tiistai 29. huhtikuuta 2014

Normipäivvä

Tänään mua ärsyttää, ketuttaa, vituttaa. No ei ehkä nyt ihan vituta, mutta läheltä liippaa. 

Mulla on ollut tänään kaula ihan saakelin kipeä. Ilmeisesti oon nukkunut jotenkin huonosti tai sitten ollut muuten vain jännityksissä. Voihan se olla, että unissaan oon pureksinut hampaita yhteen tai sitten yrittänyt monta päivää pitää pään pystyssä. Oon nätisti yrittänyt venytellä kaulaa ja hetkeksihän tuo aina auttaakin. Välillä oon tehnyt pitkiä vetoja leuasta rinnalle asti, nekin auttaa hetkeksi, mutta pian sellainen kiristävän kuristava tunne tulee takaisin. Eikö oo fiksua istua viettää päivä tietokoneella mahdollisimman epäergonomisessa asennossa? Sellainen mä oon, uhallakin pitää tehdä kaikkea sellaista mikä vaikeuttaa omaa oloa vielä lisää. 

Toisekseen mua ärsyttää se, että kaulasta huolimatta aioin pitää sosiaalisopuli päivää. Kuinkas kävikään, meikähän on viettänyt päivän sisällä yksin. Voi jee. Kyllä mä yritin, laittelin kaverille viestiä, että mitä se duunaa, mutta siihen ne hommat sit jäikin. Jälkeenpäin ajattelinki, että ihan kiva etten pitänytkään sosiaalisopuli päivää, vaikka silti se harmittaa. Kiva olla niin ristiriitainen aina. 

Ei tää päivä nyt ihan paskaa oo ollu, mä sain nimittäin ihanalta Heniltä postia. ♥ Etanaposti on kyllä ihan parhautta, arvostan. ♥ Mulla ois pari postausta työn alla. Ja vähä kaikkea muutaki. Mä en vaan ehdi tekemään mitään kun möhköän vaan menemään. Täytyypä reipastua!

Onko täällä muita jotka tykkää hirmuisesti saada kirjeitä/kortteja/pikku ylläreitä postilaatikkoon? 

4 kommenttia:

 1. Minä lukeudun siihen porukkaan!<3 Yksi maailman parhaimpia tunteita, kun etana posti yllättää/piristää!~

  VastaaPoista
 2. Etanaposti on parasta ! :D .. Nuorempana tuli harrastettua paljoki kirjeenvaihtoa, nykyyän sitte on herkkua lähinnä se jos joku sattuu laittamaan synttärikortin postis ja sekin on toooosi harvinaasta. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin harrastin joskus penskana paljon kirjeiden lähettelyä, jossain vaiheessa en enää saanu keltää kirjeitä takas.. :D Synttärikortin saaminen postilaatikkoon on kyl nykyää melko harvinaista, mummoki laittaa nykyään porukoiden kautta mulle suoraan kätteen kortin.. :D Nykyään kaikki on sähköstä, onnittelut sun muut. -.- Onneks on vielä joitakin jotka osaa arvostaa perus postia. ♥

   Poista