keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Voihan iholla

Voi luoja, että mä oon koukussa tuohon iholla - sarjaan! Mulla on viimoset jaksot menossa ja mua harmittaa jo valmiiksi sen loppuminen. Toivottavasti tuota sarjaa tehtaillaan lisää! Onks täällä muita iholla faneja? Ukko rupeaa olemaan kurkkuaan myöten täynnä varmaan mun höpinöitä ja hypetystä koko sarjasta.. :D 

Mä en oo vielä tajunnut, että me mennään jo joulukuussa. Tokihan joulukalanterit luukkuja on tullut räpellettyä auki ja ja seinäkalenterista tullut kurkittua, mille päivälle aatto osuu. Ekat joululahjatkin on tullut hankittua, mutta jotenkin se fiilis ei oo vielä roihahtanut. Tai sit mä alotin joulun odottamisen liian aikasin ja se into on kerennyt ikäänkuin laimentua. 


Viikonloppuna oltiin ukon kanssa viettelemässä pikkujouluja DFC:n porukan kanssa. Tai no, meitä oli paikalla vain viis tyyppelöä minä mukaan laskettuna, enkä mä ees kule koko harrasteessa, toimin vaan taustaninjana hoitamasa seuran asioita. Käytiin aluks syöpöttelemässä perus kebabmätöt ja jatkettiin siitä kuppilaan ottamaan parit ölpät. Mä lähin jo yhdentoista aikaan köpöttelemään kotia kun ukot lähti vielä toiseen kuppilaan baareilemaan. Kotimatka oli yllättävän perseestä kun jokunen juippu tuli mulle ölisemään jotain turhaa paskaa. Eniten mulla pisti korvaan se, että ne hädin tuskin aikaset juippeloiset sano mua ämmäksi? :D Jos oikeesti jotain halutaan vokotella, niin eikai siinä rueta ämmittelemään. Nojoo, ärhäkkänä tipuna käskis niitten painua hevonkuuseen ja lähdin löntystämään kotia. Noin muuten oli ihan mukava ilta ja mieleen jäi hassun hauska tunne siitä kun mun entinen uskonnon ope tarjos mulle siiderin. (:D) 


Ens viikolla mulla ois varattuna ajat tatuoitavaksi ja parturiin. Mulla on vieläkin mallit kahtomatta valmiiksi tatuoijalle, en oo sitäkää tajunnu et senkin aika koittaa nyt jo! Huomenna otan kyllä ja katon ne mallin perkeleet valmiiksi jossain välissä, vaikka luultavasti mun tatuoija tietää ilman mitään mallejakin mitä mä haluun. Tuksun kanssa varmaan mennään samalla mallilla ku ennenkin ellen nyt saa jotain älynväläyksiä vetää toista puolta kans lyhyeksi. 

Huomenna oiski sit pikanen reissu Ouluun, saas nährä jos ehittäs vaikka shoppaileen, vaikkakaan en moisia osaa nykyisin enään harrastaa kuin netistä käsin. 

Nyt mä ruppeen kyllä klikkailemaan hiusvärejä ostoskoriin ja kahtomaan itku simmussa viimosia iholla jaksoja. 

Mitäs teidän viikkoon kuuluu? 

2 kommenttia:

  1. OIJOIJOI TATSKA! OOOOOH olen kateudesta viheriäinen! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohoo, meehä sinäki hakattavaksi nii ei tarvi vihertää! ^^ Jännityksellä oottelen taas sitä kuvan hoitua, rasvaa ja paskaa + paikkaki on semmone että varmasti kolhin sen joka paikkaan. :D

      Poista