tiistai 15. heinäkuuta 2014

Mahoton kuvaspämmi

Näin tänään kunnolla pitkästä aikaa ystävääni Lelua! Käytiin "vähän" kuvailemassa ja "nauttimassa" todella "halpaa" kahvia ja pullaa. Lelu on just alottanut oman blogin pitämisen, joten nyt kaikki niinku oisitta jo lueskelemaan! KLIKKLIKTÄSTÄNÄIN!


Kuvia kertyi tänään kameraan 1399 tsipaletta joten tässäpä näitä nyt ois! 


.. sillälailla, onnittelen mikäli loppuun asti rullailit! Ei mulla täs sen kummempia, aattelin täs lähtä just hakeen postista uuden terasen ulukosen kovon ettei tää mun kone ois ihan jumissa ja tukossa pelkästään kuvista ja viteoista! 

Isketään nyt vielä hehkeät yhteiskuvatki tähän loppuun että varmasti rupiaa jokasta jo kuvien spämmäys ketuttaa! Kuvien ottajan toimi Lelun isä. :) 
6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :)) Liityin myös kaverisi blogin lukijaksi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii kiitti! Kaunis tytsky kuvattavana nii ei kovin huonoja voiskaan olla! :)

   Jee, Lelu on varmaan iloinen uudesta lukijasta!

   Poista
 2. Olipas makeita kuveja ja nättejä ootte ! ^-^ Etkä yhtään spämminy kuveja liikaa. :D (.. katkeroidun sisäisesti kuvien hienoudesta ja haaveilen siitä että sais kans kaverin johonku poseerailemaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitus ja kiitus! No hyvä jos ei liikaa ollut, mun piti tosissani hillitä itteeni etten iskenyt tänne tyylii sataa kuvaa esille.. :D Voi höpöö! Ny vaan jonku kamulin komennat sulle kuvattavaksi ja otat hienoja räpsyjä!

   Poista
 3. Nännii!! Sä kyl löydät näit "nättei" otoksia joita julkaiset :D hehe! Mahtava aamupäivä oli kyl! ja kiitos mun blogin mainostamisesta!:)) ja tervetuloa lukee sitä muutkin! :p Mut huomen tuun kattoo kuvat ja saan ne viel matkaankin niin aijaiji! :Dja saat keittää kahvit! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut näähä on nättei! Ei sitä ny koko ajan sais samalla ilmeellä vetääkkään! :3 Jojojoj, keitän keitän, mulla ei oo sit mitään pullaa ni on köyhät kaffet! Infoot vaa si ku tuut! :) Ja ei mitää, toivottavasti porukka klikkailee ittesä sun sivuille ja säki saat siit kipinää postailla. :)

   Poista