sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Lahjustelua

Viikolla vieteltiin ukkosen synttäreitä. Ei niissä sinänsä mitään ihmeellistä, saatiin äitin kanssa taas ukko aika hyvästi yllätettyä lahjalla ja iltasella tuli pari kaveria käymään. Se mitä halusin näyttää teille on synttärilahja ukon kaverille, viime vuoden lahjuksen voit kurkata täältä

Me ruettiin miettimään lahjaa jo hyvissä ajoin. Aluksi ajateltiin hommata jotain värikästä, kaveri on sellainen joka pukeutuu mielellään kirkkaisiin väreihin kuten keltaiseen ja oranssiin. Mielessä pyöri jokin painatettu paita tai asuste, mutta ideointi tyssäsi kun ruettiin miettimään kaverin käyttämää vaatekokoa. 


Jossain vaiheessa välähti, että ostetaan kaverille ihan rehellisesti pelkkä rommipullo. Ajatus kehkeytyi vielä eteenpäin ajatuksella "yksinäisiin iltoihin.." eli kaveri on siis perheellinen + töissä käyvä ja mielestämme ansaitsee rentoutumista kuhan lapsivapaa viikonloppu siunaantuu. 

Limukkapullo oli alusta asti selkiö pullon kylkeen ja ajateltiin, että suolapalaa pitää kaverina olla. Sipsihyllyllä päätettiinkin jatkaa jo viime vuoden vitsiä, eli "pienelle miehelle iso pussi.". Vai oliko se sittenkin toistepäi. ;) 

Minioni karkkihöskät tarttuivat mukaan kun nähtiin niitä myynnissä tokmannilla. Miksipäs ei kun kaveri on itsekkin melkoinen minioni keltaisine huppareineen ja aika usein hän käyttää lärvikirjassa kätyreitä esittäviä tarroja keskusteluissa. 


Kortista ei ollut mitään haisua, viime metreillä lamppu syttyi päässä ja viime vuotinen Boratkortti sai tänä vuonna kaverikseen taidokkaasti tehdyn kätyrikortin! Kortin toteutuksesta vastasi ukko omin pikku kätösin. :D 


Viimeinen mietinnän aihe kiiressä oli lahjojen paketointi.. Viime vuonna lahja vaati itselleen ison pahvilaatikon. Tänä vuonna pyöriteltiin murolaatikkoa ja apteekinpussi sähellystä.. Lopulta lahjat pakkautuivat Lootcrate laatikkoon joka olikin enemmän kuin soppeli lahjaloota! 

Ja olihan se lahja mieluisa! Varsinkin kortti tuntui olevan erityisen mieluinen, se jaksoi naurattaa useampaan otteeseen. :) Musta on niin kiva ilahduttaa ihmisiä, mulle koko lahjan annossa parasta oli nähdä kaverin yllättynyt ilme! 

Tykkäättekö te enemmän antaa vai saada lahjoja? 8 kommenttia:

 1. Oi lootcrate pakettina oli kyllä kätevä idea! Lahja itsessäänkin toki hieno c:
  Lahjojen antaminen on ihanaa, vaikka usein hienoimmat ideat jääkin käyttämättä syyllä jos se ei sitten tykkääkkään ja tulee hankittua jotain geneerisempiä lahjoja. Tosin onhan se aina kiva saadakin juttuja, etenkin jos ei ole etukäteen toivonut mitään ja lahja on ihan yllätys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo loottiboxin kierrätys oli kyllä hyvä idea! Pitää vastaisuudessaki hyödyntää.. ^^ Nojoo, lahjojen osto/värkkäys on välillä ongelmallista, varsinkin jos lahjan saaja ei ole kovin tuttu tai huumorintaju ei kohtaa.. Toisinaan on helppo vaan mennä sieltä mistä aita on matalin! Jännityksellä odottelen joulua ja lahjustelu paniikkia, muksuille on niiiiiiin hankalaa keksiä lahjoja...

   Poista
 2. Lahjojen antaminen ja etukäteen suunnittelu on ihan pirun hauskaa. Mulla on erillinen vihko johon merkkaan aina lahjaideat, ostetut lahjat ja niiden hinnat. En yhtään tiedä onko mikkään mun antamat lahjat ollu ihan oikeesti ihmisten mieliin, mutta eipä sille sitten enää mitään voi. Pyrin kyllä aina hommaamaan semmosta, mille vois olla käyttöä.
  Ja onhan se kiva saadakin lahjoja, kunhan ne ei oo vaan romua, joka unohtuu laatikon pohjalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on hauska idea! Enpä oo hoksannu ite laitella ideoita ylös asti, vois kyllä rueta tuollaistakin harrastamaan, varsinkin ny ku on joulukin tulollaa ja paljon muksujen synttäreitä/ristiäisiä. Mäkin pyrin kyllä aina siihen, että lahjat olis käytännöllisiä eikä vaan turhaa krääsää vaikka sellasiakin on varmasti tullut hankittua joskus. Onhan rommikin käytännöllistä, sen avulla voidaan rentoilla? XD

   Poista
 3. iihana idea! <3 Teillä sitten syntyy nää parhaat ajatukset <3 voi kun itsekkin osaisi lahjaa ostaessa pistää tuon huumorivaihteen silmään. Liian usein sitä syyllistyy miettimään onkohan tämä nyt tarpeeksi hyvä, tartteekohan se tätä oikeasti...yms..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just nuo ajatukset tekee monesti lahjojen ostosta tuskallista, tiedän, että meilläkin tulee juuri noi kyssärit pyörimään päässä joulun tienoilla kun päästään hankkimaan lapsukaisille lahjoja. Niille on niin pirun vaikia keksiä lahjoja! Varsinkin sellaisille, jotka tuntuvat olevan siinä iässä, että lelut on lapsellisia, mutta toiset jutut voi olla sitten liian aikasia. Huoh. Onneks pääosin lahjahömpönpönpön on mukavuutta! ^^ ♥

   Poista
 4. EIKÄ, toi kortti on niin mainio:D! Lahjojen antaminen on kyllä ihanaa kun saa miettiä ja suunnitella mistä toinen pitäisi ja sitten varsinkin kun näkee toisen ilmeen :3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naureskeltiin tolle kortille että on niinku jonku kakaran väsäämä, mutta eipä meillä mitää taiteilijoita olla ja ehkä tossa osa huumoria onkin toi kötönen toteutus. XD Niin samaa mieltä! ♥

   Poista