keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Tuksutohtorilla käyty!Että semmosia tuksutaikoja tällä kertaa, tykkäilen kyllä ja paljon! Surkeita kapulakuveja, mutta menkööt nyt kun eihän tässä nyt malta mitään kunnon kuveja alkaa ottamaan. Vieläkö sais värjättyä tän pehkon niin tää ois ihan huippuhyvä!

10 kommenttia:

 1. Ihanat hiusset! ♥___♥ Mullakin on nykyään lyhyt tuksu, mutta en ole vielä jaksanut pistää blogiin kuvia. :D Kai sitä pitäis jaksaa lähipäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitus! ♥ Hienot on sinunkin hapsut mitä instagramista kahtoin, sopii lyhyt malli sinulle oikein hyvin. ^_^ Laitahan kuveja blogiinkin niin näkkee vielä paremmin millaset ne sinu hiukset on!

   Poista
 2. Vauu onpa hienot! :3 ♥ Soppii iha törkeen hyvin sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitti! ♥ Katotaas vai kui mulla menöö hermot näitte laittamisen kanssa ja sit kulenki tuksu ihan miten sattuu ni en sit tiä onko nii hienot! XD

   Poista
 3. Voi ihanuus mitkä hiukset! Sopii sulle oikein hyvin! Kaunis nainen <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat hiukset, sopii sulle ! :)

  VastaaPoista
 5. Voi juku mikä fleda ! ♥___♥ Ihan mieletön ! Kyllä mahtaa olla just kesän lämpöihin sopiva :D Mitä väriä meinaat laittaa ?
  Aloin kans ikävöimään öyhyttä reuhkaa, mutta en varmaa malta odottelen että viilenee ja haluan rastat ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitus! ♥ Kyllä tää on ihanan kevyt! Ois pitänyt leikata tämmöne jo monta viikkoa sitten.. :D

   Mä en oo vielä päättänyt mitä tohon ohtaan sotkis, varmaan jotain pinkkipunaviolättiä kun niitä löytyy kaapista vielä ja muuten pitäski laittaa mustaa kun on nii kulahtanut ja juurikasvuki paistaa.. :D

   AAAA, mäkin niin josku haluaisin muhkupötköt. Ja ison pipon mihin sulloa ne pötköt. ♥

   Poista