tiistai 19. huhtikuuta 2016

Tsäppädää

Helouhelouhelou!

Mun piti jo äkistää näitä kuulumisia jo viime viikolla pihalle itestäni, mutta jotaki muuta tärkiämpää näemmä on tullu tehtyä!


Sain tossa joku aika sitte käytyä kampaajalla. Mulla oli mielessä hiusten kasvatus, mutta mulla oli latvastossa nii huonoksi mennyttä hiusta, että piti pätkiä. Tällä kertaa ei kuitenkaa toista puolta veetty ihan lyhyeksi, että toisaalta tästä on hyvä lähtä kasvattaan mikäli musta vielä tuntuu et pitäs pituutta saaha. Mun kampaaja teki taas hyvää työtä, ulkonäkö koheni ja pää keveni monellakin tapaa! 

Ite sit duunailin tuksuun taas värit kohilleen. Tällä hetkellä mun väritilanne on aika kökkö, kaapista löyty vaan violetin, punasen ja pinkin jämiä joten niillä lähin sotkemaan. Puteli mustaa maskiakin oli eksynyt mun kaappiin joten länttäsin sitä juureen nii ei tarttenu ny tähän hätää lähtä vaalentamaan. Lopputuloksesta tuli aika jees vaikka panikoinkin ystävälle, että mitähän menin taas sopottamaan. Aluksi olin aika plöö koko väritysten kanssa, mutta kaupassa käydessä sain pariltakin ihmiseltä palautetta upeasta tukasta! Mieli koheni ja rupes värit tuntuu itestäki hyvältä. 


Mulla piti olla työkkärin soitto jo ihan alkukuusta, mutta perinteisesti soittoa ei kuulunut ja omille sivuille yhteydenotto ajankohta oli päivittynyt puolen vuoden päähän. Ajattelin siinä, että jaahas ja ressailin kun mulle oli tehtäväksi laitettu viime soiton jälkeen "osallistun työkokeiluun työpaikalla"- tai joku sellainen johon oli tiettyyn määräpäivään vastattava kyllä tai ei. Kysyin sillon tehtävän määränneeltä työkkäritätiltä, että mitä jos en saa yksinkertaisesti mitään paikkaan. Työkkärintäti iloisesti leperteli ettei siinä mitään vaikkei saiskaan, kunhan kyselee eikä aikonut laittaa sitä "tehtäväksi" vaan kirjata suunnitelmaan. Kippaskappas tehtävänähän se siellä oli. Mua jotenki hirvitti valmiiksi miten käy jos siihen vastaa ei. Onneksi mulle kuitenkiin soitettiin työkkäristä joitakin päiviä myöhemmin siitä alkuperäisestä yhteydenotto ajankohdasta mikä oli kuitenkin ennen sitä tehtävän määräpäivää. Kyselin siinä sitten, mitä sen tehtävän kanssa tehdään. Tämä mukava ja asiallinen tätskä ihmetteli, kiusallaanko se toinen täti on mulle sinne ihan tehtäväksi sen laittanut ja ihan pyytämättä itse sen sieltä poisti ja sanoi, että helpompi niin että se sieltä päästä poistetaan kokonaan ettei mulle tuu mitään kakkaa niskaan. Kyllä tämäkin täti mulle suositteli kokeilua, muttei tehnyt siitä varsinaista tehtävää, kirjasi sen vain suunnitelmaan. Tulihan tuossa turistua tämän tätskän kanssa melkeen parikymmentä minsaa vähän aiheen ohikin. Pääasiassa mietittiin vaan mahdollisuuksia, voivoteltiin kun työttömyys on pitkittynyt ja keskusteltiin kuinka työt tahtoo olla kiven alla. Eipä siinä, ihan hyvät fiilikset jäi soitosta. 


Elämäkin on taas "normalisoitunut" kun sain ne tikit vittuun naamastani. Ekoina päivinä poiston jälkeen ei saanut vielä meikkailla eikä tököteillä pestä, mutta nythän tuota pystyy jo ihan normisti toimimaa. Poistatus reissusta sen verran, että mua nauratti ihan hulluna kun mut vastaanottanut vanhempi hoitsu oli jotenkin kauheen säikky ku saavuin paikalle. Arvelen, että mun ulkonäkö jotenkin "pelotti" häntä. Aloin heti puhua pärpättämään kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä ja jotain huultakin heitin jolloin hoitsu rentoutui ja alkoi itsekkin puhumaan. Loppua kohten hoitsuti itse hirnui omille jutuillee kuin viimeistä päivää ja mustaki tuntu, että ois siellä voinut pitempäänkin olla. :D Sain tikkien poiston jälkeen vielä jäykkis rokotteenkin ku se oli mulla jo ajat sitten mennyt vanhaksi. Kiittelin kyllä tosi vuolaasti lähtiessäni hoitsuliinia ja hän hymyili mulle tosi kauniisti. Pienistä asioista tulee äärettömän hyvä mieli. 

Tokikaan viime aikoina kaikesta ei oo aina ollu nii hyvä mieli. Mä koen jotenkin jatkuvasti monista asioista huonoa omatuntoa. En oikeen saa järkeiltyä, mikä mua vaivaa. Jotenkin tosi kuormittunut olokin koko ajan. Mutta toisaalta oon jotenkin tuntenut itteni heräävän eloon. Leivon, luen, laitan tukkaa, käytän koruja ja yritän pitää langat hyppysissä. Oon pyöritellyt, että nakkaisin pollatätille viestiä ajanvarauksesta.

Huomenna mä meen laitattamaan aamusta kulmat kuosiin, ehkei se elämä oo aina nii paskaa ku luulen.

Mukavaa viikkuva kaikille! 

12 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä tuo hiusväri! Itsellä tuli myös juuri laitettua violettia ja pinkkiä, mutta lopputuloksesta tuli ehkä hitusen tummempi kuin sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! ♥ Ei vaa passais hiuksia pestä ollenkaan, nyt jo tuntuu et väri on iha karannu.. -.- Onneks on kuivashampoo keksitty! Olispa kiva nähä miltä sun tukka näyttää!

   Poista
 2. Kivan näkönen tucca ^^ Miulla itelläni on sininen väri tällä hetkellä ja tykkään siitä :)

  Toivottavasti hyvä fiilis ja into säilyy siulla vaikka välillä ois vaikeempaakin. Sellasesta kivasta puuhailusta saa kyllä energiaa. Nyt kevään myötä etenkin. Tsemppiä!Ja hyvää viikkoa myös siulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Sininen on kyllä mukava väri, varmasti on piristänyt mieltä kun on saanut päähän vähän vaihtelua! :3

   Totta, ja kiitos, kiitos ja kiitos! ♥

   Poista
 3. Oi miten nätti tukka :) Pinkki sopii sulle älyttömän hyvin, varsinkin tuo sävy<3

  VastaaPoista
 4. Ihanan väriset hiukset :) Sopii sulle tosi hyvin, etenkin pinkin huulipunan kanssa <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina, oon kyllä aina nii kade sun punasille hiuksille! ♥ ^_^

   Poista
 5. Tosi ihanat hiusket! Itsellekin iski hirveä värjäysinto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, ei muutako sutimaan ja sopottamaan! :D Tai siis mun tapaukses värjäily on aina sellasta sopottamista, että huuhhhuuuhuhu!

   Poista
 6. Niiin kaunis!♥ Näytät kyllä tosi upeelta noilla hiuksilla!

  VastaaPoista