keskiviikko 27. elokuuta 2014

Väritetty Metusa


Tadaa! Nytpä on sitten akasa väritkin! Kuhan akkasen saan paranneltua niin laittelen sitten parempaa kuvaa, että näättä kaikki värit selkiästi! ♥ Oon niin rakastunut! Kipiäähän nuo värittelyt rupes käymään kolmen tunnin jälkeen ja voin kertoa, että löyty taas niin makijoita hermopisteitä. Enkä ikinä totu siihen, että joka kerta joku kohta säteilee kipua mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.. Tällä kertaa kuvailinkin tatuoijalleni tuntemuksia vertauksella "kuin lihanuijalla nuijittas ihua"...Mutta oli se sen arvosta! Joulukuussa sitten uutta kuvvaa kätteen.. :3 

10 kommenttia:

 1. Ääääää, niin kamala tatskakuume itelläkin :---( Tosi hyvältä näyttää kuva väritettynä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutako aikaa varailemaan, ei siitä kuumeesta muuten pääse!

   Nii näyttää, heräs jotenkin ihan eloon koko kuva! ♥

   Poista
 2. Voi luoja ku toi on hieno! <3
  Miten sulla on varaa hommailla näitä? Sä oot säästeliäs ihminen, mulla tuntuu olevan aina rahapula :( Tahtoisin vaan käteen jo jotain kuvaa viiltelyarpien peitoksi ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, niin on! ♥

   No meillä laitetaan kaikki käteinen suoraan lippaaseen säästöön ja pyritään ottamaan tililtä talteen jos näyttää että laskujen ja ruuan jälkeen jää sitä ylimääräistä. :3 Kerätään myös monesti lenkillä pulloja kaduilta ja niistä rahat säästöön! Ei nää loppusissaan edes nyt hirveitä maksa, tai ainaki musta tuntuu ettei oo jouduttu maksaa mitää älyttömiä hintoja! Pienistä säästöistä kertyy iso summa kun vaan vihtii sivuun laittaa.. ^_^ Alat säkin käyttää enemmän käteistä ja hilut suoraa possuun ja ja.. Kyllä sitä kun ajan varaa esim. 3 kk päähän niin jotenkin motivoituu säästämään sitä rahaa kun ei halua sitä sit joutua perumaan siksi ettei ois rahaa!

   Ei musta kyllä tunnu siltä, että oisin mitenkään erityisen säästeliäs, aina oon johonkin törsäämässä.. :D

   Poista
 3. Arvoisa Nänni, Häpyjoen sanoma:
  http://suolasuinen.blogspot.fi/2014/03/ydinasutus.html

  VastaaPoista
 4. Hitsi että toi on kyllä nätti nyt kun on värit ja kaikki! Täällä ois kamala leimakuume, onneksi saa viikolla sentäs nassuun sen kauan haaveileman lävistyksen, ehkä se lievittää edes jollain tapaa. :'D Toivossa on hyvä elää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitus! ♥

   Oooh, minkähän läpistyksen se on laittamassa.. :3 Se on kumma tuo tatskakuume kun ei siitä pääse vaikka koko ajan ois hakattavana.. Onneks joulukuussa taas pääsee neulottavaksi!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No eikös vaan! ♥ Rakastan noita värejä niin paljon! ♥

   Poista