sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Jauuu

Viikonloppu on hurissut menemään toivotulla tavalla ja vielä paremminkin! Eilen nakuteltiin Borderlands läpitte ja syötiin & juotiin hyvin! Kyllä punkku oli niiiiiiin hyvää pitkästä aikaa ja se takasi mulle pitkästä aikaa aivan loistavasti nukutun yön! En muista milloin viimeksi oisin niin hyvin saanut unen päästä kiinni ja oisin nukkunut koko yön putkeen kertaakaan heräämättä. 


Tänään on perinteiseen tapaan pesty niin perkeleesti pyykkiä ja aina sitä saa ihmetellä mistä sitä riittää niin paljon. Kirjoittelin aamummasta yhden kirjeen alta pois ja siinähän vierähtikin melkein pari tuntia. Muuten tässä onkin hakattu hulluna Borderlandsin lisäsisältöjä. 


Pelattaisiin varmaan tälläkin hetkellä jos mulla ois kunnon pelikone eikä tätä läppäriä jonka kanssa meinaa tulla pienoisia lämpö ongelmia. Vielä jonain päivänä ostetaan mullekkin parin tonnin arvoinen pelikannettava joka muistuttaa ulkonäöltää jo jonkin näköistä ufoa tai jotain muuta sellaista ihme väkkärää. Tai vielä hauskempaa olisi kasailla itselle pöytäkone pelaamista varten jos vain olisi sellaiselle tilaa täällä hikimajassa. 


Vielä olisi yksi asia tekemättä tälle viikonloppua, se kynsienlakkaus. Saapa nähdä. Suunnittelin tuossa jo hirmu innoissani jotain vihreitä kynselöisiä absintin inoittamana, mutta luultavasti sudin pikaisesti vaan jotkut perus tylsät lakkailut, jos nyt edes senkään vertaa saan tehtyä. Liikaa tekemistä, liian vähän aikaa! 

Nyt voisi olla hyvä hetki painua ulkoilemaan ettei ihan nörtteilyksi mene! Ja sitten voisin sutia ne lakat kynsiin, EHKÄ. 

6 kommenttia:

 1. Tosi ihanan väriset noi sun hiukset :) Ja toi venytys sopii hyvin hiuksien kanssa niinku meikkiki !

  VastaaPoista
 2. Minkä niminen ja mikä sävy tolla värillä muuten on ? :) Mistä tilasit ? Koitin kattoo edellisistä postauksista, mut en löytäny ainakaa sieltä.. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Directionssin Cericellä oon tuon tupsuttimen laittanut. :) Tilaan noi shokkivärit aina ulkomailta (http://www.cyberloxshop.co.uk/) kun sieltä tulee paljon halvemmaksi mitä suomesta vaikka oon kyl katellut et esim. backstreetillä ei näyttäs purkkien hinnat olevan ihan hirveitä. :D

   En oo tainnu missään välissä mainitakkaan missään mitään.. Kai.. :D

   Poista