torstai 18. syyskuuta 2014

Sekametelisoppa

Toimelias torstai takana. Vai oliko se sittenkään niin toimelias? 

Aamusella tuli piipahdettua taas pollatohtorilla. Keskusteltiin mun työhaastattelusta ja siitä kuinka reppanoita aikuisia ihmisiä voi olla. Mulla ei ollut vieläkään mun tehtävä tehtynä, jotenkin vaan sanoin sen jääneen kotia vaikka siellä se kuumotteli laukun pohjalla ja yritti huutaa, että täälähän minä. En vaan kehdannut myöntää etten ollut saanut sitä vieläkään aikaiseksi tehtyä. Ihteäni vartenhan se tehtävä on, ei mun pollatohtoria, tyhmää tommosesta olla häpeissään ja laskea liukuria. Eikun luikuria. Tsöp tsöp, aivot toimii taas hienosti ja sanat kääntyy taas ihan nurinkurin ja vinksin vonksin. Miltäköhän tuntuisi kirjoittaa tätä pää alaspäin ja syödä samalla vaahtokarkkeja.. ?


Päiväsellä lakkailin mun kynnet. Ne piti lakata jo maanantaina tai oikeastaan jo aiemmin, mutta nyt vasta sain aikaseiseksi. Samalla naputtelin ystävän kanssa viestejä pitkästä aikaa ihan kunnolla. Kummasti tuommoiset asiat piristää mieltä. 


Iltapäivällä lähdettiin ukkosen kanssa vilkaisemaan taidetalolle valokuvanäyttelyä josta isäni mulle vinkkasi. Ja kannatti käydä! En olisi malttanut lähteä näyttelystä ollenkaan pois upeita eläin- ja luontokuvia ihastelemasta. Yhdelle kuvalle nauroinkin melkoisasti kun kuvassa oleva pöllö näytti ihan anopilta.. :D Mutta kerrassaan upeita kuvia, ei voi muuta sanoa. Sanoinkin näyttelystä lähtiessäni paikan työntekijälle, että kuvat olivat todella innoittavia. Osaisinpa itsekin jonain päivänä ottaa yhtä hienoja kuvia mitä näin näyttelyssä! 


Iltasella piipahdin vielä ystäväni luona teellä ja mussuttamassa keksejä. Ystäväni oli sisustanut kotiaan uusilla kalusteilla, verhoilla ja pienillä yksityiskohdilla. Oma koti rupesi taas tuntumaan ihan pikkuselta hikiluolalta jonne olisi saatava jotain uutta! Edes jotain pientä, kuten vaikkapa uusi matto tai edes viltti. Puhetta oli myös kuumista julkkismiehistä eikä ystäväni oikein ymmärtänyt kuolaustani Jason Momoaa kohtaan. :D Ainakin Game of Thronesissa Momoa oli kyllä kunnon namipala. :P 

Sellainenpa se päivä on ollut, nyt oikeastaan vasta on kunnolla ehtinyt istahtamaan alas omien ajatuksien kanssa. Eipähän ole tarvinut valittaa, että olisi tylsää ollut. Jee! 

ps. huomasin just, että oon ihan vitunmoinen läski, PAKKO tehdä asialle jotain. Ehkä mä rupeen kouluttautumaan ja treenaamaan ihtestäni taistelukääpiön. 


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on! ♥ Se on aina tommosen mörriskä ku sen kanssa yrittää saada jotain yhteiskuvia, se ei varmaan vaa halua näyttää koko maailmalle et on oikeesti ihan lösö mamin poitsu! :'D

   Poista
 2. Höpsö :D ♥ Älä mittää, meidänki kämppä on tosi hikinen jota yritän aina jotenki piritää XD haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD Jee, kiva ettei oma mökki oo vaa semmonen! :D Pakko kyllä saada tänne jotain uutta! ♥

   Poista