tiistai 20. toukokuuta 2014

Ykaa ja sen sellaista

Huhheijaa, että eilen sai olla perse hiesä. Jumalauta sitä kuumuutta, varsinkin kun ei tollo osaa pukeutua sään mukaisesti vaan hukuttautuu paksuihin kamppeisiin ja harkitsi vielä takinkin laittamista. 

Ylivieskassa oli jo ihan kesä, jospa se tännekkin ilmaantuu pian. Joka paikka vihersi ja voikukat muodostivat suuria keltaisia länttejä vieri viereltä. Käytiin anopin kanssa kiertelmässä parit kirpparit ja olinkin enimmäkseen pettynyt, taas puhkinukkaisia kamppeita joiden hintalapuissa oli iso numero. Noh, löysin minä jotain, nimittäin pari uutta lasia. 


Koin eilen illalla melkoisen valaistumisen kun selailin tulevaan tatuointiini malleja puhelimella ukkosen pauhatessa ulkona. Taisinpa löytää täydellisen mallin minkä pohjalta mulle ruetaan tekemään isohkoa kuvaa käsivarteen ensi kuussa. Olin ehtinyt jo stressata etten löydä sopivaa kuvaa minkä avulla olisi helppo selittää tatuoijalleni millaisen siitä haluan, mutta eipä hätiä mitiä kun sopiva kuva löytyi. :)


Tänään pitäisi illalla käydä hakemassa postista uudet lenkkarit! Jospa ne motivoisivat lenkkeilemään taas yhtälailla kuin joskus ennen, viime aikoina ei hirveästi ole huvittanut käydä kauppaa pitemmällä kävelemässä kun vanhat lenkkarit ovat kuluneet kovan käytön vuoksi käyttökelvottomiksi.

Ennen postissa käyntiä voisikin nyt viettää aikaa Ressu nelosen parissa ja siinä sivussa ehkäpä lueskella hieman kirjaa. 

Miten teidän viikkonne on alkanut? 

4 kommenttia:

 1. Ite oon ihan kesäfiiliksissä kun ehtinyt jo tennistä pelaamaan ja käymään terassilla, istumaan laiturilla yms :3 vois itsekin harkita jotain uutta urheiluvarustusta kun ei oikein omista (tennis on niitä harvoja urheilulajeja mistä tykkää) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tennis on kyllä ihan huippua! Pitäski kaivella mailat esiin ja lähtee joku päivä itekki pelaamaan. :3

   Poista
 2. Oah iteki oon kärsiny tästä kuumuudesta, ei oo nää säät mua varten ei D:

  Ihania kuvia, nättinä oot ollu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liika kuuma on saatanasta. :B Eikai siitä kukaan voi nauttia? :D

   Kiitos paljon! ^_^

   Poista