sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Tuksu jutskuja

Sainpas vihdoin ja viimein hieman extemporella aikaiseksi varattua itselleni ajan kampaajalle. Enhän tässä oo ku koko kesän jo kironnut, että pitäisi käydä ja monena päivänä olen ollut itse tarttumassa saksiin. Olin ihan varma, että mun luottokampaaja on kesälomalla koko kuukauden enkä siksi ole hänelle soittanut enkä piipahtanut liikkeellä, perjantaina sain kutinan poiketa reitiltäni ja käydä tsekkaamasta liikkeen ovesta milloin hän palaa lomalta. Ovet liikkeeseen olivatkin sepposen selällään joten oikopäätä marssin sisään ja varsin itselleni ajan kuun loppu puolelle. 

En oo ikinä harrastanu tukka lehtiä, joskus nuorempana hain netistä kuvia haluamistani tukkamalleista ja tulostin kampaajalle mukaan. Viimeiset vuodet olen kampaajalla käynyt tee mitä haluat - fiiliksellä. Tällä kertaa ajattelin vähän miettiä valmiiksi millaisen mallin haluaisin mun hiuksille. Siispä nappasin mukaani kierrätyksestä lehden. 


Mallit tässä lehdessä ovat suurimmaksi osaksi kuin suoraa joihinkin kuvauksiin tai catwalkille joten tuskinpa suoraan mitään mallia näistä itselleni haen, mutta ainakin saan näistä kuvista vinkkejä ja ideoita. 

Eniten mua nyt mietityttää, repäisenkö ja vedän jotain aivan lyhyttää vai haluanko keskittyä kasvattamaan mun hiuksia taas pitkiksi. Toisaalta mua tylsistyttää koko kasvatus urakka ja lopulta mua kuitenkin vaan ketuttaa se, että mun hiukset on niin ohuet enkä jaksa niitä sen kummemmin laittaa. Yks mahdollisuus ois tietty laittaa sekaan tekotukkaa, mutta valehtelematta mua hirvittää laittaa niin paljon rahaa hiuksiin! Voin laittaa tatuointeihin satasia tosta vaan, mutta kaikki kynsi-, hius- ja tukkaväkerrykset paljolla rahalla saa mut sydänkohtauksen partaalle. 

Lyhyessä tukassa mua mietityttää just se, että jaksanko nähä vaivaa sen laittamiseen. Kuitenkin se aamusin sojottaa pystyssä tai on painautunut lätyksi mukaillen mun kupolin muotoja. Lyhyttä mietin silläkin, että voisko sellanen ees sopia mulle. 

Kovassa mietinnässä on myös ohtatukka kysymys. Mua hirveesti himottas pitkästä aikaa laittaa ohtatukka, mutta en vaa saa päätettyä minkä mallinen. Ja kolmanneksi, rupeaako seki vaan loppusissaa tympimään kun sojottaa aina mihin sattuu tai kasvaa niin äkkiä ylipitkäksi? :D 


Heittäkää mulle jotain ideoita mitä mä tälle pehkolle teen? Lyhyt/Pitkä? Ohtatukka vai ei? 

2 kommenttia:

  1. Koitappa vaikka repästä ja kynitytä lyhyeksi :D tukka on kuitenki uusiutuva luonnonvara, niin ei se iäksi sellaiseksi jää. Jos siis ei sopisikaan. Mutta sullehan sopii aina kaikki ^_^ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höpöli! Kynitää sitte ni si sitten naurat ku näytän pojalta.. XD

      Poista