sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Miksi talvi on parempi kuin kesä?

.. talvella meikit ei valu pitkin poskia sen vuoksi, että ois kuuma.. 

.. talvella ei tarvitse olla perse hiessä koko ajan, ehkä sillon jos pukee iha liikaa kampetta päälle, mutta kesällä taas ois ihan sama vaikka kulkis nakuna ni silti hiki.. 

.. talvella ei oo öttiäisiä, eikä sen vuoksi talvella tarvi tehä mystisiä ninja liikkeitä tupakilla ollessaan sen vuoksi, että väistelee jotain kauheeta tappajaötöä.. 

.. talvella ei oo sammakoita!!!

.. talvella on helpompaa pukeutua lempparikamppeisiin, kesällä täytyy saada päälle mahollisimman ohkasta ja mukavaa.. 

.. talvella tukasta ei haalistu väri arskan takia.. 

.. talvella ei tarvi miettiä, pettääkö dödö.. 

.. talvella ei tee keskellä päivää mieli sidukkaa, jäätelöä tahi tuu lähettyä pihalle rillaamaan.. 

.. talvella tukan laittaminen on helpompaa, jos ei asetu sit millään ni vetää pipon päähän! Kesällä muuteski sen kaiken hiostuksen keskellä tukka lätsähtää oli siinä kuinka paljon tahansa tököttejä.. 

.. talvella ei tarvitse kirota sitä kun on niin valosaa ympäri vuorokauden..

JNE JNE. Anteeks, kivaahan se on, että välillä on lämmintäkin, mutta kyllä mä oon niin paljon enemmän talvi ihmisiä. Tietty kesästäki löytyy sikana niitä hyviäkin puolia ja talvesta yhtälailla niitä huonoja. Luojan kiitos tänään on satanut vettä ja sitä luvattiin huomiseksi asti, vaikkakin se latisti lenkille lähtö fiilikset.. :D 

Mikä on teidän lemppari vuoden aika? Keksittekö listalle lisää kohtia jotka osoittaisivat, että talvi on parempi kuin kesä? ;D Vai kivitättekö mut hengiltä tai tuikkaatte roviolle kun en muiden lailla lämpöä ja aurinkoa ylistä? Kertokkee! 

10 kommenttia:

 1. Mulla on menny järki kun poikaystävä valittaa aina sitä, kun on niin valosaa ja kuumaa ympäri vuorokauden! Ja sitte ku ite tykkäisin kauheesti pitää verhot auki nukkuessa, että vois herätä aamuaurinkoon, niin tää yks on hommannu pimennysverhon (!) :< xDD

  Mut voin kyllä sanoa, että ötökät, tää syömisen ja juomisen määrä ja liian kuuma ilma, johon liittyy ihon palaminen, punoitus ja meikkien ja hiusten lässähtäminen, en tykkää kyllä kauheesti!!! Kesäihmisiä oon kyllä, mutta kaikkee kohtuudella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, käy aina rullaamassa verhot ylös kun poikkis nukahtaa.. ;D Mä tykkään kans herätä pikku hiljaa kaikessa rauhassa niihin auringon säteisiin jotka tunkeutuu sisälle sälekaihtimien välistä, paljon mukavampi herätys kuin se et herää säikähtäen herätyskelloon.. :D

   Niinpä, niinpä!

   Poista
 2. Oon kesäihminen siihen asti kun on niin kuuma kuin saharan aavikolla.. Perkele en kestä sitä + pimennysverho on rakkaus kesällä XD Oot ihan oikeessa nuista talven hyvistä asioista, mutta rakastan vaa sitä että voi vaa mennä ja tulla kesällä olisi sitten aamu tai yö. Se vapauden tunne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä kesä on ihan ok jos mittarin lukemat ei kovin ylös kipua.. :D Ja joo, tuossa oot kyllä ihan oikeessa. :)

   Poista
 3. Joka kohta pitää täysin paikkansa :DMutta kesäyöt on eteki mun mieleen ja uiminen:) No tieteki terde! :D Mut oon kajaalin suurkuluttuja varsinki vapaalla,nii on tosi ikävää ku ne aina leviää :( Samoiten mul on nyt kokoaja vaatekriisiä ja hiuskriisiä,en voi pitää oikeesti auki ku on niin hemmetin kuuma :D Ja sit tää väriki lähtee kokoaja jnejne. Mut enemmi kevät/kesä ku talvi silti,vaikka oonki samaa mieltä. En kuitekaa jaksa sitä kylmyyttäkää,mut tää kuumuuskaa ei tee mulle hyvää ku tulee herkästi huono olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku uskaltautus ihtekki rannalle ja uimaan, mutta ku ei tohi eikä uskalla! Se on aivan sama vaikka ois jotain super kestävää kajalia nii eiköhän ne lähe liikkeelle.. >:(

   Mielummin liian kylymä ku kuuma, sillon voi lisätä vaatetta kun taas liika kuuma on liika kuuma vaikka nakuna ois! :D

   Poista
 4. Ah, mä oon täysin samaa mieltä sun kanssa noista kaikista! :D Yritin tässä yks päivä aatella positiivisesti, että illalla sentäs on viileempää ja on mukavampi kävellä.. Mutta eikös ne perkeleen hyttyset tuu siihen pyörimään, argh! Ja hyttysmyrkky haisee ihan järkyttävälle, ei sitä viittis käyttää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin pyörittelin just tota aiemmin mielessäni kunnes muistin ne perkeleen inisijät. Ne hyttysmyrkyt on kyllä ihan järkkyjä! Kaapissa taitaa olla viel melkeen täys myrkkypurkki vaan ei sitä ilki käyttää ja sillon ku sitä oon pari kertaa käyttänyt ni en oo huomannu, että siitä pidemmän päälle ois hyötyä. Voi juku, että mä oon niin mielissään sitteku tulee eka yö jolloin herään siihen, että hyttynen kuppaa mua jalasta tai koittaa pyrkiä mun korvaan..

   Voiskohan joku kehitellä sellasen hyttysmyrkyn joka tuoksus kivalle? Sillä vois olla menekkiä.. :)

   Poista
 5. Mun lempivuodenaika on syksy, fiilistelen sitä ihan hirveästi joka vuosi ja pari blogipostaustakin siitä on tehty :) Kohta se taas tulee, jee! Tykkään kyllä kaikista vuodenajoista, joskin viime talvena "syksy" venyi vähän turhan pitkäksi ainakin täällä etelässä, kun ei ollut lunta nimeksikään, synkkää ja vesisateista vaan joku puoli vuotta -.-
  Oon oppinut siihen, että kesällä meikkaan mahdollisimman vähän ja harvoin, ellei ole ihan pakko (esim. naama kauheessa kunnossa ihottumasta tai finneistä), koska aina ne levaa johonkin suuntaan. Samoin hiukset, vihaan pitää hiuksia kiinni kun mulla on niin läski naama, mutta kesällä se on vaan pakko kestää :P Sietäisin kesän helteitä paljon paremmin jos meillä olis kämpässä ja autossa ilmastointi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään paljon syksystä, mutta kyllä se talvi on paras! Viime talvi oli tosiaan aika kökkö kun syksy jatkui niin pitkälle. :/ Mä kyllä tykkään paljon syksyn väreistä ja siitä, että saa kaivella kaapista päällensä jo paksumpia kamppeita. Kaulahuiveja, sormikkaita, kevyitä pipoja ja puuvillaiset lapaset. Ja se tunne kun illat pimenee ja viilenee kun voi luikahtaa viltin alle lukemaan kirjaa ja polttaa kynttilöitä! ♥ ♥ ♥ Syksy tuuthan jo, talvikin ois sit jo lähempänä!

   Mäkin oon vihdoin oppinut sen ettei kannata ees meikata kunnon hellepäivinä. Mielummin näyttää sit ihan peikolta ilman meikkiä kun sit törkytepolta jolla menee ripsarit ja kajalit pitkin naamaa esim. kauppaan mennessä! :D No äläs nyt, sullehan sopii hienosti hiukset kiinni!

   Onneks nyt ei oo niin hirveen tappokuuma kesä ollutkaan. Parina päivänä on tehnyt tiukkaa ja tuntunut, että sisällekkin läkähtyy.. Samaan tyyliin saa jatkua niin pysytään ukon ja kissojen kanssa tyytyväisempinä. Meilläkää oo kämpässä ku yhessä ikkunassa tuuletusaukko (? miksi sitä sanotaan, räppänä?) eikä sitäkään voi pitää auki ellei oo koko ajan siinä vieressä tököttämässä kun siinä ei oo mitää metallihäkkyrää vaan joku muoverkko vaan estämässä ötököiden sisälle pääsyn.. Kissat pian sukeltaa pihalle jos auki jättää eikä vahdi yhtään. :D Oisha se mukava joskus lämpimänä päivänä nakata vaan takaovi kämpästä auki, mut en vihti kisulaisia siksi aikaa pönkätä makkariin tukehtumaan. :( Liika pieni ja vanha kämppä. :P

   Poista