tiistai 28. huhtikuuta 2015

Bablo & Pöppis: Me ollaan karvamopoja!

Moikka! 

Me päästiin pitkästä aikaan kirjoittamaan teille. Me ollaan kyllä tooooosi kateellisia Jupiterille, Orbitille ja Lennille ku ne saa joka keskiviikko kirjotella niitten mamman blogiin! Ihan epistä, meki haluttas hakata tassuilla näppäimistöä päivittäin.. Mutta nii, mennääs asiaa! 

Me saatiin mummulta uus lelu ja ollaa oltu siittä niiiiiiiiiin onnellisia! Se on paras lelu ikinä! Siinä on semmonen tikku jota on kiva järsiä ja sit tikun nokasa on pitkä karvamato jota on pakko jahata! Ja sit ihan parasta ku siin karvamadon päässä on höyheniä ja pallukoita, koitetaan aina nykkiä ne irti! Me mennään ihan pöhölöiksi ku meitä aletaa leikittää sillä ja välillä ku mami unohtaa laittaa sen lelun piiloon nii me leikitetää toisiamme sillä! Tajuutteko kui hauskaa se on ku toinen meistä vetää sitä lelua perässää ja toinen pääsee saalistaa?! Välillä me kyllä ruetaa nahitelemaan ku ollaan jompikumpi sitä sieltä et toinen saa leikkiä sil lelul enemmän ja sit mami yleesä laittaa sen lelun piiloo et rauhotutaa.. Ollaa tarkkaa katottu mihin mami sen lelun laittaa ja ollaa ihan varmoja et jonai päivänä keksitää miten me saadaan se sieltä piilosta pois! Se piilo on sellanen yläkaappi jote me tarvittas jokku tikkaan tapaset et päästää tarpeeks korkeelle ja sit meijjän pitäs keksiä mite me saadaa se ovi auki.. Ollaa mietitty jos otettas hampailla kii siitä rivasta! 

Mami otti meistä yhtenä päivänä hulluna kuvia sillä tyhmällä mömpelillä mistä me ei oikeen tykätä, me ei olla mitää poseeraus katteja eikä me jakseta ikinä olla paikollaa tai hienona ku se mööpeli naksuu tai räpsyy. Nyt me ei keretty ees aattelee sitä mööpeliä ku isi leikitti meitä samalla ku mami otti kuvia! Meijjän mielestä mamin pitäs mennä johki opettelee kuvien ottoa ennenku tulee ottaa meistä niitä.. Mami kyl sano, että ollaa vaa nii karvamopoja ettei meistä kerkiä saamaan mitää hienoja tai tarkkoja kuvia, tyhmä! Ei kai me hidastetusti voida sinkoilla karvamadon perässä. Mut täs näitä kuvia nyt ois, meistä nää on kyllä vähä tyhmiä ku ollaan niin urpon näkösiä näissä ja kaikki on ihan tärähtäneitä mut mamin mielestä se hauskuus piilee just niis hauskoissa ilmeissä vaikka kuvat oiski ihan suttukakkaa! 

Siiiiis toooooosi kivoja kuvia, meki opetellaan käyttää tota mööpeliä ja otetaa kuvia ku mamilla on suu auki ku se vahtaa jotai tai jos sillä muute on naama ihan vammasesti! Okei, oli nää meistäki ihan hauskoja, siis eihä me naureta ihtellemme vaan toisillemme! Hehehehe. 

Huhuh, olipa täs taas urakkaa, ehk me ei haluttaskaa iha joka päivä tänne naputtaa, nää tämmöset satunnaiset näppäimistön paukutukset on ihan jees! Nyt ku me ollaan uurastettu ni mami antaa meille ihan varmasti jotain hyvii herkkui! 

Terkkui kaikille karvakamuille! 

- Bablo ja Pöppis 

8 kommenttia:

 1. Voi ei aivan ihania kuvia!!! :'DDD Mukavaa että Bablö ja Pöppis on päässeet taas kertomaan kuulumisensa! Jane lähettää hurjasti terkkuja sinne! Se katto ihan kateellisena tota lelua ja kuvia muutenkin, näytti olevan niin hauskaa! Pitää vissiin sillekkin hankkia joku samanmoinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et nää oliki ihania eikä iha tyhmiä niiku aateltii! Toivottavasti päästää taas pian kertoilee meijjän juttuja tänne! Sun pittää ehottomasti ostaa Janelle kans karvamato- tai höyhentikku, me ollaa ihan hulluna sellasii leluihin ja ollaan sitä mieltä et jokasella kisulla pittää olla edes yks sellanen (mielummin laatikollinen erilaisia.. :3)! Janelle erityisiä terkkuja ja paljon herkkuja! Mau!

   - Bablo & Pöppis

   Poista
 2. Hahahhahhaaahaahaaaa mitä kuvia teistä! Näyttäis ainakin et teil on ollu kivaa teijän uuden lelun kans!

  On se kirjottaminen kyllä välillä tosi rankkaa sinne mamman blogiin, ku ei me välillä ees keksitä mistä kirjotetaan... Mut aika hyvinhän me ollaan saatu sinne tekstiä tähän mennessä!

  -Jupiter, Orbit ja Lenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooooo oli ihan superkivvaa!!! Nyt ei oo ollu kivvaa ku meitä ei oo leikitetty koko päivänä olleskaa..................... Onneks mummu tulee huomenna kylää, se varmasti keksii meijjän kaa jotaki tosi hauskaa!

   Ootte iha supereita! Teil on aina nii kivan kuulosta ja touhuutte kaikkee et ei ees uskota et välil tulis sellasia hetkiä ettette muka keksis mistä kirjottaa! Me ei varmasti keksittäs joka viikolle kirjotettavaa ku me ylleesä vaa nukutaa ja harvon meillä tehhää mittää jännää. Nyt oli niin jännää ja upeeta ku saatii toi uus lelu et oli pakko päästä tänne hehkuttaa! :)

   - Bablo ja Pöppis

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! Ehkä mami vois toistekki ottaa meistä vauhdikkaita kuvia vaik ollaanki vähä keharien näkösiä sit! :))

   - Bablo sekä Pöppis

   Poista
 4. Aaaw, sulla on niin söpöjä kissoja <3 :)

  VastaaPoista