lauantai 20. kesäkuuta 2015

Mitä kuuluu Nänniliini?

Tässähän rupiaa olemaa jo pari viikkua siitä ku rustailin tänne niitä ihan peruskuulumisia, joten tässäpä niitä nyt tulis!

Pari viikkua sitten meillä oli ukon kanssa vuosipäivä. Taas oli isot suunnitelmat elokuvista ja syöpöttelyistä, mutta kuinkas kävikään...



Vaikka ei sitten mitään spessumpaa tehtykkään, niin ainakin vuosipäivä jää varmasti mieleen. Hölömö ukkeli.

Viimesen kahen viikon aikana oon ollu ihan pullamössö. Ei oo tullut paljon persettää ylös nostettua eikä oikeen mitään järkevää tehtyä. Ok, ehkä mun pitää kertoa et siivosin toissa lauantaina meijjän makkarin kaapit keskellä yötä sillä välin ku ukko oli töissä. :D 


Viimesimmät harmistuksen on ollu napakoru ja pollatin. Napakoru sano sitten sopimuksensa kokonaan irti. Tai sen repsahuksen jälkeen mä en vaan jaksanu kun se ei ruennu asettumaan. Se ei vaan ruennu ollee paria päivää pitempään vittuilematta. Yhtenä päivänä kun napsukka tuntu olevan suht koht kondiksessa ruuvasin pallon irti ja poistin korun. Seuraavaks marssin ukon tykö koru sormissani ja yllätyin sen järkyttyneestä ilmeestä. Hetkeen ukko ei saanut sanaa suustaan. Lopulta se suu aukesi ja takelteleva kysymys tuli pihalle. Otitko sä sen pois? Ekat päivät mua on melkee itkettänyt olla ilman sitä, mä kiinnyn aina lävistyksiin jotenkin tosi paljon. Sekin oli jo osa mua. Mutta toisaalta oon nauttinut nyt siitä ettei se aina oo painamassa tai tielle jos jotaki tekkee. Eniten mua harmittaa ku nään nyt kuinka ruma ja iso mun maha on. Aikasemmin se koru vei kaiken huomion. Ehkä mä ja napakoru vielä kohdataan joskus uudestaan. 

Pollatin mua harmittaa vaan siksi, että keskiviikkona tuli viesti et meillä ois ollu aika kympiltä ja sain uuden ajan elokuulle. Oon satavarma et mulla piti olla aika vasta torstaina ja mulla on se lappu hukas missä se aika lukis. Ärsyttää ja hävettää kans se et pollattimella on mennyt keskiviikkona tunti hukkaan ku se on oottanut mua. Kerran aikasemminki on ollu sekaannus ja mulla meni aika ohi, sen jälkeen pollatin sano ettei haittaa vaikka joskus jääki. Muttaku! 


Juhannukset on tässä aikalailla olleet ja menneet, kerronpa lisää videolla jonka julkasen tänne varmaan huomenna tai ylihuomenna, riippuen millon ehtii sen nettiin lataamaan.. JOS JULKASEN. Voi olla, että katon sen vielä läpi kuhan saan sen renderöityä ja hokaan et se on ihan kauhee. Joten, ei sittenkään kannata oottaa mitään! :D 

Jussin ainut erikoisuus oli tänään ku käytiin ukon kanssa "piknikillä".. Meidän piknik oli siis sellainen, että ajettiin yhen koulun parkkiin ja siinä parkkiksella mussutettii munkit ja juotiin limua. Oli outoa. Vois joskus varmaan lähtee ihan oikeelle piknikille!

Niin ja saatinpa melkeen naapurisota taas aikaseksi.. Tai no ei varsinaisesti, mutta kuitennin. Ulkopuolisen henkilön kanssa piti vääntää asiasta josta saatiin sillon kirjettä postilaatikkoon. No, ehkei ihan ulkopuolinen kerta tämä tyyppi oli sen kirjeen kirjoittaja, mutta huvittavinta koko asiassa on ettei koko immeinen asu tässä talossa eikä edes samassa kaupungissa meidän kanssa! Kyllä käpy meinas kärytä ja ihan kunnolla. Kyllä ihmiset osaa kehittää joka vitun asiasta ihtelleen jonkun ongelman ja vaikka mikä ois niin se hiekka ei sieltä toosasta lopu koskaan. En nyt sen enempää asiasta rupea selittämään, mutta varmasti jotkut teistä muistaa kun aikaisemmin olen tänne kertonut naapurista tulleesta kirjeestä.. Että jeejee!


Etsi kuvasta hyttysen kuppaus!!! silmätki vamestaa. 

Ens viikolla oiski heti maanantaina Ylivieskaan meno. Kipiä tatskareissu eessä ja toivottavasti hyvät shoppailut. 

Mitäs teille kuuluu? ^^ 

6 kommenttia:

 1. Oii onnea teille ja ihania tulevia vuosia :) <3 Ens vuonna uus yritys! Mun mielestä voi tehdä vähä jotain erikoisempaa ilman syytäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos! ^^ ♥ No niin kyllä voikin ja voiski tehä! ^_^

   Poista
 2. Ooo onnea teille kertyneistä vuosista ja niille tulevillekin !♥

  VastaaPoista