maanantai 31. elokuuta 2015

Kukkuluuruu

Huoh. Valittasinko ja narisisinko tänne kilometrin verran kuinka tunnen itteni taas arvottomaksi ja tyhmäksi? Sanosinko, että välillä vituttaa nii lujaa, ettei mitään rajaa? Miksi annan kaiken hyvän hukkua kaiken huono alle? 

Eihän tämä elämä niin paskaa voi olla, vai voiko? Mulla on paljon asioita elämässäni joista mun pitäis iloita joka päivä. Mun pitäs olla kiitollinen. Mutta mä en vaan j a k s a. 

Mua ärsyttää, ärsyttää, ärsyttää ja vituttaa. Häpeen itteeni ku oon niin kamala. Börgh. Me ei olla kolmeen viikkoon osteltu suklaata, ei karkkia eikä sipsiä. Musta tuntuu, että paisun vaan. Syön tietty sit ihan liikaa ruokaa. Ja juon mehua. Miksei ihminen vois käydä vaan sellasella tankilla, mistä sais itteesä polttoainetta, miks pitää olla nälkä ja tulee syötyä aina yllinkyllin.

En jaksa ees lukea tätä omaa marinaa, siirrytään muihin asioihin.

- - - - -

Että sellanen luonnos taas. Jatketaanpa siis tähän, vaikka tänään fiilikset ei ookkaan noin kököt. Mitäs tässä ny sit kuuluu? Eikai mitään ihmeellistä. Yhtenä päivänä mulla turpos toinen korvalehti, kiitosta vaan mun ihanille plugeille jotka on akryylista. Yhtenä iltana taasen käytiin pitkästä aikaa leffassa ihan teatterissa katsomassa Hitman Agent 47. Tottaki Hitmanfanina tykkäilin kovasti vaikka tämä elokuva oli saanut aika huonot arvostelut monessa paikassa. Näyttelijä ei vaan jotenkin uponnut. Hauskinta oli kun saatiin tuijotella leffa kaksistaan, kertoo varmaan aika paljon siitä kuinka käpylässä asutaan. :D

Ja ja, no tänään saapui sit Lootti jonka perään olin jo vähän ehtinyt hätäillä kun sitä ei tuntunut kuuluvan eikä näkyvän. Haluutteko nähä mitä lootassa oli? Halusitte tai ette, lätkäsen tähän ny kuvat lootan sisällöstä.


En osaa päättää oonko ilosempi tosta essusta vai tosta motista! Oikein kelpo loota taas. Meille pitäs tulla vielä yks loota ja sitten pitäs miettiä jatketaanko tilausta.. Mä vähä veikkaan et jos budjetti antaa periksi nii kyllä tota tilaamista tulee jatkettua. :3

Tohon ylempään marinaan vielä korjatakseni, katkasin eilen "herkkulakon" kunnon nougat jädellä ja 35 grammalla suklaata ja seki tuntu olevan liikaa. Yööööh. Ehkä jatkossa vois ottaa sen maltillisen karkkipäivän kerran viikkoon.

Joops, näin kehnosti mulla aivot taas tänään toimii, mut toimikoot, en jätä tätä enää luonnoksiin muhimaan kun siellä on jo muutenkin pitkä lista erilaisia postauksia odottamassa toteutusta. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihana toi essu, tommonen ois hauska itellekki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellaki! Iha paras. :D Kyllä ny kokkailut sujuu sutjakasti!

   Poista
 2. Mä oon elelly ihan samoissa fiiliksis koihta viikon verran ja alakaa tulla jo korrrrrvista pihalle tää möklttämine. -.-' mut nou kän duu, ehkä se tästä.
  Ja toi sun uus muki on aivan ihana !! :DD

  VastaaPoista