sanat ulos päästäessäni yritin antaa käskyjä leivälävelle, että nyt tukkoon. :D Pitkät olivat katseet ja tuli hiljaisuus. Koitin paikata asiaa. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa käyntiä jolloin pyydän taas "tarinat" omista käynneistäni tulostamaan. Siellä varmaan jo lukee, että olen harhainen ja kuvittelen asioita. :D Sen siitä saa kun on oma ittensä tuolla. 

Sovittiin lopuksi, että syksyllä voidaan aloittaa mulle korva-akupunktio. Sain käydä tutustumassa jo huoneeseenkin missä sen akupunktion ajan ollaan. Pollatin myös tuumasi ettei ota mun kanssa samaan aikaa ketään muita siihen, kuulemma joskus on potilaita yhtä aikaakin siellä. Huh. Mielenkiinnolla odottelen. 


Eilen vietettiin ukon kanssa vuosipäivää. Seittemän vuotta ollaan jo yhessä tallustettu. Ei me sen kummemmin juhlistettu päivää, käytiin ulkona syömässä ja illalla nautiskeltiin viinistä ja naposteltavista samalla ku katottiin Madhouse. Oon sen leffan nähnyt viimeks teininä sillon ku se ilmesty ja taisinpa sen ärrältä käydä vuokraan useammankin kerran kun niin sillon siihen tykästyin. Jotenkin tykkäsin siitä vieläki ihan sikana!


Muuten tässä onkin vaan enimmäkseen tullut pelailtua (Civ 5, Pokemon Alpha Sapphire, Tales from the Borderlands) ja töllättyä netflixiä. Mystisesti rahat on kadonneet materiaan ja kirjapinkka odottelee lukijaansa. Pyöräilyäkin on tullut harrasteltua kohtuudella, tosin sateella eikä kovalla tuulella vihti lähtä. Lauantaina ois ehkäsykapselin vaihto ja ens viikolla nakutellaa jalakaa uutta kuvvaa! Jeejee. Kylläpä se siittä.

Mitä teille kuuluu?


ps. joo, edelleen kommentit oottaa vastauksiaan, sorppa! Piti valita sen väliltä kohdistanko energiani ny niihi vai tähän, tätä tuskin ois tullutkaa jos en ois ny alkanu värkkää. :3 

12 kommenttia:

 1. Korva-akupunktio? Luinko mä oikein? Siinä tökitään neuloja korvaan? Mihin se auttaa?

  Onnea pitkästä yhteisestä taivaleesta. <3 Toivottavasti jatkuu vielä piiiitkään. Meillä ei Taan kanssa ole vuosipäivää kun meillä ei ole hajuakaan, milloin alettiin seurustelemaan ja naimisiin ei olla menty. :D Joku kymmenisen vuotta siitä on jo kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, luit oikein. :D Mulle toteutetaan Nada menetelmällä 5 pisteen akupunktio, tai voihan se olla että päädytään jättämään jotkin pisteet pois, sen voi tehdä vähemmälläkin, mutta parhaan hyödynhän siitä saa kun tökitään kaikkiin viiteen. :D

   Pisteet on Shenmen, Sympatikus, Munuainen, Maksa ja Keuhkot. Viimesimmäthän ilmasee suoraa mihin ne pääsääntösesti vaikuttaa, mutta ekat mm. toimii yhdessä mielenrauhoittajina. Yleensäkki näistä kaikista uskotaan olevan apua mm. unevaikeuksiin, ahistukseen, masennukseen, stressiin... Auttavat poistamaan myös kipuja ja puhdistamaan elimistöä. Aika paljonhan akupunktiota käytetään myös vieroitushoidoissa. Jännä nähä, saanko siitä mitään hyötyä. 9 x pitäis käydä, vähintään kahdesti viikossa ja sitten se ois niinku siinä. Vähän on skeptinen olo koko neulotusta kohtaa. :D

   Kiitos. ♥ Minä koitan aina seurata näitä vuosien kertymisiä, ukko ei niinkään välitä. :D Eiköhän tässä loppuun asti yhdessä mennä, ellei tuo pässi saa musta tarpeekseen! XD Miten teidän rakkaustarina oikein alkoi? :D Pitkää ootta yhessä ollu. ♥ Perässä tullaan!

   Poista
  2. Hurjan kuulosta. Mä olen aina ollut vähän skeptinen kaikkia akupunktioita ja hypnooseja yms. kohtaan, koska omakohtaset kokemukset puuttuu ja no... onhan ne vähän arveluttavan kuulosia. Kerro kun oot kokeillu!

   Me ollaan Taan kanssa niinkin noloja, että tavattiin suomi24 chatissa ja juteltiin sit mesessä kunnes päätettiin tavata ja se oli sit menoa. :D Mites te tapasitte?

   Poista
  3. Todellakin arveluttavan kuullosia! :D Kerron! ^^

   Me tavattiin irc-galleriassa. Kävin kyttää ukon kuvia ku etin paikkakuntalaisia tyyppei ja ku tarpeeks moneksi näkkyin hänen viimesimmissä vierailijoissa nii hän tuli mulle kirjoittamaan, että oon jostain kovin tuttu, että ollaanko joskus tavattu.. :D No joo, oltiiha me joskus ohi mennen nähty tässä käpykylässä. Meseen jatkoille ja pian sovittiinkin jo tapaamista. :D

   Poista
 2. (ilmoitan vain että luin ♡)
  (ilmoitan myös että vastauskirje ei ole edistynyt... anteeksi! mööh)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ ♥ ♥

   Ei hätiä mitiä! Mä jaksan kyl oottaa vaikka loppu elämäni! ^_^

   Poista
 3. Voi kun olette olleet jo pitkään yhdessä, onnea! ^^

  Toivottavasti akupunktiosta on apua! Ja mitä kaikenlaisiin mielikuvaharjoituksiin yms. tulee, niin ihmiset on kyllä niissä niin yksilöllisiä. Itsellä oli joskus lukioaikoina lievä masennus ja yksi psykologi ehdotti jotain ihmeen tehtäväkirjoja. Totesin tädille, että minulla on kyllä tehtäväkirjoja opiskelujen puolesta ihan tarpeeksi. Täti ei oikein päässyt siitä yli, joten sitten meni psykologi vaihtoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥

   Toivottavasti, mulla on toisaalta siitä ehkä vähän liikaakin odotuksia, niinkuin se olis ratkaisu kaikkiin mun ongelmiin. :D

   Toivois vähä noitten pollattimienkin päästä ymmärrystä ettei kaikki käytännöt sovi kaikille. :D Mulla tuli tehtäväkirjasta mieleen joku kunnon puuhakirja. Hehheee!

   Poista
 4. Voi että, paljon onnea teille! :)

  Sen verran hyvää kuuluu, että on elämä vähän tasoittunut ja bloggaaminen alkanu pitkästä aikaa luonnistua ja nyt alan taas vähitellen palata myös lukemaan muiden blogeja :D Jääny se vieläkin vähemmälle, kun vertaa mun omaan bloggailuun :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^

   Kiva kuulla! Ja sellaistapa se välistä tuppaa olemaan, ettei ehdi hyvä kuin sinne omaan blogiin piipahtamaan.. :D Mulla on hirveesti postauksia rästissä lukematta, pitäs ottaa nyt ihan asioikseen lukasta! :D

   Poista
 5. Onnea paljon teille ^^ Minun kirjablogissa olisi siulle kirjoihin liittyvä haaste :)

  http://narseskankirjanurkkaus.blogspot.fi/2016/06/unpopular-bookish-opinions.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! Kiva kun vähä erillainen haaste kun on aiheellinen.. ^^ Miksenköhän mää oo hokannu tota sun kirjablogia..? Onneksi nyt asia korjaantuu! :D

   Poista