lauantai 11. lokakuuta 2014

Paskartelua ja tuksutia

Oli pakko tehdä jotain ottahapsuille. Mun oli tarkoitus tilata eka muutama väri vaan jotenkin se tilauksen tekeminen on jäänyt. Onneks multa löyty kaapista vielä kaks jämäpurkkia Directionsseja sävyissä Tulip ja Cerice.


Oikeassa yläkulmassa näkyy lähtötilanne. Ymmärrätte varmaan kun sanoin, että ohtatupsulle oli pakko tehdä jotain? Muutenkin tuo violetti ei tuntunut yhtään omalta, koin sen jotenkin liian tummaksi. Ekaksi nakkasinkin ohtatupsuttimeen vaalennusainetta ja huomasinkin heti, että mulla on edelleen sitä turkoosia tukassa. Se ei sitten lähde kirveelläkään. Onneksi tuo sinisävy oli noin hailakka ettei tarvinnut nakata toista vaalennusta tuksutiin. Seuraavaksi värjäsin mustan taas mustaksi. Olin toivonut, että juuren värjääminen olisi riittänyt, mutta väri oli niin kulahtanut pituuksissa, että nakkasin suosiolla värin koko pituuteen. Tai lyhyyteen, heh hehe. Seuraavaksi pähkäilinkin pitkän aikaan cericen ja tulipin välillä, kumpikaan ei tuntunut hyvältä vaihtoehdolta kun viimeaikoina olen haikaillut tukkaani vihertävää väriä. Lopulta päädyin sekoittelemaan hoitoainetta tulipin kanssa ja lopputulos on ihan siedettävä! Osittain hapsut näyttävät pinkeiltä, osittain violeteilta ja osittain punaselta. Täytyy tunkia tänne parempaa kuva sitten kun naama on edustavammassa kunnossa. 


Toisena puuhailun aiheena värjäilyjen lisäksi oli ukon kaverin synttärilahjan viimeistely. Ukon kaveria on jonkin aikaa jo puhuteltu meksikolaisena ja asiasta vitsailtu kun mun mielestä sillä on vähän meksikolaisia piirteitä. Siitäpä saatiinkin sitten ukon kanssa idea ostaa AlphaGeekistä meksikolaiselle ihan oma sombrero synttärilahjaksi ja värkkäiltiin teemaan sopiva kortti. Alkosta ei pikkuista tequila pulloa löytynyt joten ostettiin pikkuinen pullo rommia ettei lahja ihan kuiva ole. Me ei olla ukon kanssa mitään mestari arkartelijoita, mutta ajatushan se on tärkein! Ukko tuossa sieppasikin lahjuksen mukaansa kun lähti meksikolaisen kanssa treeneihin, kyllä mua harmitta kun en oo näkemässä paketin avaamis reaktiota! 

Tänään voiskin sit jatkaa Alienin töllöttämistä, kiirushan ukolle tulee vetää se läpi kun ens tiistaina pitäis postilootaan tupsahtaa jo uus peli pelattavaksi.. Illanpäälle vois maistua pari lasillista punkkua kera juuston ja rypäleiden. Kyllä viikonloput on parhaita! ♥ 

2 kommenttia:

  1. Eikä, ihan mahtava synttärilahja! :D Hieno on korttikin, kyllä kelpaa.^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei muuta niin huumoria tässä lahjuksessa ainakin piisaa! Kyllähän tuolta viestiä tuli, että paras lahja kera kiitosten! ^_^ Aikasille ihmisille on hirmu vaikia keksiä hyödyllisiä lahjoja mitkä ei maltaita maksas, huumorilahjat eivät ole ehkä hyödyllisiä mutta jos niistä edes yhet naurut tai hymyn saa niin silloin ne ajavat asiansa!

      Poista