maanantai 13. heinäkuuta 2015

Vastauksiva

Oon niin yllättänyt siitä kuinka paljon sain kysymyksiä! Kiitos paljon kaikille! :3 Vastailen näihin kysymyksiin naputellen, videosta tulis ihan saatanan pitkä ja pitkästyttävä, koska jäisin kuitenkin jaarittelemaan kaikenlaista!

Mä oon nähnyt monien blogeissa kysymysten kategorisointia, mutta mää en jaksa! Mää vastailen kysymyksiin siinä järjestyksessä kun niitä on tullut ja tästäpä ne ny alkaa:

Mitä odotat tällä hetkellä?

Mä odotan paljonkin asioita! Odotan tällä hetkellä mm.tatuointi projektien jatkamista, kirjeitä, mahdollisia voittoja rahapeleistä, talvea, salin aloittamista.. Ja tietysti ystävän muuttoa tänne. :)

Mitä tulevaisuuden suunnitelmia teillä on?

Mjaa, tää on vaikee. Eikai meillä oo mitään suunnitelmia tulevaisuudelle? Elellää aikalailla tässä hetkessä, päivä kerrallaan. Meillä kuitenkaan ei oo mitään perinteisiä punainen tupa ja perunamaa - tyyppisiä suunnitelmia. Ehkä meillä on suunnitelmissa olla vaan onnellisia yhdessä ja pärjätä.

Millai ilta ystävien kanssa olisi täysin yli odotusten?

Pahan pistit. Eikö itsessään ilta ystävien kanssa ole mukavaa ja yli odotusten? Eikai siinä mitään erityistä tarvi olla. :)

Tykkäätkö yllätys juhlista?

En tiedä, mulla ei oo kokemusta sellaisista. Mä oon yleesäkki sellanen ihminen, että suunnittelen tietyt menemiset hyvissä ajoin ja extemporet on vähä liian huisinjänniä. Mutta luulen, että yllätys juhulatki ois olla kivat esim. synttäreinä. En tosiaan tiedä, mutta luulenpa näin.

Millai ystävän kuuluu olla?

Hyvä ystävä on sellainen joka antaa ja ottaa yhtälailla. Hyvä ystävä osaa tarpeen tullen kuunnella ja on kiinnostunut toisen asioista ja ajatuksista. Hyvä ystävä on luotettava. Hyvälle ystävälle voi laittaa viestin vaikka keskellä yötä jos tarve vaatii. Hyvälle ystävälle ei tarvi selitellä aivopieruja. Hyvän ystävän kanssa on hauskaa!

Mitä haaveilet/unelmoit?

Rahasta, tatuoinneista, laihuudesta...Mistä elämän tapahtumasta olet oppinut eniten?

Vaikea sanoa vain yhtä tapahtumaa, mutta yleisesti, huonoista ihmissuhteista.

Mikä on parasta miehessäsi?

Se, että se on tollanen höntti. Ja et se on mun kanssa samalla taajuudella. Ja että se on tommonen kuuma tatuoitu mies. Jatkanko vielä vai meneekö liian lällyksi? Musta on kans parasta se, ettei se hirveenä ressaile mitään ja esim. auton ratissa se on kylmän rauhallinen vaikka jotain sattuski. Musta on parasta, että se saa mut aina rakastuu ihteensä uudestaan. Ja että se osaa yllättää mut aina tavalla tai toisella.

Entä huonointa?

Se ku se jättää kaappien ovet auki. Ja se ettei se tykkää tiskata. Ja se, että sen mielestä mulla on liikaa kynsilakkoja.

Mikä on parasta mitä sinulle on tapahtunut? 

Parasta viimemmäksi on tuo ukko mikä tapahtu.

Entä huonointa?

Liian monet asiat ja ihmiset nuoruudessa.Millaisia blogeja tykkäät lukea?

Mä tykkään lukea aitoja blogeja. Mulle on ihan sama vaikka ulkoasu ois ihan perseestä ja kuvat ois suttusia paskoja, kuha se teksti mitä se ihminen siel kirjoittaa on rehellistä ja aitoa. Se on se ykkösjuttu mulle. Tokikaan tiettyihin asioihin keskittyvät blogit ei ihan herkästi nappaa mm. heppahöpöt, salilla reuhkaajat.. Mutta meikkeihin, kynsilakkoihin, laihdutukseen ja mt-ongelmiin keskittyneet blogit on jees! Sekametelisopat on parhaita ja mä tykkään lukea arjesta.

Mikä on bloggaamisessa parasta? 

Apua. Se, että saa purkaa ajatuksiaan ja huomaa ettei oo asioiden kanssa yksin. Kommenteistakin tykkään niin paljon, ne saa lähestulkoot aina hymyn huulille.

Entä huonointa?

Ääääääääh.... Varmaan paineet ja ressi postaamisesta.

Mitä lävistystä et ikinä ottaisi?

Hmmmm... Onkohan sellasta?! Jokunen vuosi sitten sanoin etten ikinä ilkiä ottaa kieleen lävistystä ja kuitenkin se piti sitten lopulta saada.. Genitaalilävärit kiinnostas vaan siksi, että tietäs miltä se tuntuu! :D Ehkä jotain korsetti läväriä en rupeis ottamaan, enkä kyllä mitään kitalapersesilimä - kategoriassakaan olevia. :D Poskiläväreitä en ehkä ikinä hankkis, ne ei sopis mulle ja tod. näk. söisin niitä koruja koko ajan.

Haluatko lisää lävistyksiä?

Haluan! ♥ Korviin lisää varsinkin.

Minkä ikäisenä aloitit meikkaamisen?

Muistelen et ekoja kertaa oli pakkelit naamassa jossain ala-asteen discossa.. Siitä kait se pikku hiljaa sit lähti!

Mitä aiot tehdä vielä tänä kesänä?

Grillata! Sitä ei oo tehny vielä kertaakaan meidän pikkusella pinkillä pallorillillä. :D

Mikä on paras muisto tältä kesältä tähän mennessä?

Uusi tatuointi? :D

Mitkä ovat mielestäsi parhaat bändit? Entä laulajat?

Jos nyt tähän sekalaisesti heittelen et... BlutEngel, Combichrist, Marilyn Manson, CMX, Leonard Cohen, Danko Jones, Mokoma... Mitä kaikkii niit nyt olikaan?Mihin maahan matkustaisit jos saisit päättää minkä tahansa?

Voi apuaaaaaaa. Mää en oikeen oo matkustelu ihmisiä, mua hirvittää kaikki matkat niiiin palijo! Mutta jos johki ny pitäs lähtä ni haluaisin lähtä irkkulaan. :D 

Suurin unelmasi?

Mä unelmoin laihuudesta ja mielellisesti terveeksi tulemisesta, mä unelmoin tatuoinneista ja rahasta. En mä oikeen ole haaveilija enkä unelmoija niin sellasta yhtä suurta unelmaa ei ole. :) 

Haluaisitko lisää lemmikkejä?

Joo! Haluaisin akvaarion ja kissoja lisää. Erityisesti Devon Rexin, mutta tällä erää ainakaan Bablo ei tuu suostumaan perheenlisäykseen. 

Lempiblogisi?

Ei ole vain yhtä lempparia! Oikeastaan kaikki blogit joita luen on omalla tavallaan parhaimpia. Tai silleen, niinku tiätte ja tajuutte! Eri blogeissa on ne omat juttunsa minkä takia niistä niin hirmusesti tykkään ja ne saa mut janoamaan lisää postauksia. Yhtenä päivänä mun lempiblogi voi olla vaikkapa joku kynsiblogi kun taas toisena päivänä se on joku mt-ongelmia käsittelevä kertomus, sitten taas ihan eri päivänä tykkäilen niin hirmusti blogista jossa on hienoja kuvia jne. Elikkä, kaikki te joiden blogeja luen, teidän blogit on mulle parasta luettavaa ja ootte erityisiä! ♥ 


Lempisuklaa?

Apua! Kinder Bueno, Milkan rätisevä suklaa, kuplasuklaa, fazerin suklaa jossa on salmiakki sellasena litkuna.. Tumma suklaa! 

Mihin tuhlaat rahasi mieluiten? Siis vuokrien ja pakollisten jälkeen jos on ylimääräistä :)

Tatuointeihin, peleihin, vaatteisiin & kosmetiikkaan. Yleesä kyllä pakollisten menojen jälkeen jäävä raha hupenee aika äkkiä esim. parempaan ruokaan! :D

Lapsuuden pahin trauma? :D

Tuota.. :D Mää en kyllä hirviästi muista lapsuudesta mittää, mutta kamalinta oli pienenä ku sisarukset pelotteli et kasvihuoneessa asuu joku mörkö ja mää sit vahingossa ajoin sellasella lelurattorilla alamäen takia suoraan sinne kasvihuoneeseen....................... Sen jälkeen sisaruksien piti kehittää "taikasörsseli" jolla sieltä saatii se mörkö pois. Käytii yhessä nakkaa joku pikku ämpärillinen vettä ja voikukkia muistaakseni sinne.. :D En kyllä mennyt sen jälkeen lähellekkää sitä kasvihuonetta. 

Lapsena lempiohjelma?

Prätkähiiret! 

Entä nykyää lempiohjelma/sarja? 

Niitä on niiiiiin monta! Ainaki täykkärit, orange is the new black, breaking bad, my little pony............

Lempiruoka?

Potut on vaa parasta! Mut kyl se joku perus spagetti kastikkee kanssa vie välillä syötynä voiton. :D Ja ite tehty kasvispizza! 

Jos pitäisi muuttaa johonki toiseen kaupunkiin, mikä se olisi?

Mulla on tällä hetkellä mielessä kolme vaihtoehtoa! Kalajoki ois vaan niiiiiiin ihana paikka asua tai sit Ylivieska ku pääsis helposti tatuoitavaksi ja ois kauppoja iha eri tavalla ku täällä tai sit Raahe, koska siellä piisais töitä ukolle. Mutta en usko et muutetaa ikkää täältä mihkään. :D 

Mikä on mielestäsi parasta itsessäsi?

Tuota nii... Tätä täytyy ihan todella miettiä. Saako sanoo vaa et tatuoinnit?! XD Ei vaa kyllä tässä varmaan haetaa jo jotain muuta.. Hmmmm.. En mä tiedä, en mä keksi! :D 

Entä parasta sun ukossa? :D

Tää kysymys taiski olla jo aiemmin, mutta vastataa ny vielä et se ku se on tommonen tatuointu hönttiläinen joho rakastun aina uudestaan. ♥ 

Mistä voit olla erityisen ylpeä?

Viimesimpänä Ylivieska reissusta ku selvisin siittä niin hyvi eikä ees ahistanu! Tapasin uusia ihmisiä ja kävin kaupassa! 

Mikä on elämäsi onnellisin päivä ja mitä silloin tapahtui? Aika paha :DDDDDD

Todellaki paha! Kiitti vaan Olli! XD Sanotaas ny vaik se päivä ku ukko sano mulle ensimmäistä kertaa et se rakastaa mua ja vakuutti, että haluaa olla mun kanssa. Ja toisena se päivä ku me saatiin tietää et meidän Pöppi on elossa ja saatiin se takaisin kotiin. ♥ Yhyy, rupiaa silmiä vetistää ku ees aattelee näitä hetkiä. :D 

Tykkäätkö laulaa karaokea/singstaria? 

Aina ku oon kännissä tai yksin kotona niin tykkään ja enemmänkin! :D 

Tykkäätkö marjoista?

Joooo! En vaa ikinä raski ostaa niitä. :3 Vadelmista en marjoina tykkää mut joku vattu jugu on ihan jees. Mansikat ja mustikat. ♥ Oon kyllä hirviän tarkkana marjojen suhteen, musta tuntuu et niissä on jotaki sellasta mitä en haluais niissä olevan esim. joku ötö.. :D 

Ja näi ikkäästi! Kiitos vielä kyselijöille, oli oikein muksulia ajanvietettä vastailla näihin kysymyksiin! ^^ 

3 kommenttia: