tiistai 3. kesäkuuta 2014

Tsädäääääm

Mua harmittaa ihan sikana kui vähän oon nyt ehtinyt tänne kirjottelemaan ja se, että en oo kommentoinut ihmisten juttuja niin paljon mitä oon aikonut. Puhelimella saatan pikasesti lukia uuvet postaukset ja aatella, että mää käyn sitten koneella ollessa kommentoimassa kun puhelimella näprääminen on toisinaan niin saatanasta, mutta en tieteskää sitte enää mittään muista ku isken persuksen penkkiin ja avaan läppärin. Jes.

Harmistuksen onneks saa käännettyä positiivisuudeksi, ehkä mää oon tehnyt jotain tärkeämpää kuin möhkönnyt vaan koneella viime päivinä! Eilen en tainnut konetta edes avata. Viime viikolla yritin hulluna urheilla, kävin jopa 3 päivänä pitkällä lenkillä ja parina päivänä tein lihashommeleita kotona ja väännätin rainerilla. Eilen alotin salilla uutta ohjelmaa jonka olis tarkotus saada mun lerppuläskit kiintiämpään muotoon.


Eilen mulla oli kunnon emäntäpäivvä, huhkin koko aamun keittiössä leipoen tikrukakkusta ja pullaa. Oli mukava värkäillä yksinkertaisia leipomuksia vaikka tiesin koko ajan, että sitten kun ne on valmiita, mulla lähtee lapasesta. Ja niinhän sitä tulikin ahmatoitua ainakin 3 pullaa ja pari palaa kakkusta eilen, osa meni pakkaseen ja tarjoiltavaksi ja loput jämät anopin matkaan. Hyi, onpa muuten kuvassa ruman näkönen kakkunen! 


Ja pullaahan piti värkätä meidän ihanan vuokraemännän vierailun vuoksi! Kerran vuodessa meidän Briteissä asuva vuokraemäntä piipahtaa tänne päin sukuloimaan ja samalla piipahtaa myös meillä. Sanoinkin tuossa parille kaverille vuokraemännän vierailusta ja multa heti kyseltiin hädissään, että mitä paskaa se meillä käy ja onko kaikki hyvin! :D Mä oon niin onnellinen, että meillä on niin huippu vuokraemäntä! ♥ Voisin hehkuttaa sen mukavuutta ja sitä kuinka se on niin aito sekä huumorintajuinen loputtomiin saakka. Vuokraemäntä on jokaisella käynnillään jotain meille tuonut, tällä kertaa saatiin tuollainen kukontöyhtö kukkanen. Hän sanoi nähneensä sen ja tienneen heti, että se on meikäläisten näköinen. Ja ihan oikeassa olikin, aivan mahtava! Katsotaan kuinka nopeasti saan tuon tapettua.. Saatiin me myös isot törpöt jääkaappiin, lonkeroa mulle ja ukolle olutta. K-kaupasta kuten aina, kun ei jaksanut meille ulkomailta asti mitään roudata. :D Bablokin pääsi eilen ulkoilemaan. Kauaa poitsu ei jaksanut pihalla olla, syynä varmaan liika jännitys. Rauhallisempia ja lämpimämpiä päiviä odottellessa


Tänään pari kaveria kävi kylässä ja äskeittäin kävin ystäväisen kanssa uiskentelemassa. Kyllä on ollut sosiaalisopulointia taas, hyvä niin. Huomenna pitäisi käydä pitkästä aikaa pollaansa näyttämässä tohtorille ja höpöttelemässä sitä sun tätä. Niin ja tälle viikkoa odottelen paria kivaa paksutia, koska materiaali on kivaa. Toivottasti huomenna tulee jo joku paksuti. :3


Niin ja näytetäänpä vielä mun uus rakkaus, Sony Z1 Compact kapula kera instagrammi mainoksen! Kyllä kelpaa töpötellä nakeilla ruutua.

Mitäpä te ootta puuhastelleet? 

8 kommenttia:

 1. Ööööö, en oo ikinä nähny mitään noin päheetä kukkaa! Mieki haluun!! : O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo mikään suuri kukkafani kun en niistä mitään tiedä ja saan kaikki aina tapettua, mutta tämän mä yritän pitää hengissä ja jos siinä onnistun niin ehkä innostun hankkimaan tolle kaveriksi jonkun toisen kukkasen!

   Ei muutako kukkakaupoille ettimään Deep Purple Celosia Caracasia. :3

   Poista
 2. Mikä on paksuti ? Junnasin varmaan vartin verran tossa kun yritin miettiä että mitähän paksutia nyt pitäis ootella. :DDDDD Ja aivan tajuttoman hergullinen tua Bablon jälkimmäinen kuva ! ^_^ Näyttää niin kiukkuselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, siis joo paksuti = paketti.. :D Taas näitä mun sanoja. XD

   Joo tuo on huippu kuva Bablosta, on nii tuiman näkönen ja olipa vielä vahinko kuva kun asteli mua kohti kun kuvasin sitä! :D

   Poista
  2. No jooo olishan tua sana nyt pitäny osata päätellä ... Mikä lie aivomato iski. :DD

   Poista
  3. Haha, ei sitä aina hoksottimet pellaa täysillä.. :D

   Poista
 3. Voii ihanaa kuulla että on menny hyvin! :) mäki päätin olla ilman konetta (jossain vaiheessa kesälomaa... :D) että sais vähä tehtyä muutaki ku datailtua!
  Ihana vuokraemäntä ja ihana kukka <3 <3 !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kannattaa, on se aika karseeta jos miettii kuinka paljon viettää aikaa sisällä datistellen!

   Nii onki! ♥

   Poista