lauantai 22. elokuuta 2015

Bablo & Pöppis: #deluxeprimacat ja #fiksuvaihto

Tervehdys kaikille karvakamuille ja mamman blogin lukijoille! Pitkästä aikaa mamma päästi meidät taas näppäimistön ääreen paukuttelemaan tassuilla ja tiputtelemaan hiirtä lattialle (sehän on hiiri, hiirillä pitää leikkiä!). Tällä kertaa meillä on ihan asiaa! Me nimittäin, tai no oikeastaan meikä eli pääpaukuttuja Bablo, pääsin PrimaCatin testiryhmään maistelemaan erilaisia ruokia! Ilmeisesti, jos mamman puheista oikein käsitin, meillä olis tarkoitus syödä jatkossakin parempaa ja laadukkaampaa ruokaa. JES! Mamma on ollut niin vakuuttunut PrimaCatin ruuista ja me myös! 
Alkuviikosta tuli ilmoitus, että ruokapaketti on noudettavissa. Voi jukra et me ei meinattu pysyä karvapöksyissämme! Me ootettiin ja ootettiin, huuvettiin isille ja mamille et nyt äkkiä hakemaan se paketti, mutta noi ei suostunut hakee sitä ku vasta illalla... Oli ihan mälsää ootella. Sit ku se paketti tuli niin mua ei jaksanu enää ees kiinnostaa koko paketti ja sen sisältö, oisivat heti hakeneet sen meille.. Pöppis kyl diggas lootasta, isi ja mami naureskeli, että kuinka perinteinen kissa.. Mikä hitto on perinteinen kissa, hä? Oonks mä jotenki erikoine ku mä en oo laatikoitte perää.. No kuiteski, siellä laatikossa oli ihan hulluna meille ruokaa! Mamma vähä epäili mun suhtutumista niihin ruokiin ku oon kuulemma nirsopylly (ite on pylly!) ja varsinki se aatteli napuista et ne on selkeesti Pöppiksen ruokaa. 


Päästiihä me sit melkeen heti tekee ekat maistelut! No, tykättiinkö me? Ihan huippukivaa ku päästiin mukaan testiryhmään ja mamma on huomannu kui me tykätään näistä PrimaCatin safkoista! Kiitti viel PrimaCat et päästiin mukaan testaileen! Vielä on onneks testailua jälellä joten ny tän näppäimistön paukuttelu urakan päätteeksi päästään taas maistelemaan herkkuruokia! ♥ 

Mamma käski viel vinkata et sen intasta löytyy lisää kuvia ja videoita meijjän herkutteluista ja et PrimaCatin Facebook sivuilla on meitsi eli Bablo aiheinen arvonta johon voi osallistua maanantaihin asti, käykää veikkailee! 

Onko täällä muita #deluxeprimacat in ystäviä tai muita #fiksuvaihto on päässeitä? 

Kivaa viikonloppua kaikille karvakamullle (ei sorsita karvattomia, kivaa viikonloppua teillekki!♥)!

- Bablo & Pöppis 

8 kommenttia:

 1. Nää sun kissakuvat on kyllä hauskoja ku oot lisännyt noi tekstit ja kaikkee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, kiitti! Musta on kiva toteuttaa näitä kissajuttuja näin, noista teksteistä kuvissa saa nii paljo enemmän irti ku nii et jotain samanlaista ois vaa alle kirjustellu! :D

   Poista
 2. Voi noita teijjän vauvoja <3 rapsutuksia <3

  VastaaPoista
 3. Blogissani haaste sinulle! :)

  VastaaPoista