lauantai 6. syyskuuta 2014

Taiteitten yö

Kuten eilen mainitsin, DFC:llä oli esiintyminen taiteiden yössä. 

Käytiin ennen koko tapahtuman alkua ruokakaupassa ukkosen kanssa ja kylillä oli niin paljon porukkaa, että mua rupes ahdistamaan. Rupesin jännittämään kuvailemaan lähtöä hulluna ihan sen väen paljoudenkin takia, ihan niinkui tarpeeksi ei olisi ollut ressattavaa siinä, onnistuuko kuvat huonosti vai hyvin huonosti. 

Lähdettiin hyvissä ajoin paikalle ja kokoonnuttiin DFC:n porukan kanssa syrjempään, että ukot saivat käydä vielä esityksensän läpi. Otin siinä parit testikuvat ja olin hirmu tyytyväinen kun valoisuutta vielä riitti. Tietenkin porukan esiintymisen aloitus lykkääntyi puolella tunnilla ja tottakai siinä ajassa se hyvä valoisuus vaihtui nopeasti iltahämäräksi. 

Odotellessa mua melkeen oksetti kun ympärillä oli niin paljon väkeä, olin iloinen kun vihdoin ja viimein DFC pääsi aloittamaan. Heti kun kaivoin kameran laukusta ja aloin kuvaamaan, unohdin kokonaan väen ympärilläni. Onneksi sain pari ihan kelvollista kuvaa ja ihan kivasti videopätkää. 

Esityksen jälkeen käytiin yksillä Sun hotellilla ja täytyypä myöntää etten ole siellä koskaan aiemmin käynyt. :D Ajattelinkin, että voisin jatkossa käydä siellä jos tulee tarvetta lähteä lonkerolle tai sidukalle. Siellä oli mukavan rauhallista ja sellaista kotoisaa, voisin kuvitella täyttäväni siellä ristikkoa tai nakkovani tikkaa samalla kun juon sitä yhtä ja ainoaa juomaa. 


Nyt tää rupee kahtomaan tarkemmin noi ukkojen kuvat läpi ja rupeaa sen jälkeen pelailemaan. Illalla juodaan sit ukkosen kanssa pitkästä aikaa halpaa punkkua! ♥ 

2 kommenttia: