tiistai 6. tammikuuta 2015

Steam kavereita?Hoi! Luultavasti lukijoissani on henkilöitä jotka käyttävät Steamia ja ois siis ihan huisinmuksulia saada teitä omalle Steam kaverilistalle, koska A. kaverit on kivoja ja B. musta on hauska seurata mitä muut pelailee ja ehkä sitä kautta saattaa itekki jostain pelistä innostua! 


Mut löytää siis nimellä Nänni, joten eikun kaveripyyntöjä laittamaan! ♥ 
Jos ette löydä niin huikatkaa... :'D 

9 kommenttia:

 1. Saa minutkin lisätä listalle. Vaikkakin olen sen 100 "kaveria" saanut jo PS puolelle, eipä oo tullu juuri mitään heidän kanssaan pelattua :D Steamiin ois kyllä kiva saada porukkaa pelaan Terrariaa, Civikkiä yms. Että lisätkää Rolle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä voin joskus tulla mukaan Terrarioimaan, jos se tapahtuu iltaisin tai mielummin viikonloppuisin :)

   Poista
  2. Minustakin on kiva että Steamin-kaverilistalla on tuttua porukkaa. Siinä on kuitenkin ainakin yksi "huonokin" puoli... nimittäin jos sattuu tekemään blogin puolelle tunnistusvisan Steam-peleistä niin kaverilistalla olevat saattavat nähdä ne pelit siitä "now playing-tiedosta" :D Mutta siis... lisäisin sinutkin jos en olisi jo lisännyt :D

   Poista
  3. M454 lisätty myös kaverilistaan Steamissa! Minutkin saa lisätä ja pyytää terrarioimaan. ^_^ ravenoaris on nikki. Tai öö. vissiin löytää myös Ravernoir-nimellä.

   Poista
  4. Jees jees, koitetaanpa joku päivä porukalla pelailla? :) Hankala vaan aina saada aikataulut natsaamaan, mutta eiköhän tuo onnistune kuitenkin. :)

   Mikko, en oo minä ainakaan hoksannut yhdistää tietoja noihin sinun visoihin vaikka seurailenkin aina mitä porukka on pelailemassa... X)

   Poista