torstai 9. heinäkuuta 2015

Väritin

Näin se päivä paranee. Edelleen on hiukan kurja olo, mutta postissa tullut tilaamani värityskirja saapui vihdoin ja viimein! Toinen värityskirja jonka tilasin odottelee vielä käsittelyä.. 


Idean värityskirjaan sain Iinyltä. Toki olin kuullut jo aiemmin aikuisten värityskirjoista, mutten ollut niihin kiinnittänyt sen kummemmin huomiota. Tää ekana tullut värityskirja on samanlainen kuin Iinyllä. Mun oli pakko saada samanlainen kun Iiny vilautteli mulle värityskirjan sisältöä johon ihastuin heti. Kosmetiikka kuveja ja maatuskoita odottelemassa värejä!
Kattelin näitä väritintinkirjoja (miks mun pitää vääntää kaikista sanoista joku tämmönen pöhkötin?) cdonilta. Suomeksi kun haki ihan vaan värityskirja, ei haku tuottanut paljon tulosta. Mutta sitten kun laitoin hakuun Coloring Book ja Målarbok nii joha rupes löytyy. Ihania värittimiä oli ihan liikaa! Jos nyt oikein innostunut tästä värittelystä niin varmaan joutuu tilailemaan näitä kirjoja lisää..


Ostin jo pari viikkoa sit valmiiksi uusia puuvärejä ja näistä kyllä täytyy sanoa ettei nää oo mitään häävejä. Sellasia kuivakan oloisia kyniä? :D Mutta kyllä näillä nyt varmasti saa hyvästi kuvasia väritettyä. 

Mihinköhän sitten höpsähtäs?


Toisekseen, sainpa nyt leivottua sitä torttuakin. Noms! Mun tortuista tulee aina rumia, mutta hitsinhyviä!

Oottako te höpsähtänyt aikuste värityskirjoihin?Ps. pikkaritki asettuu paremmin päälle kun ne laittaa oikein päin... Miten oon onnistunut laittamaan ne väärinpäin jo kahtena päivänä peräkkäin?! Töskäriiiiiiiiiiii. 

Pps. sain vähän matkaa pelattua Deus Exeä eteenpäin... Musta tuntuu, että mä vihaan tota peliä mut mun on pakko saada pelattua se. 

Ppps. ne kysymykset ois toooooosi kivoja, joten kyselemään tästä klik klik. ^^ 

12 kommenttia:

 1. OLEN HÖPSÄHTÄNYT. aaaa. haluaisin ostaa ne kaikki! (en vain jaksa värittää niitä hmmhmhmhmhmmm)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tahdon kaikki, mutta mua epäilyttää kovasti et kuinka paljon tulee väriteltyä.. XD Väritin eilen yhdeltä sivulta jopa kolme kuvaa, eiks se oo aika hyvi?!

   Poista
 2. En oo raaskinu ostaa kun oon kuvitellu olevani ihan nolo kun kerta ite voin piirtääkki! :D Oon haaveillu kyllä ite piirtäväni väristyskirjan joskus. Painattaminen vaan on vähän turhan kallista nyt mun budjetille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta! Voisithan säki joskus nakata aivot narikkaa ja keskittyä värittelemään valmiita kuveja! :D Jos joskus teet oman väritykirjan niin mä ainakin haluun ostaa sellasen sulta! ^^

   Poista
  2. Hyvä tietää että on jo valmiina asiakkaita :D

   Poista
  3. Eikö ookki! ^^ Ja varmasti on muitaki jotka haluais sulta ostaa! Oot niin taitava. :3

   Poista
 3. Kauheesti ihmiset ainaki höpöttää väritinkirjoista (oli kiva sana !! :3) ja vähä vois kans huvittaa kokeilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väritintintintintin! Kokeile säkin! Mä en viel oo päättänyt onko tää huippuhauskaa vai tyhmää, mun kohdalla tää ei oo kovin rauhottavaa ku en saa aikaseksi sellasia värityksiä ku haluaisin. XD

   Poista
 4. Haluan! Varsinki ku koulut alkaa! Ko ei kirjoteta muistiinpanoja tuola ni jotai tekemistä pitää saaja et pystyy keskittyy oppitunteihin. Väsittely ois ihan just hyvä keino.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, väritys vois olla ihan hyvä ku sitä voi tehä siinä sivussa kun kuuntelee. :) Joten värityskirjan ostoon kipinkapin! ^^

   Poista
 5. Ihania kuvia! :) Miulla on kans sellanen aikuisten värityskirja, muotiaiheinen tosin. Hauska on värittää välillä ja testailla eri tekniikoita. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ^^ Mä oon haveillut nyt myöhemmin julkastavaa tatuointiaiheista värityskirjaa, se vois olla tosi mielekäs! :D Mulle tulee nyt paremmat värikynät kun äippä halus nimpparilahjaksi ostaa, niillä varmasti pääsee itekki kunnolla hurahtamaan värittimien maailmaan ja oppii erilaisia tekniikoita + värisilmä kehittyy..^^

   Poista