perjantai 9. lokakuuta 2015

Pieniä yksityiskohtia keittiöstä

Tai ehkä jopa suuriakin, miten sen nyt ottaa. Mulla on keittiössä aika paljon kaikkea pikkusälää, mutta jostain syystä tällä erää esimerkiksi Hello Kitty kokoelma ei päätynyt tähän. Ehkä se alkaa menettää hohtoaan tai jotain.


Voi mikä törkynurkka. Mutta niin ihana! Tykkään kun jääkaapin ovessa on paljon sälää ja jossain vaiheessa rönsyily näemmä tarttui jääkaapin viereiseen seinäänkin.. Välillä jääkapin ovesta on tullut karsittua osa magneeteista pois ja hävitettyä turhat lippuset ja lappuset, mutta nyt oon aatellut ihan itse omin pikku kätösin askarrella Meerin inspiroimana parit uudet magneetit tuonne sekasorron keskelle. Hassua myös, että postikortit on ruenneet urakalla levittäytymään ympäriämpäri kämpän seiniä.Mulle keittiön rakkain asia on baarikaappi. Ei siksi, että olisin alkoholisti. :D Sillon kun muutettiin ukkosen kanssa tähän kämppään keittiön sisustuksesta ei ollut hajuakaan, ainut kriteeri oli, että keittiöön pitää saada baarikaappi ja senhän minä sain! Taitaa olla yksi arvokkain ostamamme kaluste. Baarikaapista luonollisesti löytyy viinaa ja laseja. Tyhjimpinä kausina siellä on ollut jopa kuivamuonaa ja kynttilöitä. :D Tää kaappi on niin rakkautta. ♥Baarikaapin päältä löytyy Daniel's peltitaulu ja tuollainen pillit sisäänsä imaissut viskipullon kotelo. Daniel's aiheista krääsää voisin kerätä lisääkin.


Kaapin päältä löytyy myös vanha mustavalkokuva mummosta pienenä. Musta noi kehykset on niin täydelliset. ♥


Perus sydänhäkkyrä ledi tuikkelolla. En tiiä, en uskalla laittaa noihin roikkuviin höskiin oikeeta kynttilää. :D


Söpö tarjotin seinällä. Mua harmittaa kun näitä myytiin joskus halpparissa enkä ostanut ku vaan tän yhen.


Tyyris ja näyttävä veitsiteline. En vieläkään oo varma olisko tää pitänyt aikonaa ostaa sittenkin mustana. Oon tykänny kun tässä olevat veitset on ollut oikeesti tosi hyviä ja laadukkaita, näillä veitsillä mennään vielä pitkään!

Tämmösiä yksityiskohtia löytyy mun keittiöstä, mitä tykkäilette? Ei varmaan oo vaikee huomata, että mun keittiöstä löytyy paljon vaaleanpunaista. :)

10 kommenttia:

 1. Kivoja yksityiskohtia, noi kehykset on ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, musta on kiva ettei ne oo tasaset vaan muotoillut! ^^

   Poista
 2. Söpöisältä vaikuttaa sun keittiös. Ihastuin noihin kehyksiin ihan täysin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, pitäsköhä hommata sinne jotai brutaalia, ettei mee iha yliällösöpöksi! :D

   Poista
 3. Ohh, rakastan jostain syystä jääkaappeja joiden ovet on täytetty kaikilla magneeteilla, korteilla, lappusilla, kuvilla jne. Ihan kuin se kertoisi tarinaa asukkaista.. :') Suloisia yksityiskohtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäki, ihan samaa mieltä! Musta jotenkin tuntuu et viime karsinnan jälkeen toi ovi on jääny jotenkin tyhjäksi, täytyypä alkaa pian askartelemaan lisää magneetteja oveen. ^_^ Kiitos!

   Poista
 4. Tuo veitsiteline on niin cool! ^^ Miula on kanssa tismalleen samanlainen sydänkynttilähäkkyrä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tahtoisin vielä saman tyylisen hammastikkutelineen. ;D Jee, samikset! Kun näin joskus ton häkkyrän sokkarilla nii mun oli pakko vaan saada se. :D

   Poista
 5. Niin suloinen keittiö! Mullakin pyörii jääkaapin ovessa Hello Kittyjä :D

  VastaaPoista