lauantai 2. elokuuta 2014

Pämpyti päm päm

Oltiin tosiaan torstaina ukon kanssa viettämässä iltaa ystäväni luona. Ystäväni oli nähnyt vaivaa ja laittanut pöydän koreaksi. 


Syötiin ja juotiin koko ilta melko hyvin, musta lähinnä tuntu et oon pyörivä plussapallo kun illan päälle eksyttiin paikalliseen kuppilaan. Ystävän kämpillä istuksiessa kulutettiin lähinnä aikaa jauhaen paskaa, tupakoiden ja laulaen karaokea, minun tapauksessani kuunnellen, minen laula. :) Käytiin myös keskustelua hankisääskistä vai mitä vaaksiaisia ne nyt olikaan. 


Kuppila ei ollut sen kummempi kuin ennenkään. Vähän harmitti kun torstaina vain discopuoli oli auki kun meidän porukkaa ois enemmän ehkä kiinnostanut karaoke. Mua nauratti kun multa kysyttiin baariin mentäessä paperit kun yleensä se on nii päin että ukolta kysytään, mutta multa ei. 


Perjantaina ei onneks sen kauheempi rapsa ollut, mutta sen verran kuitenkin et tuli mätettyy ihan liikaa kaikkea suolasta ja hyvää. Möhköttiin suurinpiirtein koko päivä sohvalla katellen elokuvia. Ehkä se pikkunen rapsa olikin ihan paikallaan sillä sain siitä hirmusen motivaation jättää herkut vähemmälle ja keskittyä syömään terveellisemmin. 


Rapsasta toipuneena onkin hyvä alottaa "uus elämä" kaalikeitolla. Ja lootalla. Käytiin ehkä ekaa kertaa pitkästä aikaa kaupas niin ettei mun hyppysiin tarttunut mitään karkkihyllystä.... 

Oli kyllä ihan kivaa pitkästä aikaa käydä jossain, mutta kyllä mä oon sitä mieltä ettei tommoset sovi mulle ku max. kerran vuodessa.. Mä oon ihan liian mummo tommosiin hommiin.. :D Toivotaan et inspis syyvä paremmin pysys nyt vähän pitempään ku yleensä! Mä kyl vähä luulen et ku muutaman päivän vääntää naamaan tota kaalta nii korvista tursuaa niin yli.. 

Nyt tää lähtee rentoileen saunaan ja suunnittelemaan ukkosen kanssa jotain kivaa tekemistä vielä tälle iltaa! ♥ 

Muksulia lauantaita kaikille! ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti