maanantai 21. huhtikuuta 2014

Meikkauksessa vituiks menee..

.. KULMAKARVAT. 

Oikeasti, musta tuntuu, että kaikista vaativin osa meikkauksessa on saada aikaiseksi luonnolliset ja sopivan malliset kulmat. Mä oon kattonu varmaan kymmeniä tutoriaaleja upeiden kulmien aikaan saamiseksi, lukenut vinkkejä ja yrittänyt. Mä en saa ikinä mun kulmista tehtyä samanlaisia tai edes sellaisia, ettei ne näyttäisi ylhäältä tai sivusta tai alhaalta katsottuna typeriltä. Mun kulmat on aina liian tummat tai väärän sävyiset. Oon pitkään nyppinyt mun kulmakarvoja liian ohuiksi ja saamatta niitä saman muotoisiksi. Oon joten epä, ku en vaan saa niitä onnistumaan.

Kun mä selailen kuvia ihmisistä, blogeista tahi mainoksista, mun huomio melkeenpä aina kiinnittyy ensimmäisenä kulmakarvoihin. Mä kadehdin sellaisia siistejä ja luonnollisesti ehostettuja kulmia. 

Oon taas pitkästä aikaa harkinnut vetäväni karvat kokonaan kulmista pois, mutta sitten mä muistan kuinka paska oon aina ollut piirtämään niitä. Nyt mä oonkin sit antanut kulmakarvojen oikein rehottamalla kasvaa koskematta niihin ollenkaan. Sitten mä yritän nyppiä ne järkeviksi. Tai jos oikein toivottomalta näyttää niin kai mä meen sitten nypityttämään ja värjäämään ne johonkin liikkeeseen. 

Harkitsin jo jopa otsatukan leikkaamista vaan siksi, että saisin mun kulmat "piiloon". Tosin tarvisin vaan itelleni pitkän tukan takas, että se sopis mulle.


Yritin ettiä vanhoista kuvia sellasia kulmia joista tykkään ja millaisiin haluisin palata.Ei tarvi soittaa eläintensuojeluun, en mä kissaani kurista.. :D 

Miks on niin vitun vaikeeta pitää jotku hemmetin karvamadot silmien päällä kuosissa? Miks se on joillekkin niin helppoa? Miks joillakin on luonnostaan ihanat kulmat? Ei oo helppoa ei. 

Tein teille tämmösen videon kulmien laitoista ja siitä kuinka vituiksi ne vaan voi mennä. Näättepä samalla kuinka hehkeeltä noi keskenkasvuset karvat mun otasa näyttää! Toivottavasti teitä naurattaa yhtä palijo ku mua.Taidan rueta toteuttaa mun kulmat jatkossa näin, eipähän oo rajoja ja voi mättää värejä keskenään kera glitterin miten huvittaa. :D HÖHÖ. Jossen ny kuiteskaa.. 

Sittepä voisinkin ehtiessäni tekasta jatkoa tälle postaukselle, ei nää kulmakarvat oo ainut vaikeus meikän meikkaamisessa! 


Mites te, onko teistä kulmakarvojen muotoilu ja ehostus helppoa? 

12 kommenttia:

 1. Itelläkin on kyllä kulmakarvat iänikuinen ressaamisenaihe :D pssst, herranjumala nainen siulle sopii otsatukka hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan karrrrrvat! Enny tiijjä, mutta kiitus. :3 Olishan tuo joskus kiva palata tuohon otsatukkailuun!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Heh, ainakin mulla oli hauskaa sitä tehdessä! :D

   Poista
 3. Eiii hitto, samaistun niiiiiin sun tuskaan. Kulmmakarvat.... MIKSI NE EES ON KEKSITTY? Ripset kuitenki suojaa jo tarpeeks silmiä..
  Ja kiitos kommentoinnista, viiltely on tosi vaikee aihe.. En haluaisi, että kukaan kokee sen aiheuttamaa tuskaa :( Sä oot pärjänny niin hyvin, ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin oon miettinyt, että kyllähän ne ripset suojaa silmiä ihan tarpeeks.. :D

   Kiitos, että kirjoitit aiheesta. Se oli hurjan rohkeeta ja hyvin säkin pärjäät. ♥ Vaikka siltä ei nyt just tuntuis, niin kyllä se vielä jossain vaiheessa siltä tuntuu. ♥

   Poista
 4. Meinasin tukehtua iltateehenki ku katoin että joko sulla on tummanruskee otsiksella ! :D .. Tai siis kyllä sulle tuaKIN näyttää sopivan mutta vastahan sä värjäsit pinkin jajajajjaja ! .. Kulmakarvoista, mun mielestä joidenkin ei pitääsi piirtää kulmiaan, vaikka harjottelemalla oppii, mutta joskus ne on ihan törkeitä. :D Itehän oon nii suurpiirteinen että mun kulmien piirtelystä ei tulisi mitää ja oon niin herkka nahkaanen että hyvä jos pystyn niitä nyppiä ^-^ (sen takia siis mun kulmat on ihan naturellit, vähä nypityt)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mite musta tuntuu ettei ois eka kerta ku oot meinannut tukehtua mun takia.. :D

   Mä taidan olla hemmetin hyvä esimerkki niistä joiden ei ees kannattais yrittää kulmiaan töhrätä.. :D XD

   Poista
  2. .. ja tuskin tuloo olemaan viimenenkää kerta :DD

   Kyllä sulta näyttäs luonnistuvan tua piirtäminen, ku et käytä apuvälineenä kuppia :D

   Poista
  3. Voi olla! :D

   Mitä kuppia? XD Käkäkäk, tuli "kupista" hiukkasen hauskoja mielikuvia.. :'D

   Poista
 5. Samaistuin! Tai jos jollain ilveellä saa toisen kulman näyttämmään edes jotenkuten mallikelpoiselta, toinen menee auttamatta vituralleen. Itte oon pitäny tuossa toisessa karvamadossa kohta puoltoista vuotta kahta lovea (huhu niin kauan..), kun on helpompi piirtää ja enää en oikein osaisi ilman lovia oollakkaan.. :D ja ittellä nuo kasvaa vaan rehottamalla, nyppiminen on aika saatanallista touhua ku ei noita saa ojennukseen millään :__:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin perus! Yleensä meikä kans saa joten kuten toisen kulman onnistummaa, mutta toinen aina kusee ja pahasti... Ärrinmurrin!

   Jos oisin rikas palkkaisin itelleni työläisen joka sais laittaa aina aamusin mun hiukset ja lärsän kuntoon.. :D Ois heleppua!

   Poista