keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kuvia, kuvia, puh-elimisiä kuvia!

Ja taas puhelimesta kuvien purkua! Tai no purin nää jo ajat sitte, mutta nääki on sit jääny vaa homehtumaan. :D Laittelin näitä nyt tämmössii läntteihin, josko ois jotaki järkiä ettei tartteis puolta päivää rullata kuvia selatessa. Löysin puhelimesta muuten jotain kansioita joita en oo aiemmin huomannu, oli pikkase vanhempiaki kuvia joten sekkaa vua! Huomatkaa mun huikee läskistymis kaari taas kuvista. Toivottavasti seuraavaan puh-elin kuvien purkuun saatas sellanen selekiä kaventuminen aikaan. Katellaa! 


Hupsailen vain diddididdiiidiii! Mulla on aika iksu tota tipu nurmikkoa. Asiallista ja ei niin asiallista. Vai mite se oli? Miksiköhän kavereille tulee aina kapulalla läheteltyä tommosia keharius kuveja? 


Oon jotenki outo.Joteski pikkusen olone Nänni kepakoimassa tussua. 


Tässä on syy miksen ikinä julkase kynsistä kuveja mihkään, en ikinä jaksa lakkauksen jälkeen siistiä yli menneitä lakkoja enkä hoijja mitenkään mun kynsinauhoja tai vittu mittään. Tiskaan kuitenkin aina samana tai viimestää seuraavana päivänä ja siinä yli menneet törsöt putsaantuu ihan ihtestään. :D Laiskamatonen! Nii ja monasti oon hirmu malttamaton ja pikakuivattajasta huolimatta varsiki monen kerroksen jäläkee mun kynnet ottaa jostaki damagea AINA ja lopputulos on sitte aika ihku, mulle riittää et kynnet näyttää kaukaa ihan ookoolle! :D


Että semmotia! 

10 kommenttia:

 1. Oot nätti. :) Ja sun kynnet on 10 kertaa siistimmässä kunnossa kun mun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihte oot! ♥ En uso! Sä oot varmasti huippuhyvä taituroimaan kynsiin kaikkia siistejä juttuja ku oot tommonen taiteilija! ^_^

   Ps. En oo vieläkään löytänyt sille miekkoselle niitä kehyksiä. Tai no Tokmannilla oli sellaset peruskehykset jotka varmaan käyn ostamassa ens viikolla ku tulee rahaa. :) Ärsyttää ku ei oo saanu sitä vielä seinälle ihailtavaksi! Mörr!

   Poista
  2. Haha, näkisit vaan. Puolet lakasta sormissa, damagea vaikka kuinka oottaisin kuivumista, kynsinauhat ihan pureskellut ja kynnet katkee kun niihin puhaltaa. :D Hiemanko sapettaa kun äiteellä on aina semmoset kotkankynnet ja siistit kynsilakat.

   Anttilassa on ainaki joskus ollu ihan kivoja peruskehyksiä ja tarjousviikoilla niitten hinnat tippuu puoleen. Mä en kyllä ihan kauheesti ostele kehyksiä, joten en tiä mitä sielä nyt on.

   Poista
  3. Munki äitillä on aina ollut pitkän ja hyvät kynnet, oon ihaillu niitä pienestä asti. :( Mullaki katkeilee pitkät kynnet ja jos ei katkeile, pureskelen ne huomaamattani lyhyiksi. PLÄÄ.

   Netanttila! Ja netti! Voishan noita tosiaan tonkia netistäki! :3 Kiitti vinkistä!

   Poista
 2. oot höpsö! :DDDDDDDDDD ihania! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietäsikki vaan... XD Höhöh, kiitos sinä ihanus! ♥

   Poista
 3. Eikäää nää kuvat:D:DD Ootpa ihana:'D

  VastaaPoista