keskiviikko 7. tammikuuta 2015

M Ä H Ö

Lihava. Läski. Mähö. 

Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. Läski. 

Takki kiristää. Maatessa kyljellään maha valuu koko sängyn leveyden verran. Vessan peilistä näkyy pallo pää ja pyöreät posket. Pakko suoristaa ryhti ja nostaa leukaa. Onkohan mulla kaulaa ollenkaan, vaan pelkkää leukaa kaksin kappalein. Eteisen peilistä näkyy turvonnut ruho. Illalla kuoriutuessani vaatteista makkarin peilistä näkyy valas. Yhdet ja samat "asukokonaisuudet" päälle, muita vaatteita ei uskalla edes koittaa, mitä jos niihin ei mahdukkaan enää. Ahdistaa. Jos minä vielä nämä loput joulusuklaat. Jos minä tuon pähkinä pussin ostan. Energiajuomaa on pakko saada, illalla pelataan. Mikro tahi uunilätty on nopea iltapala, samalla voi katsoa sohvalta sarjaa. Huomenna syön sitten puuroa. Huomenna liikun. Tai jos minä... Jos jos jos jos jos jos jos jos. 

Tiedän, aikoin olla ressailematta, mutta kun se reissailu ja ahristus tapahtuu ihan huomaamatta. 
Minä vielä ryhdistäydyn. 

Ei auta valittaa, ihtestähän kaikki on kiinni. Tai jos mun on tarkotus ollakkin pallo. 

Nyt lihomaan lisää syömään ja tekemään jotain mukavaa. 


25 kommenttia:

 1. HÖPÖHÖPÖ!
  Oot ihana just tollasena<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, höpö! Kiitti. ♥ Voi ku vaa tuntuskin siltä, että ois hyvä tämmösenä. :c

   Poista
 2. Samaistun! :( Muakin ahdistaa, enkä uskalla edes mennä vaa'alle! Mun hieno talvitakkikin on jo ihan pinkee päällä -.-' Kyllä me otetaan vielä ittestämme niskaperse-ote ja viskataan ittemme poltamaan LÄSKIÄ! :'D SUAKURA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaa'an on kyllä saanu kiertää kaukaa, toisaalta tekis mieli tietää kuinka paljon sitä ihiraa on tullut lisää, se vois ehkä olla ku potku perseelle ja motivois jotain tekemään TAI sitten masentaa vaan niin paljon, että lösähtäs johonkin nurkkaan ahtamaan lisää lohturuokaa nassuun. :D Kyllä me vielä pistetää ne läskit palamaan ja saadaan ruhoistamme sellaiset, että ollaan niihin tyytyväisiä! Se on vaan ajankysymys, että milloin.. :D

   Poista
 3. Äläs höpsi! Et oo mikään valas! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muttako ääääää, siltä tuntuu.. :c Kyllähän mä nyt sen tiiän, etten oo kuitenkaan repsahtanut takasin niihin mittoihin mitä joskus olin, mutta tyhmästi vaan peilistä ihtensä näkee saman kokoisena ku on pahimmillaan ollut. :D Kyllä pitää nyt imasta motivaatiota sun hyvistä tuloksista! ♥ Sä oot pärjännyt niin hienosti!

   Poista
 4. Samojen asioiden kanssa kamppaillaan täälläkin. Ja suuremmilla kilomäärillä kun siellä. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tsemppiä myös sulle! ♥ Ei nää asiat oo helppoja!

   Poista
 5. Kuulostaa helkkarin tutulta tuo fiilis. Itsekin tuli eilen itkettyä läskistä ruhoani siihen malliin ennen keskustaan lähtöä, että jopa tuon kumppaninkin pitkä kärsivällisyys meinasi siinä loppua. Esim. vielä viime keväänä eräät löysät housut ovat nykyään tiukat minulle. Hävettää olla näin teinimäinen ja valittaa jostain läskeistä, mutta minkäs teet - ahdistus ilmenee milloin missäkin muodossa.

  Tiedän, että tämä voi ärsyttää, kun sanon näin, MUTTA - näytät upealta - ja tärkeintä on, että itse hyväksyt itsesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun silmissä sinussa ei ole yhtään mitään liikaa, olet niin pikkuinen.. ♥ Mutta ymmärrän kyllä ahdistuksen, kun ei ole itseensä tyytyväinen niin ei ole! Älä vähättele ahdinkoasi ja ikäviä tunteitasi, sinulla on oikeus tunteisiisi. Niistä vaan olisi hyvä päästä pois niin, että olisi itseensä tyytyväinen eikä tarvitsisi kokea pahaa oloa.

   Kiitos ihana ♥, ei ärsytä yhtään. Tsemppiä sullekkin tyytyväisyyden ja hyväksynnän tavoitteluun, olet kaunis joka tapauksessa. ♥

   Poista
  2. Kiitos kauniista sanoistasi! :') Lämmitti sydäntä ❤ Niin, saatan näyttää pikkuiselta kuvissa kapeiden kasvojeni ja niiden luuston perusteella. Minusta on myös paljon kuvia, joissa olen nykyistä hoikemmassa kunnossa. Mulle on tullut kesästä viissiin joku 7 kg lisää. Lisäksi, kukaan ei näe kuvista lantioni leveyttä tai jenkkiksiä, koska en esittele niitä. :D Mun on oikeasti nykyään vaikeaa jopa kumartua tms. Pitäisi varmaan ruveta liikkumaan! En vaan pahemmin jaksa reuhuta. Kävely sopii minulle, mutta sillä on hidasta pudottaa painoa.. Varmaan sipsit täytyisi jättää taas kokonaan ruokavaliosta, mutta himoitsen niitä niin paljon, etten usko edes haluavani sitä. :P Niissä on se suola vaan aika huono juttu, kun kerää nestettä ihan helvetisti. Syön vain yhtenä päivänä viikossa 200-300 g pussillisen (illassa) ja sekin tuntuu olevan liikaa. Suklaakin olisi parempi vaihtoehto!!!!

   Poista
  3. Niin ja syönhän minä muitakin herkkuja!! Iltamätöt on mulla varmaan se paha. Kun päivällä sinnittelen usein tuntikausia pelkän aamiaisen voimin ja illalla mätän kaikkea.

   Poista
  4. Mukava kuulla, että lämmitti! ♥ Niin pitikin. :)

   Voe harmin paikka, voin kuvitella kuinka pahalle tuntuu, oon mäkin kattonut itestäni kuvia nyt joissa oon paljon pienemmällä kilomäärällä ja ai että! mä niin haluan takaisin sellaiseksi. Rupiaa oikein suututtamaan ihtiä miten on voinut itsensä tällaiseksi päästää taas.. :( Ruokavaliollahan pääsee kovasti jo eteenpäin painon pudotuksessa, liikunta sit tukee sitä, mutta kun se on niin samperin vaikiaa! Illalla tulee aina se hirviä näläkä ja tulee vedettyä ties kuinka monen normi ihmisen eestä sitä sapuskaa. VARSINKIN JOS SAMALLA KATTOO JOTAIN. Ärrrärrrrrr. Minen kyllä sipsuista pysty luopumaan, suolanen on varmaan se herkku mitä himoitten eniten. :'( Oon koittanyt nyt syödä useammin päivän aikana, mutta pieniä määriä. Tai ainakin pienempiä annoksia mitä normisti vetäs turpaansa kun ruuan ääreen pääsee. :D Saas nähä kuis tässä käy.

   Poista
 6. Toivottavasti muistaisit myös kauniit ja ihanat asiat itsessäsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun muistaiskin tai edes tietäisi itsestään sellaisia asioita! Kiitos tsempistä ihana! ♥

   Poista
 7. Vastaukset
  1. ! :( Tsemppiä sullekkin oman itsensä hyväksymiseen ja tyytyväisyyteen, pitää muistaa, että ollaan me KAIKKI kauniita ja upeita, oltais me minkä kokosia tahansa tai tuntuis meistä mille tahansa. ♥ Inhottavia tuntemuksia kuitenkin nää, ois vaan niin helppoa kun meidän kenenkään ei tarvitsisi niitä tuntea tai ressailla.

   Poista
 8. Ei tähän ressiin varmasti kauheesti auta mitä muut sanoo, mutta mun mielestä sää oot ihan hirmusen nätti oli niitä leukoja sit 3 tai 5 ja pidän sun tyylistä eikä mun silmää haittaasin vaikka vähän jostain kohtaa näyttääs kinnaavankin !♥ JUU AAR SOU PIUTIFUL♥ .. Samasta aiheesta huomaan itekkin repivän ressiä, jotta ois muuta ajateltavaa, mutta ikäväkseni huomaan lappaavani tavaraa suuhun vaan isommalla kädellä ja nopeemmalla tahdilla. :( :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun reaktio sun kommenttiin oli ":DDD", rupes ehkä naurattamaan oman lärsän aattelu 5 pullealla leualla! :D Kiitti höpö. ♥

   No justiisa niin, on täälläki tullut lapattua sapuskaa ja herkkuja naamariin vaan kahta kauhiammin, jospa se tahti hiipus tässä pikku hiljaa tai sitten ei! Mitäköhän me keksittäs, että saatas joku roti tähän hommaan? Oli miten oli, elä ressaile, sä oot hurjan kaunis ja ihana ihminen, ja vähän pehmeekin saa olla. ♥

   Poista
 9. Kuulostaapa tutulta :))))))))))) !!! Mää sain kerranki motivaation ja nyt on alkanu oikein syöminen ja hyvin liikkuminen! Heh tässä vasta toista päivää vedellään mutta alku on lähtenyt käyntiin ja oon saanu kokkailtua hyvin jne. ;D TästäKIN pitäisi kirjoitella omaan blogiin mutta nyt kyllä pakko sano että bloggailu jää jälkeen koska kaikki vapaa-aika menee tähän projektiin. Mutta tää yhtäkinen motivaatio on pelastus, ilman sitä ei vaan voi muuttaa elämäntapoja, jos ei ole sitä motivaatiota! BMI:n mukaan olen lievästi ylipainoinen ja ennen oon ollu sielä alipainon rajalla niin.... :D En suostu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiii, hyvältä kuulostaa! Tsemppiä, pidä se motivaatio yllä eläkä annan periksi vaikka kuinka tekis mieli välillä jäädä vaan paikalleen tai vetää syömiset vituralleen! ♥ Ihana kuulla, että jollain onnistuu! Koitappa mahuttaa sinne sun kiireiden keskelle blogin päivitystä, olis kyllä kiva lukea sun rojektista ja etenemisestä, jos sulta vähän vaikka motivaatiota tarttus! Mutta nii, vielä tsempit ja sä onnistut! ♥ Kyllä siitä oikein syömisestä ja liikkumisesta saa vaan niin hyvän olon!

   Poista
  2. Kiitos tsempeistä! Tarkotus oiski kirjotella blogiinkin tästä 8DDD +muutama meikkijuttuki ois ja itseasiassa oishan tuota vaikka ja mitä ku sais vaa aikaseks.....!!!

   Poista
  3. Jee! Olitkin postauksia aikaan saanut, pitääpä käydä tarkemmin lueskelemassa. 8)

   Poista
 10. Tälläset fiilikset ollu viimesen vuoden, enkä silti jaksa tehä asialle mitään. -.- Eilen siivosin vaatekaappia ja löysin jotain vanhoja shortseja joita en sais nyt millään jalkaan, toisin ku pari vuotta sitten. Säilytin ne ja päätin että ne on mun tavotehousut kesäksi. Pitäs nyt vaa ryhdistäytyä ja alkaa tekee asialle jotain. :D

  Ps. Tuli just käytyy mäkkärissä ja nyt vituttaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina pitää olla tavoite housut ja paita ja sitte tietenkin vielä tavote vyö (tai uus reikä vyöstä, jos sellasia ylipäätään käyttää) ja jotenkin kummasti niitä rupeaa aina olemaan vaan enemäpi ja enempi, tietty tuplaten ja triplaten. ;D Mutta se on hieno tunne sitten kun taas mahtuu niihin kamppeisiin mihin hetki sitten ei mahtunutkaan! Tsemppiä tyytyväisyyden tavoitteluun!

   Voi eiiii, vähä niinku meikä eilen kaupasta nappas lakupussin ja jätskin mukaan vaikkei pitänyt.. :D Mutta laitetaan ne herkut räkätauvin piikkiin. ;D

   Poista