tiistai 18. marraskuuta 2014

Dumpidum

Koko ajan sitä vain odottaa, että päivä vaihtuu seuraavaan. Loppu kuut on tympeitä, rahat rupeaa olemaan tiukilla ja koko ajan vaan odottaa, että uusi kuukausi alkaa. Aina. 

Oon tänään oottanut zooplussan pakettia. Tilaus olikin jaettu kahteen lähetykseen ja eka paketti tupsahti tänään ja toinen seurannan mukaan tulee huomenna. Höh, ois saanu tulla puketit toiste päin, tänään tuli kissanhiekat ja toisessa paketissa on sitten kaikki muu eli ne kivat jutut. Paketin oottelun jälkeen oon kattonut salkkareita monta jaksoa putkeen. Mun lempparihahmot tällä hetkellä on ihan selkeesti Camilla ja Ulla. :D Kuvailin tuossa välissä vähän videotakin, tarkotus ois illan päälle yrittää siitä jotain kasailla ja kirjoittaa yksi kirjekkin jossain välissä. 


RÖH RÖH! 

Oon hulluna tehnyt viime päivinä joulutorttuja! Jos tää tahti jatkuu niin luultavasti oon jouluun mennessä niin kyllästynyt koko torttuihin ettei enään uppoo ollenkaan. Ja varmaan niin turvonnutkin, että mut saa lykätä uuniin kinkun tilalle. Ajattelinkin siis, että seuraavaksi vois tehä ekat piparit ja jos oikein innostunut niin koristelukin vois olla tosi kivaa! Tosin koristellut piparit saa jättää suosiolla ukolle, mä syön pipareita vaan homejuuston kanssa.


Jees jees, kahtokkee ku ukko nappas Biblosesta hyvän tilannekuvan. Saakelin dinosaurus. :D 

Ainiin ja meinasipa unehtua, mainittin jo aiemmin voittaneeni Bones and Lilies blogin arvonnasta jotain ja tässäpä nää ihanuudet on! 


Lakkoja en oo ehtinyt vielä testailla, mutta levy on kyllä täyttä rakkautta! ♥ Täytyypä koittaa vielä buukata illan aikatauluun kynsienkin lakkaaminen! ^^ 

2 kommenttia:

  1. Mie oon niin salkkarifiiliksissä kans ku siellä on taas Camilla ja Ulla ja AKI!♥♥♥ Parastaaaa. XD Ja oon niin sikavihanen Jannelle ja Sannille ja sille helvetin Mariannalle!!!! DDDDDDDDDDD:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin huippuja kyllä! ♥♥♥ Hyi hitto se Marianna on ihan kauhee, paljastuspa ne sen kaikki jutut äkkiä ja lentäs koko sarjasta hevonkuuseen, yäk! :D

      Poista