sunnuntai 31. elokuuta 2014

Violätti

Miu ja mau! 

Oon herännyt tänään ihan liian aikaisin. Oon istunut ja ihmetellyt, hieronut silmiänä unihiekoista vielä parinkin tunnin päästä heräämisestä ja aikonut käydä tupakoimassa. Oon aikonut jo tunnin verran myös keittää teetä, mutta sekin tuntuu tähän aikaan niin kovin vaivalloiselta. Ehkäpä mä kohta saan aikaseksi. 


Värjäsin viime viikolla mun hiukset. Etutupsutin sai turkoosin tilalle violettia ja mä jollain tapaa vieläkin totuttelen tähän. Tokihan mä violetista pidän, mutta jotenkin se on tuntunut niin "tummalta" ja jokseenkin "tylsältä". Ehkä mä vaihdan taas väriä pian, tää violetti nimittäin haalistuu tosi äkkiä kun taas turkoosi ei tuntunut lähtevän mihinkään. 


Huomasin kun nää kuvat oli otettu, että mullahan on tukka päin persettä ja näemmä osittain suusakin. Oon jotenkin tykännyt tästä mallista mikä mulla on nyt ollut, joten täytynee varmaan käydä leikkauttamassa tää tässä kuussa takaisin kuosiin kun rupeaa olemaan kohta hapsut paikoittain liian pitkiä. 


Tällä hetkellä mä odotan innolla, että saan tuon mun tatuoinnin paranneltua täysin. Vihaan ehkä eniten vetää rasvan päälle vaatteita.. Onneks Metukasta on nyt lähtenyt super vauhtia irtoamaan rupi! Jos hyvin sattuu, se on oikein terve akkeli jo loppuviikosta. Sitten mä pääsen vetämään päälleni jotain muuta kuin ukon löysiä pitkähihasi! 


Eilen veettiin iltapalalla lämmintä kaakaota vaahtiksilla, kermavaahdolla ja rösseleillä! Niin parasta herkkulia kylminä iltoina ja töllön ääressä nautittuna.. :D Tekiski hirmuna mieli teen sijasta ottaa nyt kaakaota! 

Nyt tää lähtee kömpimään vihdoin sinne aamusavuille ja teen kaakaon laittoon ja sitten rupeaa valmistautumaan odottamaan ystävää kylään!

Muksulia viikon ja kuukauden alkua kaikille! ♥ 


6 kommenttia:

 1. Ihanan näkösen kaakao ja aivan upeat hiukset sulla jälleen ♥ :3

  VastaaPoista
 2. Olipa jotenkin piristävää taas lukea kuulumisiasi! Sun murre on niin rikastuttavaa vaihtelua, kun itselläni on nuttura ehkä turhankin kireällä oman kirjoittamiseni kanssa. ;D Tykkään kans kovasti tuosta huumorintajustasi! :-) Violetti näyttää pukevan sinua, mutta toisaalta - mikäpä väri ei pukisi ! ♥♥♥ Sama juttu tukkamallin kohdalla, imartelee ilmeikkään kauniita kasvonpiirteitäsi. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua kun sinä kehut niin paljon! ♥ ♥ ♥ Kiitus, kiitus, kiitus! ♥

   Mää en oo vielä oikeen varma miten mää haluan näitä mun tekstejä kirjoittaa. Aluksi olin sitä mieltä, että pysytään asiallisena kirjakielellä, mutta kyllä mää tykkään kuitenkin osittain naputella näitä juttuja sillä omalla puhekielellä. Aivan murteella tosin ei vihti kirjustaa, olis hirveän vaivalloista luettavaa sellainen, ehkä. :D Aika äkkiä varmaan huomaa, millä miellellä oon kirjoittelemassa! :D Kiva, että huomaat mun huumorin, kaikki ei sitä aina tahdo hoksata eikä ymmätää! ^_^

   Poista
 3. Olipas tylsää ku se on nuin tumma. :( Voooi mäki havuan ny kovasti kaakauta !! ^_^ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tjooh, kyllä täytyy saara jotain räväkämpää tähän tupsuttimeen.. :D Tule kaakaolle tänne! ♥

   Poista