perjantai 5. syyskuuta 2014

Kohta tulee vaakabingo

Elekää välittäkö otsakkeesta, mä oon kuunnellut viime päivinä ihan liikaa eläkeläisiä! Eläkeläisiä tulee aika paljo huudatettua mankasta siksi, ettei se musiikki oo niin vakavaa ja se menee loistavasti taustamökänä. Se on vaan paha kun nää vaakabingot sun muut jää soimaan päähän eivätkä lähe kulumallakaan. 


Tänään on Oulaisissa Taiteiden Yö ja DFC, eli ukko ja kumppanit, on siellä esiintymässä illan päälle. Mun olis tarkotus mennä ottamaan parit fotot ja ehkä video pätkää esityksestä jos vaan säät sallii ja on tarpeeks valosaa vielä. Mua ehkä eniten vituttaa hämärässä kuvaaminen ku oon siinä niin huono. Tympäsee etukäteen jo jos kaikki kuvat epäonnistuu ja oon ollu ihan turhaan siellä pyörimässä. 


Ei mulla oikeesti mitään tähellistä kirjotettavaa ollu tähän postaukseen, mutta katsaistaan ny vielä mitä mä tuumin viikonlopulta..

Tänä viikonloppuna mä tahtoisin ottaa paljon hyviä kuvia, pelata lautapelejä (varsinkin Arkham Horroria) ja laittaa mun kynnet silleen hienosti, että voisin oikeesti olla tyytyväinen niihin. 

Halujen lisäksi mä aion viimeistään sunnuntaina kirjoittaa yhden kirjeen ja omistaa aikaani Borderlandsin tahkoamiseen. 

Mun tekis mieli tänä viikonloppuna siemailla punaviiniä ja syödä jotain hyvää suolaista. Toisaalta mä tahtosin laittaa jotain salaattia. Mieli tekis kans irtokarkkeja! Saas nähdä mitä sitä loppusissaan kehittää viikonloppu sapuskaksi, tuleeks tehtyä ne perinteiset et jotain helppoa ja nopsakkaa uuniin kun ei pelaamiselta ehi kokkailemaan sen kummallisempia.. :D 


Mitä suunnitelmia tai halutuksia teillä on viikonlopuksi? 

6 kommenttia:

 1. Noniin, tän postauksen takia mulla soi loppuelämäni taas Pöpi päässä! Mun viikonlopun halutukset ois hautautua muhkean viltin kanssa uuden simssin ääreen juustonaksut seuranani, mutta pitää olla töissä :CC

  Ps Ei saa aina olla noin hienoja hiuksia!

  VastaaPoista
 2. !!! :DD Pöpiki on paha kun se jää junnaamaan päähän. MINÄ OLEN PÖPI. Uudestaan ja uudestaan!

  Tyhmää tuommoset viikonloppu duunit, mut minkäs teet. Toivottavasti töistä huolimatta ehdit hetkeksi pujahtaa sen viltteröisen alle napostamaan naksuja ja nakuttelemaan simssiä!

  Höpönlöpön, kauhee tää reuhka on, täytys käydä parturissa korjaamassa tää! :D

  VastaaPoista
 3. Voi tuota sun tukkaaaaaa !! ♥__♥

  VastaaPoista