lauantai 26. huhtikuuta 2014

Mömmönmöö

Mä näin viime yönä unta, että olin mun ystävän ja ukon kanssa ruisrokissa. En mä siellä seurannu keikkoja tai mitään, ryyppäsin ja saunoin kaikkien bändiläisten kanssa vaan. Seuraavaks näinkin unta, että osasin tuulta hyväksi käyttäen liitää ilmassa. Tie oli täynnä sakuja, mutta mua ei haitannut kun liidin niitten ylin. Kun mä pääsin sisälle johonkin rakennukseen, huomasin mun taskussa pistoolin ja ammuin sisälle päässeen sakun paskaksi.


Tänään mä oon mm. käynyt tupakoimassa kaverilla, jumppaillut ja kattonut katsomosta eilen kesken jääneen klikkaa mua - jakson loppuun. Iltasella vois käydä saunassa, maistella uutuus siidereitä ja mussuttaa juustonaksuja samalla kun vahtaa Salaisia Kansioita. 


Huomenna on kyllä pakko ottaa ja tehrä jotain tolle etutupsuttimelle. Kivasti taas väri haalistunut. Toisaalta mun tekis mieli vaihtaa jo väriä tuohon tupsuun, mutta ehkä mä käyttelen vielä nuo pinksun jämät tuohon. Väreistä puheen ollen, muistan taas miks musta tukka on perseestä. Onks siitä pari viikkoa kun länttäsin tota mustaa tuksuliin ja nyt se rupee oleen jo ihan ruskee.. Oisko kellään hyviä vinkkejä mustan ylläpitämiseen tai oisko vinkata jotain tietyn merkkistä väriä joka ei heti lähtis haalistuun? 


Tänään oon ollut melko harmaissa kamppeissa. Koitin katella itelleni Ebaysta jotain värikkäitä asusteita tai leggareita, mut en saanut vielä mitään tilattua kun en osaa päättää mikä vois olla kiva väri mulle ja sopiski. 


Tällä hetkellä mun pää lyö melko tyhjää enkä oikeesti tiijjä, miks ees tulin tänne ees mitään raapustelemaan kun ei mitään kunnon asiakaan ollut? Muutenkin ajatukset harhailee jääkaapissa odotteleviin lättyihi, hilloon ja kermavaahtoon. Nam. 


Ainiin, maanantaitahan meikä tässä kovasti jo odottelee! Pääsen Ylivieskaan koko päiväksi anopin kanssa shoppailemaan ja kiertelemään siksi aikaa kun ukko on tatuoitavana. Viime kerrasta oppineena: "Jos löydät kivan laukun eikä se oo kallis niin osta!". Harmittaa vieläkin kun viimeksi unelma laukku jäi ostamatta. :P 


Tämmönen päätön postaus onkin hyvä päättää tämmöseen pöhköön Pöppiksen kuvvaan, eiks vaan? 

Oli miten oli, muksulia lauantaita kaikille! 

8 kommenttia:

 1. Color maski vois ainaki auttaa ylläpitää väriä joteki paremmi :) Ainaki punases väris mulla on hyviä kokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okkei, täytynee sitä varmaan koittaa jos se vähän ees pelastas tätä! Ei vihtis koko ajan läntätä päälle lissää väriä. :B

   Poista
 2. Pöppiksen ilme kyllä parhautta :D

  VastaaPoista
 3. Aivan järkyttävän kivaskat pöksyt naisella ! :0 .. Ja onko tua hulahula vanne patterin takana ?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitus, onhan ne ihan muksulit pöksyttimet. :3 On! Ruukaan aina jaksaessani sitä pyöritellä 5-10 minnuutia.. :D

   Poista
 4. Juustonaksut <3 nammmmm. Ja sait mut himoamaan lättyjä. Mur! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkuleitaaaa! Ny ois pannaria jääkaapisa.. Oli pakko ku mamma meinas mennä vanahaksi!

   Poista