torstai 9. heinäkuuta 2015

Möh


Pitkästä aikaa mulla on saatanan huono olla. En edes muista millon viimeks ahdistus puristas rintaa ilman mitään syytä. Musta tuntuu tänään, että mua ihan oikeesti m a s e n t a a. 

Musta tuntuu, että mä oon niin huono. Ja surkee. Mä en tajua miksi mun pitää olla tämmönen. Mä en oo mitään enkä mä kelpaa mihinkään. Ei musta mitään tuu ikinä. Mä haluaisin vaan heittäytyä selälleni ja itkeä. Mutta mä en jaksa enkä halua sallia sitä itelleni. 

Mä haluaisin uskoa, että tän kaiken ihran alla on sellanen laiha ja kiva ihminen. Mut tekeekö laihuus ihmistä paremmaksi. Mä vaan pyörittelen päässäni ajatuksia siitä kuinka kaikki asiat paranee kun ja jos pääsen näistä läskeistä eroon. Mä oon varmasti sit nätimpi. Ja musta tykätään enemmän. Eikä mua voi sit ahistaa nii palijo kaikki asiat. 

Tää olo sai eilen alkunsa kun kaikki tuntu menevän ihan päin persettä.. Meille piti tulla päivällä käymään joku tyyppi firmasta josta meillä on vakuutukset. Tyyppi ilmottaa puoliska tuntia sovitun ajan jälkeen, ettei ehdi tullakkaan. Mä olin koko aamupäivän hermoillu sen tuloa ihan turhaan. 

Illalla mulla oli kauhee nälkä ja sain kipattua mun uunilätyn lattialle täytepuoli alaspäin. Musta tuntu et se oli merkki, etten mä ansaitse syödä mitään, että mun pitää kärsiä nälästä. Seuraavaks aattelin lohduttautua siiderillä, mutta se maistu ihan paskalta. Ennen nukkumaan menoa jätin mun sormen kaapin oven väliin. 

Tällä hetkellä mua ei huvita yhtään mikkää, mutta aattelin koittaa pelailla jotain josko se olotus vähän paranis. Aattelin ehkä leipoo kääretorttuaki, että varmasti lihavoidun lissää. 2 kommenttia:

 1. Et sää ollu ollenkaa mun mielestä mikkää läski ku nähtii! Ja just kiva oot tollasena :) Laihuus ei kyllä ihmistä paranna! Niin paljo kauniita mutta sisältä rumia ihmisiä. Mutta ää kuulostaa just tommoselta haista vittu-päivältä et kaikki menee pielee... Itelläki ollu noita joskus ja voi vittu että on paskaa ja sitte sitä vaa märisee ku mikää ei onnistu ja aaaargghhhh x(((((((((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aawww, kiitos kommentistasi! ♥ Piristit tosi paljon mun päivää. :)

   Tyhmäähän se on aatella, et laihana kaikki ois muka parempaa! Mutta minkäs teet ku mieli on sellasesa tilasa nii rupiaa aattelemaan kaikkia pöhkyä.. :D Nyt oon asennoitunut innollaa odottelemaan sitä salin alkamista ja sitä tunnetta kun vaatteet sujahtaa päälle kivasti ja pääsee shoppailemaan uusia vaatteita. ♥

   Vihaan niin noita kakkapäiviä, onneks noita ei enään jatkuvasti oo eikä toivon mukaan vähään aikaa tuukkaa!

   Poista