tiistai 2. joulukuuta 2014

Arrrvonnan voittajat!

Heipä hei!

Otsikko kertoneekin millä asialla olen tänään liikenteessä! Arvonta on nyt suoritettua ja voittajat käyvät ilmi alla olevalla videolla. Hetken mielijohteesta arvoin myös yhden ylläripaketin kaikkien osallistujien kesken jonka sisältöä en vielä paljasta, että paketti pysyy nimenomaan yllärinä. Toivottavasti paketin saaja tekee sen saadessaan siitä pienen maininnan blogiinsa niin saa muutkin sitten tietää mitä ylläri sisälsi!

Mutta asiaan! Anteeksi, oon kauhee turvonnut pulla enkä muista ikinä, että vois itekki istua kun näitä videoita tekköö ja päivänvaloki ois voinu olla jees, mutta, koittakkee kestää kauheeta pallopääkaksoileukamonsteria! :D Voittajiin olen ottanut nyt sähköpostitse yhteyttä ja toivon mukaan saan paketit tällä viikolla matkaan! 

Kiitos kaikille osallistumisesta, ootte ihania! ♥ 

10 kommenttia:

 1. Kerranki onnetar potkas minuaki persuksii :D muttajoo, laitoin meiliä tulemaan, voipi heittää vähän häränpyllyä tekstirivit kun kännykällä kirjottelin. Thänks vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij! ^^ Ei heittänyt rivit häränpyllyvä, laittelen pakettia tulemaan kunhan ensimmäisen paketin voittaja vielä ilmoittaa osoitteensa niin saan kaikki sitten samalla kertaa postiin. :) Oleppa hyvä!

   Poista
 2. Miten symppis video, ootte huippuja! :)

  VastaaPoista
 3. Jeeee ! Minäminäminä. ^_^

  Kuolen nauruuun !! :'DDDDD IHA LOISTO VITEO ! "Nii minä ja sinä." Te ootta ihan uskomattoman hölömönsöpsöjä ! :DDDDD Viteon loppuki on jotian ihan törkiän hulvatonta. :DDDDDDDD ♥
  ps. Mullon samallaaset kollarit ku ukollas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeii!

   Ollaan kai me tämmösiä höpsentöpseleitä, vois enemmänkin tehdä näitä viteoita ihan jostain aiheesta. :')

   Hahaa, samikset!

   Poista
 4. Mmitä toi musa on?? Ihan loistavaa xDD Olette kyl niin suloinen pari, että mä aivan sulan täällä! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku Super Mario remixi, aattelin et tää just eikä melekeen soppeli tähän.. :D Voi kiitus ihanus! ♥

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! ^^ Tänään lähti paketti postiin!

   Poista