maanantai 10. elokuuta 2015

Eloisan kuun alkua

Heippodei heinäkuu ja teretulemasta elokuu! Elokuu on pörähtänyt mukavasti käyntiin, erilaisia aktiviteetteja on ollut mukavasti joka päivälle joten paljoa ei ole ehtinyt persettään homehuttamaan koneen ääressä. 

On tullut pyörittyä kirpparit läpi ystävänä kanssa, on metsästetty ukon kanssa halpaa ruokaa, pollatätikin on nähty ja mitähän vielä? Työkkäristä piti tulla perjantaina soittoa, mutta eipä sitä kuulunut.. Tänään tsekkasin omat sivut työkkärin kautta ja soittoaikaa oli taas lykätty puolella vuodella eteenpäin. Toiseksee, jänskäillään tässä miten käy meidän valituksen joka pistettiin asumistuki päätöksestä ja sen oikaisusta. Millä logiikalla oikeesti asumistukea saa enemmän silloin kun palkkatuloja on enemmän? Kyllähän sen nyt järkikin sanoo, että kun tuloja ei ole enempää kuin perustuet, tukea asumiseen tarvitaan enemmän. -.-Viikonloppuna käytiin ystävän luona syömässä. Ihmettelin suuresti noin hienoa kattausta ja olin varmaan se joka söi eniten. Eikä tässäkään vielä kaikkia! Jälkkäriksi oli vielä juustoista kakkua. Syöpöttelyiden lisäksi juoruiltiin ja akkahömppäiltiin erilaisilla jalkahemmotteluilla ja kynsien laittamisilla. 


Oon ihmeen kummasti myös sulattanut syrämmeni koiralle. Mamo on vaan niin lutunen. Oon suunnitellut kaappavani sen ystävän isältä ja opetan sen sanomaan mau, että se sopii meidän maukulaisten joukkoon. Jos joskus hommaisin koiran, sen ois ehottomasti tommonen Mamoliini. ♥ Musta vähä tuntuu et ukkoki on tykästyny ihan liian kanssa Mamoon. 

Tältä viikolta odottelen kovasti paljon ulkoilua ja hyvää mieltä.

Mitäs teille kuuluu? 

4 kommenttia:

 1. Hahah! Kyl se melkee sanoo mau ku se venyttelee 😂😂😂 se vaa pelkää teijän kissoja aika varmasti!(: mut onneks ei olla kaukana nii sitä saa nähä(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii sehä on jo sit valmis kissa.. XD Kyl niistä äkkiä kaverit tulis.. EHKÄ. :D No niinpä, onneksi. ♥

   Poista
 2. Mä voisin kans ottaa koirulin meille jos vaan kanikka hyväksyis toiset kanssaeläjät... Hämäisköhä tekokorvat ja töpöhäntä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekokorvat ja töpöti vois olla ihan hyvä plääni.. XD

   Poista