torstai 16. heinäkuuta 2015

Plää

HOHHOIJJAA. Nänni on niiiiiiiin väsy. 

Jotenkin tuntuu, että viime päivät on ollut tuli perseen alla koko ajan. Siis ihan koko ajan! Joka päivä on saanut säntäillä paikasta toiseen, on ollut pieni muotoista humaltumista, rillijuhlia, sukulaisia sukulaisten perään ja kavereitakin on tullut nähtyä ihan kiitettävästi. Sosiaalisopulointi on ihan kivaa, mutta niin perkeleen raskasta tämmöselle kotia ja omaa rauhaa rakastavalle öllimöllille. Huomenna pitää vielä käydä mummolle kaupassa, mutta viikonloppuna en aio nähdä yhtään ketään! Mä tuun niiiiiin keskittymään rentoiluun ja toivon mukaan saan paria peliä pelattua vähän matkaa eteenpäin. Ja tavotteena olis töllöttää Twin Peaks loppuun. Vitsit kuinka mä oon tykännyt siitä sarjasta! Oon luullut sitä niin paskaksi sarjaksi ja sit se paljastuki mukavan häröksi. Mulla on sivistynyt olo. 


Ja mitäkö sitä muuta? Oon töpeksiny urakalla tuksun kanssa. Mulla oli hirveet suunnitelmat tälle pehkolle, mutta jostain syystä ostin kaupasta violetin kestovärin. Tää on niin tumma! Edessä voipi olla siis raivokasta vaalentamista ja shokkivärjäilyä kuhan tässä vähän ryhdistäydyn. 

Hyvinvoinnin edistäminen on mennyt taas niin perseelleen ku olla ja voi. Syön paskaa. Nukun paskasti. En liikua vittuakaan. Mutta! Nyt siihen tulee taas muutos, varattiin ens kuusta lähtien vuodeksi eteenpäin sali käyttöön kolmesti viikossa. Mä niin odotan sitä kehitystä ja onnistumisen tunnetta, sitä kun vaatteet sujahtaa päälle tosta vaan ja sitä, että päivät taas rytmittyy. Mä oon jo hirmu motivoitunut siihen hommaan. Mä niin ootan, että pääsen ostelemaan uusia ihania vaatteita! 


Mitäs sitä vielä? Oon kurkkuani myöten täynnä meidän naapureita. Tai ainaki toi yks saa nyt mun ohtaan sellasen pullottavan ja tykyttävän verisuonen aikaseksi. Viime sunnuntaina tyypit rupes saunoo keskellä yötä, useampaan otteeseen ja kolme kertaa joku niistä pässeistä koitti tulla meidän ovesta sisälle. Kiva kun talonyhtiön saunatilojen ovi on tos meidän oven vieres ja tietty se sauna on meidän makkarin seinän toisella puolella. Kyllä se meininki vähä rauhottu ku ukko kävi asiallisesti sanomassa ettei oo hirveen kiva et rampataa saunas yöllä. Joskus sitä vaan miettiin kuinka ihanaa ois asua omakotitalos. 


Semmotia. Nyt mulla on hammas kipee ja väsyttää. Taidan pesiytyä tonne sohvan nurkkaan ja jäädä sinne loppu elämäkseni.

Ps. oli mulla jotain muutaki mielessä, mutta unohin jo et mitä. 

Pps. hokasin et työkkäristä pitäs tulla soittoo ens kuun alussa. Jännittää & ahistaa. 

Pps. niiiiih! 


8 kommenttia:

 1. Oota vaa ku joudut mun kaa sosiaalisopukoimaan 😝

  VastaaPoista
 2. Twin Peaks on mahtava sarja, yksi mun suosikeista! :> Ja toivottavasti noi teidän naapurit uskoivat kerralla, kun ukko kävi sanomassa. :> Ettei tule enää enempää sanomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tajua miksen oo kattonu Twin Peaksia aiemmin! Ihan loisto! :D

   Toivottavasti.. Kyllä pistetään tuulemaan jos pässeily jatkuu! :D

   Poista
 3. ei mulla muuta kun että OLET SÖPPÄNÄ!

  VastaaPoista