tiistai 7. heinäkuuta 2015

Pikapika


Viime viikolla sodittiin ihan urakalla kämppään tunkeutuvia murkkuja vastaan ja huomattiin ettei meidän tuholaistorjunta pelitä niin hyvin kuin oletettiin. Pöppis pelkää murkkuja...Viime viikolla ihastuttiin avakadoon ja erityisesti pidettiin tosi paljon avokadopastasta! Viikonlopun pääjuttuja olivat siivous ja ite tehyt kreikkalaiset lihapullat. Viime viikolla tuli taas kätevästi palauduttua Terrarian pariin kiitos mahtavan päivityksen. 


Eilen mulla oli jännin päivä vähään aikaan. Tai no, en mä edes osannut jännittää kun kaikki tuntui niin luontevalta. Näin siis eilen Oliviaa sillä välin kun ukko oli tatskahommissa. Oon jotenki hirmu ylypiä itestäni kui hyvi pystyin eilen toimimaan kaikista ongelmista ja vaivoista huolimata! Oli mukava nähdä Oliviaa! ^^ Olivian kisut oli kyllä ihan hirmu pikkusia, kahtokkee vaik tosta alla olevasta kuvasta, siin on pikkune Paju! ♥ Olin ihan törppö ku luulin Pajua pojaksi.. :D 


Eilisen kirpparireissun ainut, mutta huipuin löytö vähään aikaan oli pelottava kisuhuppari! Huppari oli vaan pakko ottaa mukaan koska a. huppu ja b. hinta 50 senttiä. Pöppiskin hupparin hyväksytti, joten ei huono ostos.


Eilen kotiin palatessa postilootasta löytyi pari uutta hankintaan taas levyhyllyyn. Oon fiilistelyt ihan kympillä tota eläkeläisten levyä! Siinä on kaikki ihan kohillaan, koska live! 


Ja ja ja, mitäs sitä vielä muuta? Ukon tatskahommista sen verran, että nyt on sillä eka hiha valamis. Ja helvetin komia hiha onkin! En tienny et toi mun ukko vois olla kuumempi, mutta kyllä se vaan kokoajan kuumenee mitä enemmän saa mustetta nahkaan.. Onkohan mulla joku tatskafetissi? Tämmöstä pikasta asiaa mulla tällä kertaa vaa kera kökköjen puhelinkuvien.. Kivvaa päivää kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Sairaan komee hiha! Miksei mulla oo rahaa lähteä tekemään omaa :D

  Eläkeläiset (Y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Se on ukkelin elämänpuu.. ^^ Just tossa tuumasin et ihan epistä ku ollaan tää pari vuotta käytä vuoron perää tatskattavana ja ukko sai jo ekan hihan valmiiksi eikä mun käsi oo vielä lähellekää täynnä................. :D Ei muutako rahhaa säästöpossuun niin kyllä sieltä pikku hiljaa alkaa löytymään rahaa lähtä tekemään! ^^

   Todellakin (Y) !

   Poista
 2. Jooo tatskat miehillä = ♥

  Ja oli kiva nähä! Ja pikku pajunenhan se siellä :3 Näyttää tossa kuvassa vielä super miniltä! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarttee pyyhkiä kuolaa suunpielistä ku ees mainitaa tatuoidut miehet. XD

   Arvaa vaa kui jättiläisiltä meidän pojat on tuntunu sen jälkeen ku Paju kävi sylisä..... :DDD Mäki haluun tommosen miniläisen!

   Poista