lauantai 21. marraskuuta 2015

KISSAIHMISET, apua tarvitaan!

Hoi kaikki kissaihmiset, lähestyn teitä tärkeällä asialla! 

Eni on aloittanut projektin jonka avulla on tarkoitus kerätä rahaa erilaisille kissojenpelastusyhdistyksille. Tiedätte varmaan, että apua tarvitsevia kissoja on paljon ja että yhdistykset toimivat pitkälti vapaaehtoistyöllä ja lahjoituksilla. Varmasti monet meistä haluaisivat auttaa näitä yhdistyksiä, mutta ajatuksen tasollakin ajatus voi olla vaikea. Ei ole aikaa lähteä auttamaan, eikä sitä ylimääräistä rahaa, mitä lahjoittaa. Kissan adoptoiminenkaan ei välttämättä yhdistyksiltä onnistu kun aikaa on liian vähän, perheessä on allergisia tai huusholli on muuten vaan jo täynnä näitä karvakeriä ennestään. Kuten vaikka meikän tapauksessa, ylimääräistä rahaa ei ole eikä ole mahdollisuutta antaa kotia sitä tarvitsevalle. Mutta nyt! Nyt meillä on mahdollisuus osallistua auttamiseen todella pienellä vaivalla, eikä se maksa meille mitään. 

Eni on siis todella lahjakas taiteilija ja hän haaveilee kissojen auttamisesta.  Enilläkään ei ole mahdollisuutta antaa edellä mainittuja apuja, mutta Eni keksi toisen keinon. Pähkinänkuoressa, Eni on lupautunut työstämään taidokkaasti tehtyjä kissakuvia jotka hän on valmis lahjoittamaan jollekkin tai jopa useammalle yhdistykselle mikäli teokset huutokaupataan ja niistä kertyvä tuotto käytetään kissojen hyväksi esimerkiksi ruokkimiseen, eläinlääkäri kuluihin tai vaikkapa leluihin ja herkkuihin. 

Eikö olekkin mahtava idea! Mutta Enikään ei yksin selviydy tästä urakasta joten nyt on meidän vuoromme auttaa. Eni tarvitsee inspiraatiota piirroksiin. 

Jotenka siis, oltaisko me niin kilttejä ja laitettaisiin Enille kuva tai kaks siitä omasta kehruukoneesta ja ehkä pieni esittely tai edes nimi, jolla rakasta karvalasta kutsutaan? 

Uskon tähän projektiin ja mielestäni Eni on todella tärkeällä asialla! Autetaanhan me tässä hyväntahtoisessa projektissa ja kannetaan mekin kortemme kekoon? 

Itse annoin Enille vapaat kädet valkata kuvistani ne inpiroivimmat kuvat joista voi lähteä lahjoitettavia teoksia työstämään. 

Sanotaan nyt sekin vielä selvyyden vuoksi, että Eni ei siis hyödy itse näistä teoksista muuten kuin hyvällä mielellä ja saa niistä ehkä portfolioonsa täytettä. 

Toivottavasti otatte osaa tähän hienoon projektiin ja levitätte sanaa, mitä enemmän annetaan inspiraatiota, sitä enemmän tuottoa kissojen hyväksi. 

Jos olette mukana jonkin kissayhdistyksen toiminnassa tai tiedätte esim. facebookissa aktiivisia yhdistyksiä joilla on suuri avun tarve, kertokaa niistäkin Enille. Facebookin välityksellä teoksia saa sitten helposti huutokaupattua eteenpäin. :) 

Mikäli siis omistat kissan tai useamman, lähdethän tähän mukaan? Tai vaikket sitä omaa kattia omistaisikaan, mutta haluat auttaa ja mummollasi tai hänen kaimallaan on kissa, pyydä lupaa kuvaan ja ota osaa. Jooko? 

Heitän tähän vielä porkkanaksi lupauksen. Mikäli vähintään viisi henkilöä tätä kautta ottaa osaa Enin projektiin, lupaan järjestää jonkun kivan arvonnan näiden henkilöiden kesken projektin loppu puolella. Kommentoithan alle jos aiot tai otit jo osaa projektiin ja jätä samalla mulle sähköpostiosoitteesi kaiken varalta jos saadaan arvonta toteutumaan. En vielä tiedä, mitä arpoisin, mutta lupaan sen olevan jotain pientä kivaa jonka omakustanteisesti hankin ja lähetän. Ja huijjata ei sitten saa, tarkistan Eniltä osallistumiset. :) 

Tästä pääset lukemaan tarkemmin projektista Enin blogista. Sieltä löydät myös sähköpostiosoitteen johon voit laittaa inspiraation lähteitä. 


Tähän loppuun jätän vielä esimerkki kuvia kissamaisista teoksista joita Eni on tehnyt, jotain tämän suuntaisia kuvia on siis luvassa! 


Etukäteen suurkiitokset kaikille auttajille! ♥ ♥ ♥ 

8 kommenttia:

 1. Pistin heti kun näin tän sun postauksen pyörät pyörimään ja nyt on lähetetty kuvat ja tarinat! Tää on todella tärkeä juttu joten ei tarvinnut hetkeäkään harkita!
  Toivonmukaan muutkin innostuu! :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun jaksoit jakaa!
  Roottorikin kiittäisi, mutta nyt on ilmeisesti maailman parhaimmat päikkärit menossa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww! ♥ Ilo olla avuksi ja mukana näin tärkeässä asiassa! ♥

   Poista
 3. Voooooooi !! ❤❤ totta mooses mä osallistun !! .. Heti laitan heto sähköpostia menemään ! Aivan törkeen hienoa ! ❤

  VastaaPoista
 4. Mulla oli mennyt tää ihan ohi, vaikka lukijana olenkin! :o Parempi nyt kun ei milloinkaan! Osallistuin äitini kissan kanssa. :3

  VastaaPoista
 5. Ihana idea, laitoin heti s-postia Enille :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva idea ja nyt on omienki karvapallojen kuvat laitettu sähköpostiin :)

  VastaaPoista
 7. Kiiitos kaikille tähän mennessä osallistuneille! ♥

  VastaaPoista