lauantai 19. huhtikuuta 2014

Sähköinen tupsutin

Alkuviikosta postipate toi mulle sähkötupakan ja nesteet. Aluksi aattelin rauhassa polttaa mun tupakat pois ja sitten vasta ottaa höyrystimen käyttöön, mutta eihän sitä malttanut jättää laatikkoon odottelemaan siihen asti.


Mulla ei oikeastaan ollut mitään huikeita odotuksia kun en oo aiemmin koittanutkaan sähkötupakkaa. Lähinnä sellanen negatiivinen kuva koko värkistä, eihän se voi olla sama kuin tupakka tai sinne päinkään.

Kun akku saatii ladattua täyteen ja nesteet säiliöön laitettua, mua jännätti niin hulluna koko vekottimen käyttö, että ukon piti se ensin koe ajaa. :D Mun ukkohan ei tupakoi, ainoastaan silloin tällöin polttaa sikareita, joten voitte varmaan kuvitella ukon ilmeen kun veti ensimmäiset henkoset sähkötupakasta osittain henkeen. Köh prööt priu ja ilme oli mahtava.


Mä oon nyt polttanut aamusin 2-3 normaalia tupakkaa ja illan pysynyt röyhytellen sisällä sähkövekotinta. Mä en oikein osaa vielä hahmottaa, milloin oon höyrytellyt tarpeeksi. Jokseenkin oon myös pettynyt mansikan makuiseen nesteeseen, välillä suuhun jää hento mansikan maku ja välillä ei. Välillä musta tuntuu, että toi höyry saa mun rintakehään aikaiseksi painostavan tunteen.


Mä oon huomannut, että höyryttely on liian helppoa kun sitä voi tehdä sisällä. Varsinkin illalla sarjaa katsoessaan sitä huomaamattaan rentoutuneena saattaa höyrytellä tasaiseen tahtiin koko jakson ajan. Katotaan vaan ku siirryn tuohon kokonaan kun tupakat loppuu kuinka mä kasvan siihen kiinni. Tavasta tulee pahempi kuin tupakan kanssa. Otan varmaan ton kohta sänkyynkin mukaan.


Kyllä mä selkeesti hoksaan erot, eihän sähkötupakka ja tupakka olekkaan sama asia, mutta jotenkin hirvittää kuinka mä tuun pärjäämään tän värkin kanssa kun tupakat loppuu.


Onko teillä kokemuksia sähkötupakasta? 

8 kommenttia:

 1. Mä poltin jonki aikaa sähkötupakkaa ja pari normia päivässä :) sit vaa lopetin sen ku normi tupakka oli "parempaa". Omena on parempi maku :) ja mietin itekki jos tilaisin taas nesteitä ja näi nii voisin alkaa uudellee polttaa,säästyis rahaaki. Kannattaa silti polttaa sitä kuten tupakkaaki ja mennä vaik pariks minuutiks partsille polttaa sitä nii ei tuu liikaa poltettuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyl sitä omppuaki testata, mulla ois tuol kaapissa vielä mansikan lisäksi vaniljaa, melonia, bubble gumia (:D) ja kirsikkaa. Ois kiva kans koittaa jotain salmiakin makusta ja tutut on nallekarkin makusta nestettä kehuneet. :D

   Kaveri ku kävi yhtenä päivänä niin menin pihalle kaveriksi röyhyttelemään niin joteski hirviästi hävetti olla ton pötikän kanssa ulkona ku naapureitaki oli pihalla. :D Nii kai se ois parree vaan mennä ulos, vaikka typerältä tuntuski. :)

   Poista
 2. Mä oon onneksi pystyny vastustaa kiusausta ostaa sähköröökiä. :D Ihan typeriä vempaimia ja tiiän että jäisin enemmän tohon härveliin 'koukkuun' ku mitä tavalliseen röökiin oon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei oo hääviä ku koukuttuu siihen tapaan niin perkeleesti! :D En mä tän avulla kyllä lopettamaan pääse, en varmasti, mutta josko tää ny vähä parempi vaihtoehto ois.. :D

   Poista
 3. Nii ja paituvei, ylikivoja kuveja ! ^_^

  VastaaPoista