torstai 5. helmikuuta 2015

Bablo & Pöppis : Haastetta pukkaa!

Jihuu, me saatiin ekaa kertaa ikinä haaste Jupiterilta, Orbitilta ja Lenniltä! Ollaan oltu niiiiii innossaa tästä haasteesta ettei olla meinattua pysyä pöksy... turkissamme! Kiitti pojat vielä ku haastoitte meidät! Tää on muuten eka kerta ku me päästään kirjottelemaan tänne mamman blogiin! Voitas me tulla tänne kertomaan tassukkaita tarinoita vaikka joka päivä tai ees sillon tällön, mutta mamin mielestä me saadaan vaan tuhoa aikaan.. TYHMÄ! 

Me oltais tultu heti vastailemaan haasteeseen ku se huomattiin kissakornerista, mutta mami sano, että meidän pitää nyt rauhassa tarkkaan miettiä mitä me vastataan kysymyksiin ettei vaan hökelletä menemään! Noh, nyt me ollaan tarkkaan tuumailtu ja nähty jopa unia tästä h-hetkestä! 

Haaste menee näin: 

Haastaja kertoo sinulle viisi aihetta, joihon sinun tulee kertoa vastaukset.
Haastetun on keksittävä viisi uutta aihetta ja annettava haaste eteenpäin eri blogeille. 

Ja eikun vastailemaan! Tai no, käydään eka viel syömässä ennenku paneudutaan tähän hommaan ihan urakalla, kerettiin ottaa jo tirsatkin ekojen lauseitten jälkeen... 

....no nyt ollaan valmiita! 

Elikkä siis, poitsut esitti meille tämmösiä kysymyksiä: 
Mikä on sun lempipaikka nukkua?

B: Munatuoli! Se on niiiiiiiin mun lempparipaikka! Oon tosi vihanen jos isi tai mami laskee siihen perseensä, tai jos vieraat menee siihen istumaan sillä välin ku oon jossain menossa.. Karvotan kyllä yleensä tuolin niin hyvästi, että jokainen siinä istumassa käynyt saakoon uuden lempinimen: karvaperse! Ärsyttää aina kun mami siivoaa ja imuroi mun tuolista kaikki karvat kun sit pitää uudestaan karvottaa koko tuoli! Sit toisekseen tykkään kyl nukkua sängyssä, kaikista parasta siel on nukkua sillon ku isi ja mami ei vie koko tilaa! Hauskinta on kans vetää peitto päälle ja painaa pää tyynyyn! Yöllä jos kömmin mamin viereen nukkuu ni sit sitä peittoa ei ikinä riitä mulle ja mamilla on niin iso pää ettei mun pää enää mahu tyynylle, eikö ne tajuu, että mulle pitää ostaa oma peitto ja tyyny?!? 

P: Mulla ei oo mitää lemppari paikkaa nukkua. Tai no, siellä missän on iskän tai mamman vaatteita nii siel mä tykkään ottaa tirsat! Ne ei vaan yhtään tykkää ku sit niitten rievut on ihan karvoissa.. Karvathan on kivoja! Iskä on joskus uhannu ajaa mut kaljuksi ku kuulemma tahallaan varistelen karvoja sen vaatteisiin! Idiootti! Tottakai niihin riepuihin pitää vähä karvoja jättää ku iskä näyttää ihan joltain gorillalta kun se hermostuu ja meitä naurattii sit hulluna ku se äksyilee ja uhoo meille, se ei tajuu kui pellelle se näyttää sillon ja kui hauskalle se kuulostaa! Ja kuitenkin ku se hetken päästä on taas meitä hellimässä, mikä lie muistiongelma silläki kun ei se ikinä muista toteuttaa sen uhkauksia. HAH HAH. Iha fossiili! Mutta nii, tällä kertaa mun lemppari paikka nukkua on raapimapuu ku mamma laitto sinne sen villasukat!

B & P: Nii ja isin ja mamin päällä nukkuminen on kans huippua tai sit sängyn jalkopäätysä jos isi ja mami nukkuu nii mutkilla ettei niitte päälle voi mennä rötvää! Ootko enemmän halikamu vai etätoveri?

B: Isi ja mami saa pussailla ja halia, varsinki mami! ♥ ♥ ♥ Mutta jos mut ottaa syliin niin suutun! Saatan mä joskus vähä mielistellä isiä ja olla muka sylivauvvana et se veis mut pihalle.. Vieraat ei taho ymmärtää sitä etten tykkää et mua tullaan silittämään, kyllä mä tuun ite hoidettavaksi jos siltä tuntuu! 

P: EI SAATANA, mua ei saa halia eikä varsinkaan PUSSAILLA!! YÄÄÄÄÄÄK. Mä oon rapsukamu, mä haen huomioni sillon ku sitä tartten, muullon muhun ei tartte koskia. Vieraita vois käyttää hyväksi, niitten viereen ku tulee napottaa niin yleensä sieltä tulee käsi joka rapsuttaa. Isin ja mamin sylissä voin olla, mutta vaan sillon ku ite tuun syliin! Mami on ruennu hirveesti mua taas pusuttelemaan ja musta se on tosi ÄLLÖÄ ja NOLOA. Ok, joskus musta tuntuu niinku se ois mun emo joka hoitaa mua mut... SANOINKS MÄ OIKEESTI NOIN, EIJEIJEI, EI MUN TUOTA PITÄNYT KERTOA!


Onko sulla jotain tosi pahoja tapoja?

B: Mitä ne on? Jotain syötävääkö? Ei mun mielestä mulla oo mitään pahoja tapoja, mut mamin mielestä se, että nyin sen tukkaa aina aamusin on mun paha tapa. Mitenniin?!? Mähän koitan vaan hienovarasesti sanoa, että menis parturiin ja tekis tolle kauheelle reuhkalle jotain... 

P: Että sä Bablo oot tyhmä! Mä en ainakaan mitää tommosta tee! Siks varmaan saanki ihan omia erityisnappuloita ku sä et saa mitään! 

B:....

P: Nii kerta! Mut saadaan me kumpikin huutia siittä kun aina öisin tai isin ja mamin poissa ollessa kiipeillään pöydillä. Ei me nyt niin tyhmiä olla, että tehtäs nii sillon ku ne on näkemässä! En kyl tiijä mistä ne tietää, että me tehdään nii sillon ku ne ei nää ees... 

B: Hei plösö! On sullaki omia pahoja tapoja, sä rappaat aina vessan ovea kun sua ei oteta mukaan sinne ja sit rappaat ulko-ovea ku haluut huomiota. Tai meet vaatekaappiin karvottaa isin ja mamman vaatteet jos ne sattuu unohtaa kaapin oven auki! 

P: Sä ryösteletkin mamman siveltimiä vessasta aina ku silmä välttää ja sit kuolaat ne pilalle!!! 

B: Ei se oo mitään verrattuna siihen et sä saatat huvikses kaataa vesikipon nurin vaan siks että sut huomattas tai siks että haluut ruokaa! Tai huudat mamin korvaan aamulla et se heräis! 

P: Ei herätyskellona toimimisessa oo mitää väärää, urpo.. 

B: Argggh, että sä oot pälli! Iha sama, mennää eteepäi! Mitä ottaisit mukaan autiolle kiipeilypuulle?

B & P : Me otettas autiolle kiipeilypuulle mukaan MUMMU! ♥ Mummu on pieni ja mahtuu meijjän kaa sinne + mummu jaksaa helliä ja lelliä meitä vaikka koko päivän putkeen ja sillä on aina mukana herkkuja! Epäillään, et se on jonkisortin herkkukone ku sillä on aina nameja matkassa! Eikä se säännöstele yhtään et montako saadaan, me saadaan syödä niin paljon ku halutaan! Mummu on paras! ♥ ♥ ♥Jos sun olis pakko valita niin pukisitko päällesi paidan vai housut?

B: Mä vastaan et housut! Mulla on kerran ollut sellanen inhottava sininen paita ku mummu teki mulle sellasen........................................ Se oli ihan hirveetä ku mami puki sen paidan mulle päälle ja sit ne isin kaa nauro! Mua hävetti ja inhotti nii paljo!!! En suostunut liikkuu mihinkään se paita päällä... Ois ees ollu hienomman värinen! 

P: En haluis kumpaakaa, mut kerta ku pakko ois nii paita ku oon joskus käyttänyt sellasia liivejä ku mua koitettiin opettaa ulos narun nokassa........... Kaikista mieluiten ottasin itelleni sellasen tosi mageen viitan! 


Huh, olipa siinä urakkaa, mut saatiin kuitenkin vastattua joka kysymykseen yheltä istumalta. Me ei oikeen tunneta täältä blogimaailmasta ketään, mutta haaste lähtee ainakin eteepäin.. 


ja kaikille muille, jotka meidän kysymyksiin haluaa vastata! 


Kysymyset ovat: 

Millaisista asioista hermostut/suutut/et muuten vaan tykkää?
Mikä on sun lemppari asento nukkua?
Mitä teet silloin kun kukaan ei ole näkemässä?
Ootko puhelias vai hiljanen kamu?
Mikä on ollut sun paras tihutyö omasta mielestäsi? 

Toivottavasti päästään kirjottaa tänne mamman blogiin toistekki ku tää oli näi hauskaa! Ny ku on urakoitu nii voitas vinkua mamilta herkkuja, vaik kuivattuja kananpaloja ja herkkutikku! Sit voiki kömpiä taas nukkuu et jaksaa sit myöhemmin riehua! 

Purr ja mau kaikille teille jotka jaksoitte lukia meijjän vastauksia! 

- Bablo ja Pöppis

10 kommenttia:

 1. Hihhihhii! :3 Elsalta ja Hasselta lämmin kiitos muistamisesta ❤

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, no nyt on Jane kyllä innoissaan kun kuuli haasteesta ja siitä että pääsee blogiin kertomaan itse vastaukset! :D Niin monesti se onkin jo yrittänyt mun puolesta päivitystä tehdä, ehkä onkin siis aika jo päästää kissi näppiksille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Me halutaan niin tietää mitä Jane tykkää meijjän kysymyksistä! Ja tottakai meijjät karvaiset kamulitkin pitää päästää välillä koneelle näppäilee ku me ollaan niin ihania maukupalleroita kaikki! ♥ Ootetaa Janen postausta innolla!

   - Bablo & Pöppis

   Poista
 3. Tää oli hurjan hauska ja piristävä postaus teiltä! :DD Aika samanlaisia juttuja oli kuin meillä täällä, vaikka en ois uskonut, että muut olisivat yhtä hupsuja. Ollaan me böljiä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Hupsutellaan ja hassutellaan! ♥

   Voiku mami antaski meidän tänne aina kertoo mitä kaikkea me aina puuhataan! Toivottavasti saadaan joskus joku toisenlainenki haaste niin varmasti päästään tänne kertoo ihan ite juttuja!

   - Bablo & Pöppis

   Poista
 4. HAHAHAHAHAHAHHA niin hyvät vastaukset! Kiva että otitte haasteen vastaan.Teijän pitää useemminkin tulla kirjottelemaan tänne kamut!

  -Pojat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että tykkäsittä! Ehkä me voitas tulla joskus tänne kertomaan meijjän tihutöistä, ne on ainakin meijjän mielestä niiiiiiiiiiii hauskoja juttuja!

   - Bablo & Pöppis

   Poista
 5. oooooo vähän tää oli mahtava ja kiitos haasteesta! :D Pitääpäs tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee joo! Me ootetaa innolla mitä Paju ja Nipsu vastaa meijjän kysymyksiin!

   - Bablo & Pöppis

   Poista