maanantai 27. heinäkuuta 2015

HUH HAH HEI JA ROMMIA PULLO

Hihulihei. 


Viikonloput on vietetty ja sillä tavalla. Ukkopoika paineli töitä koko viikonlopun ja mä oon enimmäkseen vaan tylsäillyt menemään. Sunnuntaina vietettiin sit pitkästä aikaa sellasta mukavaa tietokoneetonta päivää. Vois kai sanoa, että käytiin vähä niinku treffeiläki ku käytiin pitkästä aikaa ulkona syömässä. ♥ 

Syömähommien jälkeen käytiin kaupassa tekemässä normaalit ruokaostokset ja mua suretti ku siellä ei ollut maiskuja. Oonhan sanonut teille, että mä rakastan maiskuja? Varsinkin sitä vaniljan makusta. Nam. 


Illalla sit rentouduttiin pitkästä aikaa rommikolalla, ei vitsit kuinka hyvälle se maistui pitkästä aikaa. Natustettii siinä sivussa vähän valkosibalileipää ja omatekosia kreikkalaisialihapullia. Olin kyllä niin taivaassa! Illan kruunas "kauhuleffa" joka katottii netflixistä. Suosittelen lämpimästi kaikkia katsomaan Tucker & Dale vs. Evil, en oikeesti muista millon viimeksi oisin nauranu noin paljon elokuvalle! Ja loppukin oli kerrankin tosi miellyttävä. ^^ Ei voi muutako kehua! 

Yllättävän hyvin tuli viime yönä nukuttuakin, luulenpa et rommikolalla oli jotain tekemistä asian kanssa. Täytyy varmaan nautiskella samanmoinen tänäänkin illalla. 

Tänään sit taas olla saatu tapella kelan kanssa. Ei vittu oikeesti, millä logiikalla asumistukea saa enemmän suuremmilla palkkatuloilla ja vähemmän, pienillä alle suojaosuuden olevilla palkkatuloilla? Siis oikeesti! Noh, kahen viikon päästä meillä on aika kelalle keskustelemaan henkilön kanssa joka laskee noit tukia. Toivottavasti asioihin tulee joku selvyys! 


Peleistä vielä sen verran, että jätin nyt Deus Exen sitten kesken.. En mielelläni jätä kesken peliä jonka oon jo hyvästi alottanut, mutta ei saatana voinu kyllä mitään muuta. Alusta asti mua vitutti kontrollit, tekoäly, riittämätön hakkerointitaso, surkee sniikkaus.. Kaikki! Eikä se tarina kiinnostanut mua niin paljon et oisin jaksanut loppuun asti vetää väkisin. Toisekseen ongelmaksi tuli mun kone. Ei vaan tehot riitä pyörittämään kohtia joissa on paljon porukkaa vaikka kui asetuksia heikkennettiin. Se nykitys sinetöi mun päätöksen luovuttaa. Ei siinä mitään, varmaan ihan hieno peli sellasille joita enemmän tuon tyyppiset kiinnostaa. En siis jää uutta Deus Exeä odottelemaan. 

Ja jotain hurrattavaakin on pelien saralta, vihdoin ja viimein sain 3DS:llä rämmittyä Mario & Luigi : Dream Team Bros. - pelin läpi. Pelitunteja kertyi 37 h ja ärräpäiltä ei säästytty tämänkään pelin parissa. Ihan viihdyttävä peli kaikenkaikkiaan, mutta en mää sitä yksin olisi päässyt läpi. Nolostuttaahan se myöntää, että melkeinpä kaikki bossit joutuin ukko mulle läpi menemään ja tietyt ajastetut kohdat.. Mutta pelasinpa sen kuitenkin ja kaikkia tuli kokkeiltua eka ite ennenkuin tyrkkäsin konsolin ukon kätösiin. Seuraavaksi voisikin mahdollisesti tehdä jonkun uuden pelillisen hankinnan, kenties vihdoin ja viimein Pokemonin tai Professori Layttonin pulmia ratkottavaksi. Pelattavaa tässä mökissä kyllä piisaisi monille eri vehkeille, mutta tällä erää oon jotenkin kiinnostunut eniten PC pelaamisen ohella räpläämään 3DS:ää. 

Näin ikkäästi. Mitäpä teille kuuluu? 

4 kommenttia:

 1. Mikä on maisku ? :0 kivaa teillä tuntuu olleen ! :) kukahan veis mua ulos söimää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. " Maisku rahkavälipalapatukat ovat herkullisia ja suussa sulavia rahkasta valmistettuja patukoita. Maiskupatukan rahka on tehty tuoreesta maidosta, Maiskut sopivat loistavasti välipalaksi tai herkutteluun kaiken ikäisille. Ohuen suklaakuoren alla pehmeää ja täyteläistä rahkaa. " :DDDD

   Oli meillä! ♥ Tuu tänne nii mennää syömään, lohuttaako yhtää? :D

   Poista
 2. Mie kans haluun tietää et mikä on maisku? :) Mukavalta kuullostaa teidän arki ja ihana kun ootte päässy treffeille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsille suunnattu välipalapatukka.. :D Siel on sisäs rahkaa ja päällä suklaata. ♥ Se on niii hyvää, kannattaa vaikka muksulle ostaa ja itekki vähä maistaa.. ;3 Minen tykkää rahkasta oikeen muuten, mutta tuossa se on niiiiin hyvää! Löytyy jukruhyllystä.. :D

   Kyllä arki on ihanaa ja välillä on viel ihanempaa käydä jossain ihan vaikka vaan syömässä. ♥

   Poista