keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Bablo & Pöppis : Leluja, paljon leluja!

Voi juku! Me voitettiin kissakornerin arvonnasta LELUJA!!! Nii ja herkkui! Siis voi vitsit, että me ei meinattu malttaa oottaa meiän palkintoa ja nyt ku se tuli niin WAUTSIWAU! Kiitti Jupiter, Orbit ja Lenni, ootte huippuja kamuja! Toivottavasti teille ei tullu paha mieli ku jouvuitte luopumaan kivoista leluista ja namuista! Ny me ollaan oltu ihan intopiukeina tosta paketin sisällöstä eikä oltas millään maltettu tulla tänne kertomaan kui kivaa meil on ollu, mut mein oli pakko tarttua tilasuuteen tulla tänne kirjustelemaan ku kerranki meillä tapahtuu jotain jännää! 

Nää lelut tuli kyllä hyvään saumaan ku Pöppiksellä on tällä viikolla, tarkemmin sanottuna juhannuksena synttärit! Se täyttää jo kuus vuotta! Hauskaa ku Pöppis on jo noin "vanha" ja sit se on kuitenkin meistä se pennumpi joka rällää ja leikkii vaan ihan pöhölönä! 

Me tultiin siihen tulokseen, että kuvat taas kertoo enemmän ku tuhat sanaa joten: 

... ok, oli siel pari sanaakin, mut tajusitte varmaa! Kiitti viel kamut, me ollaan tykätty tosi paljon kaikista leluista ja herkut oli sairaaaaaan hyvejä! Me ei saatu ku maistella pari, kinutaan kyl kohta niit lisää.. Kerettiin kyl hukata jo toi pallo ja mami on koittanu sitä ehtiä ku viimestä päivää ettei käy taas niin et imuri menee tukkoon pallon takia niinku kerran ku piilotettii yks tommonen saman tyyppinen pallo lipaston jalan taa.. Hehehehe. Ollaan kyl nykitty koht kaikista leluista höyhenet irti, mut se ei menua haittaa, nää elukkalelut on jotai parhaita! Ainii ja mami käski kiittää tein mamia hienosta kortista, se kuulemma nauro sille ja aiko laittaa seinälle. Se ei näyttäny sitä viel meille niin me ei oikee tiijetä mikä siin nauratti! 

MUTTA NYT! Nyt me sännätään takas leikkiin mein upeilla leluilla! Toivottavasti tykkäsitte meijjän jutuista! Terkkui ja herkkurikasta juhannusta kaikille karvakamuille! 

- Bablo & Pöppis

8 kommenttia:

 1. Vähänkö hyviä kuvia! Tosi kiva kuulla että ootte tykänny leluista, ne on ihan parhaita! Leikkikää tänää oikeen myöhään niillä ja riehukaa kunnolla kaverit. Ootte superkivoja! <3

  -Pojat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheee, ollaan remuttu nii palijo uusien lelujen kans ettette ees usko! Isi ja mami on ollu hirvee väsyneitä ku ne ei oo kuulemma saanu nukuttua meijjän takia.. Iha niinku se meijjän vika ois! Ei nekää malttas ees nukkua jos niillä ois kans jotain uutta ja jännää! Teki ootta ja kiitti vielä! ♥

   - Bablo & Pöppis

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pojat kiittää! ^_^ Ohan ne tommosia pöhköpalleroita. ♥

   Poista
 3. Niin eppaa! Meil on vaa jotain viimevuotisia leluja joihin ollaan jo ihan kyllästytty... Ja ne on myös melkeen kaikki hukassa! Kumpa saatas uusia jänniä leluja pian!

  -Paju ja Nipsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiiiis eikä! Nyt kyllä huuvatta ihan hulluna tein mamille ja teette kaikkia tihutöitä nii kaua et saatta uusia leluja! Meki ollaan hyviä hukkaa meijjä leluja, mami aina löytää niit mitä ihmeellisimmistä paikoista ku se siivoaa.. Hukattii heti toi uus pallo eikä olla vieläkää löyvetty sitä!

   - Bablo & Pöppis

   Poista
 4. Hahah kiva postaus :D Olit hauskasti lisänny noi tekstit, tämmösiä olis kiva lukea enemmänki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitti ja kiva ku tykkäsit! :) Aattelin et vois olla ihan kiva ku laittaa tekstit ite kuviin eikä kuvatekstiin, varsinki oli nyt enämpi näitä kollaaseja. :)

   Poista