lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kissamummo


Kyllä mä oon taas pitänyt itteeni ihan pöllöpaviaanina parina päivänä. 

Toissapäivänä jahdattiin poitsujen kanssa kärpästä. Sälekaihtimet ois takaoven akkunasta lähtenyt lentoon ellen ois ollut kärpäslätkän kanssa kaverina öttiäistä metästämässä. Bablo on ehkä paras öttiäisjahdissa, se istuu vaan ja huutaa ikäänkuin sitä ötökkää komentais tulemaan suuhunsa. Bablo kyllästyy melko äkkiä öttiäisjahteihin jos se ötökkä ei rupia sitä päin pörräämään. Pöppis taas on ninja, se vaanii ja jälestää ötököitä eikä luovuta edes sittenkään kun on sen pörräävän öttiäisen saanut.. Miettikää mikä näky meidän poppoo oli, yks istuu perseellään ja huutaa, toinen pomppii sohvan takaa aina vain korkeammalle (joku ois voinut luulla, että meidän kissa pomppii pienellä trampoliinilla sohvan takana) ja lätkii tassuillaan ikkunaan niin, että sälekaihtimet olivat tippua ja minä virittäytyneenä pitkäksi pötköksi sohvan nojan päälle lätkä kädessä. Loppusissaan se kärpänen surisi siellä kaihtimien takana ja minä lätkin sitä pirulaista samalla huutaen Pöppänälle, että on valmis ottamaan sen kiinni kun se tippuu. En saanut kärpästä tapettua vaan tokkuraan, mutta olipa se Pöppänälle sitten helppo saalis. 

Aamuisin Bablon kanssa käydään sängyssä pitkiä keskusteluja siitä, onko meidän pakko nousta. Kun lopulta ollaan noustu, Bablo on kattonut mua hyvin syyttävästi ja oon luvannut kölliä sen kanssa sit myöhemmin. 

Parina päivänä Pöppis on nähnyt selkeästi pahoja unia ja minä oon heti rynnännyt sen kaappaamaan syliin ja lohduttamaan ettei oo mitään hätää. Miettikää nyt meikäläistä lässytämässä tuolle punaiselle paholaiselle ja sitä kuinka se mua kattoo hölmistyneenä ku on herännyt siihen, että kaappaan sen syliini.

Jos mä joskus jään yksin niin musta tulee ihan varmasti sellainen Simpsoneiden hullu kissamummo!


Ei mulla sen tähellisempää asiaa, muksulia lauantaita kaikille! ♥ 


4 kommenttia:

 1. Musta tulee kanssa hullu kissamummo jos yksin jään :P And I'm proud of it!
  Nikki näkee kanssa yllättävän usein jotain pahoja tai jänniä unia, kun se sätkii koko kropallaan ja ulisee. Yleensä jossain vaiheessa meen rauhallisesti silittämään sitä, niin sitten se rauhottuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei se väärin oo! :D

   Voi kun ois jokin vekotin mikä näyttäs mitä unia nuo kisulaiset näkee! Pöppis usein näkee varmaan ihan kivojakin unia kun saattaa hienoisesti kehrätä ja maiskutella suutaan ja lipoa kielellään ikään kuin jotain söis! :D Mukava arvailla vaan mitä pahuuksia siellä unissa näkyy kun toisinaan muristaan ja ulistaan ja joskus näyttää siltä kuin kylellään yrittäisi tassuilla pinkoa jotain pakoon! Bablo harvemmin unissaan sätkii tai ääntelehtii, Pöppis senkin puolesta melkeen päivittäin. :D On Bablokin kyllä joskus surkiasti naukunut unissaa kun on omalla tuolillaan nukkunut, sen kun on käynyt herättämässä niin se on ollut pusuja vailla ja tullut sitten sänkyyn nukkumaan! :')

   Poista