sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kuvat ihollani 2

Puhuinkin tuossa jokunen postaus sitten, että tarkoitukseni on ollut tehdä tämä toinen osio missä selvitän vähän tatskoistani. Ykkösosan voit lukea kun klikkaat TÄSTÄ.


Huh, olipas maatuskasta vaikea saada kuvaan kun se on sijoiteltu tuolleen vinkkuraan. :) 

"Venäjänmaa, toi lapsilleen,
vanhoja mummoja, ja niiden sisällä,
on uusia mummoja, ja niiden sisällä,
on uusia mummoja, ja niiden sisällä, on uusia mummoja.."

Tämä käteeni tatuoitu mummeli voisi merkitä minulle hedelmällisyyttä ja jatkuvuutta, mutta todellisuudessa maatuska muistuttaa minua lapsuudesta ja mummosta. Mummolassani oli aito venäjältä tuotu maatuska (joka nykyään koreilee minun hyllyssäni ♥) ja se oli mielestäni hienoin tai oikeastaan kiinnostavin esine ikinä. Mummoni antoi minun leikkiä sillä varovasti nostelemalla aina pienempiä mummoja sisältä ulos kun olin pieni. En paljoa muista asioita lapsuudetani, mutta tämän muistan ja siksi se onkin minulle niin tärkeä. Rakastan tämän tatuoinnin värejä. 

Viime jouluna näytin tatuointini mummolleni ja kerroin sen olevan omistettu hänelle ja ihanille muistoille. Mummoni liikuttuin niin, että pelkäsin hänen saavan sydänkohtauksen. :D 


Meillä on suvussa niin sanottu onnenmyyrä-geeni. :D Isän puolen suvussa on paljon varsinkin kenovoittoja, ei ikinä mitään pääpotteja, mutta enemmän sitä rahaa tulee takaisinpäin kuin menee. Mullakin sitä tuurin tynkää tuntuu olevan jonkin verran, mutta ei läheskää samalla tavalla kuin isälläni tai hänen vanhemmillaan ja siitä onkin vitsailtu sitten, ettei mun onnenmyyrä-geeni ole täydellinen. Siitäpä sitten syntyikin tämä repaleinen apila. Musta tuo vihreä ja nuo repaleet on niin huippuja! Hajuvesiputeli töpsöttimineen merkitsee mulle ihan hitosti naisellisuutta! Mä en oo nuorempana oikeen innostunut hajuhujuista, musta tuntu sillon että vain vanhat mummot käyttää tuoksuja. Kun tapasin ukkosen ja jätin rönttätyylin taakseni, ostin itselleni ensimmäisen kunnon tuoksun. Nykyään multa löytyy kaapista monia eri tuoksuja mitä käytän aina fiiliksen mukaan. Mulle tulee nykyään ihan alaston olo jos jonakin päivänä en muista aamulla laittaa tuoksua ja aika harvoin niin edes pääsee käymään. 

Seuraavaksi oliski sitte kesäkuussa tulossa isompaa projektia samaan käteen ja tuttuun tapaan, lisää siitä sitten lähempänä. ;3 

Kertokkee te teijjän tatskoista tai suunnitelmista! 

12 kommenttia:

 1. Musta on äärettömän kiehtovaa lukea tatuointien merkityksestä ihmisille!!:) ja suorastaan raivostuttaa jotkut teinit jotka ottelee vaa hetken mielijohteesta millo mitäkin epämääräisiä kuvia ja sitten muutaman vuoden päästä niihin harkitaan tekevänsä päälle jotai uutta korjaustatskaa tai poistettavaksi kokonaan kun ei ookkaan enään niin kiva!!
  Sulla on kivoja tatuointeja ja niillä on kauniita merkityksiä!!^^

  ittellä on niskassa lohikäärme jonka otin kun täytin 20, olen kiinalaiselta horoskoopilta lohikäärme ja olen niistä ollut lumoutunut pienestä asti...ja koen että se kuvastaa sisäisiä voimavarojani!!:)

  Vasemman käden lapaluusta lähtee versoamaan kirsikanpuu joka joskus kasvaa saman käden ranteeseen asti!:) Nyt tämä puu ulottuu vasta hauiksen puoleen väliin!!:) Tämän taas kertoo siitä kuinka arvostan Japanin kulttuuria ja elämäntapoja ja samalla muistuttaa minua siitä miten olen kasvanut vaikeuksista huolimatta ja olen oppinut löytämään elämästä paljon kauneutta ja elämisen arvoisia asioita!!^^

  Haaveena olisi saada jatkettua jossain vaiheessa tuota kirsikanpuuta loppuun asti, sitten aion ottaa fenixlinnun joko pohkeeseen/nilkkaan taikka alavattaan...valkoinen ja punainen lohikäärme olisi myös hienoa saada.. Lisäksi meillä on miehen kanssa tarkoitus ottaa joskus joku yhteinen tatuointi mikä muodostuu kokonaiseksi kuvioksi kun liitämme kuvamme vierekkäin, ei mitään imelää sydän juttua mutta jotain sellaista mikä muistuttaa meistä ja suhteestamme ja jolla on meille suuri symbolinen arvo!!^^ mutta täytyy ajan kanssa pohdiskella ja se rahakin olisi aika oleellinen asia!!xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään lueskella ja keskustella ihmisten kanssa tatuoinneista. Musta on huippua jos kuvilla on jokin merkitys, en toki tuomitse jos kuvan on vaan ottanut siksi, että se on nätti tai hieno, kyllä sellaisiakin varmasti munkin iholle ajan kanssa eksyy millä ei välttämättä sen syvempiä merkityksiä oo. :3 Ja kiitos!

   Musta on kans typeryyttä ottaa hetken mielijohteesta jokin kuva iholle ja yleensä näin tuntuu käyvän varsinnin nuorille henkilöille. Ja sitten toisena, ne kuvat otetaan jollakin kaverilla joka osti huvikseen tatskakoneen eikä tiedä hommasta yhtikäs mitään. Itsehän olen jokaista kuvaani harkinnut pitemmän aikaa ennen laittamista ettei tarvis missään vaiheessa katua tai alkaa miettimään peitto operaatioita. Mä kyllä voisin antaa jollekkin harjoittelevalle oman nahkani käyttöön kunhan tyyppi tietää jotain hommista ja huolehtis hygieniasta teko vaiheessa.

   Mä oonkin honannu sulla joissain kuvissa kirsikkapuu tatuointisi ja ihaillut sitä, se sopii sulle tosi hyvin. Sulla on myös tosi kivat ja tärkeät merkitykset tatuoinneille.

   Toivottavasti saat joskus hankittua nuo haaveilemasi tatskat nahkaasi, eihän tässä elämässä oo kiire mihinkään. :) Meilläkin on ukkosen kanssa tarkoitus laitattaa ns. rakkaustatska. Tai no ukon nahkassa steampunk tyyppinen lukko jo onkin ja mulle tehdään siihen sopiva avain sitten kun pääsen joskus aloittamaan tuon toisen käden täyttämisen. :D

   Poista
 2. Sun tatskat on tosi hienoja! :3 Vau. Pistin yhen bloggaajan piirtämään mulle kanistamme tatskan ja se ois sitten seuraava mun projekti. Tosin mun tirbaali leijona on vähän kulahtanut ja sitäki pitäis vähä väritellä :/ Lisää elukoita kehooni, hihhii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ♥

   Mielenkiinnolla jään odottelemaan millainen kanitus tatulointi sulle iholle tulee! Onks sulla jo paikka tiedossa mihin aiot sen laitattaa?

   Noh, onneksi aina voi korjuutella ja väritellä lissää. :) Munki pittää kesäkuusa laitattaa tuohon hajuvesiputelin töpsöttimeen hitusen lisää väriä kun näyttäs olevan pikkuruinen vaaleampi kohta. :)

   Poista
 3. Hii, tää oli kiva postaus! Siulla on ihan älyttömän nättejä kaikki nuo tatuoinnit, tykkään ihan hirrrveästi tuosta simppelistä tyylistä ja värikkyydestä! :) Ootko käyny ottamassa kaikki ihan samassa tatskaliikkeessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkäilen just niitten takia! Ja tietty kun nää on mulle niin tärkeitä. ♥

   Kaikki tatskat on laitatettu Ylivieskan Pitbull Tattoossa. Jalan kuvat on Tarmo teheny ja loput on Petrin tekosia + varmasti jatkossakin tulevat olemaan. :3

   Poista
 4. Seuraava operaatio on laittaa tuo Tiikeri käsivarressa kuntoon.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tullee varmasti iha helekutin hiano! Ei Petri muuta ossaa tehdäkkään kun hienouksia. :)

   Poista
 5. Nyt päässäni soi mummo laulu, kiitos .. :D
  voi tatskat ♥__♥ MÄKI HALUUUN PALJON LISÄÄÄ.
  Ja tua sun hajustussumutespullotus on vaan niin riuh söppänä !. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! :D

   Tää tahtoo kans ihan hirmusesti lissää, pitää aina vuoronperään ukon kanssa asioida tatskaliikkeessä ku rahatilanteet sallii.. :)

   TUSSUPULLO! Onhan se, mäkin tykkään niiiiiin paljon. ♥

   Poista
 6. Kohtahan tuo aika taas itsellä olisi, eikä mene kauaa niin sitten taas sulla :3 vanhuksina ollaan ihan musteessa :D

  VastaaPoista