keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Käkätikää

Kukkupöö. Pöökukku. Kuuvitunpöppö. Mitäh? 

En tohtinut eilen tulla kirjustelemaan, olisitte pian luulleet, että koijjaan. Harmistus sentään, tänään mä en muista yhtään mistä mä aikoin eilen tulla turinoimaan. Turinoidaanpas kuitenkin nyt jotain kun tähän äsähdin ja pääsin jo alkuun. Kait. 


Mulla on soinut nyt viime päivät mankassa Vanhaa Paskaa - lätty. Miten voikaan saada niin paljon kylmiä väreitä? Hauskaa, että nää vanhat demot on ehkä just mun mielestä sitä parhautta. Tiskatessani en ole ehtinyt vaipua ajatuksiini vaan olen rääkynyt kappaleiden mukana. Tänään lisäsin volyymia reippaasti, ettei naapurin mummo saa sätkyä mun raakkumisesta. Naapureista puheen ollen, en muista olenko tänne tuonut tietoon sen, että luulen meidän päätynaapurin pelkäävän mua? Se on sellainen nuori tytteli, asuu yksin. Musta tuntuu aina kun osutaan yhtä aikaa pihalle, että sille tulee vaivaantunut olo ja samalla kiire unohtamatta sitä katseen pois kääntämistä. Joskus pimeällä oltiin ukkosen kanssa käpöttelemässä kotiin ja huomattiin, että se likka sipsutteli meidän edellä. Sekin huomas meidät vilkaistessaan taakseen ja samalla kiihdytti sipsutteluaan. Mä en oo viitsinyt ikinä edes yrittää tervehtiä sitä tossa pihalla ettei se saa sydäriä jos mä oon sen mielestä ihan mörkö. Oonkohan mä oikeesti ihan pöökö? 


Pähkäilin tuossa joutessani itsekseni sammakko pelkoani. Mun terapeutti on ohjeistanut mulle siedätyksen aloittamisen esimerkiksi piirretyistä ja lasten lauluista. Sellaisista missä on sammakkoja. Mua on naurattanut koko ajatus. Terapeutti sanoi, että piirrettyjen jälkeen voisi yrittää siirtyä googleen katselemaan sammakkojen kuvia. Ei se oo mulle homma eikä mikään. Toki ne mua ällöttää, mutta oon järkeillyt ettei se ite sammakko aiheuta sitä pelkoa. Se pelko johtuu siitä etten mä voi tietää mihin ne pomppii. Ne on arvaamattomia. Koko pelko alkoi siitä kun jonakin syksyisenä iltana valtava konna hyppäs meidän eteiseen melkeen mun jalkoihin kun olin menossa etupihalle tupakoimaan. Täytyy muistaa sanoa terapeutille, että mun pelko johtuu siitä etten voi ennakoida niiden liikkeitä. En voi kontrolloida niitä enkä aavistaa mihin ne menee. 


Illalla olis taas tiedossa reuhkausta salilla. Oon ollut aika tyytyväinen kehitykseen ja siihen, että penkistä nousee muutaki ku oma perse. Ylätalijasa meikä ottaa kohta ukkelin kiinni, mutta alatalijan kanssa saa viellä mennä samoilla painoilla kun viimeksi. Mua harmittaa niin pirusti etukätteen ettei kesällä pääse reuhkaa joten täytyy sit yrittää kuntoilla muuten kesällä. Piisais vaan tätä motivaatiota eikä tulis mutkia matkaan niin olisin tosi tyytyväinen! 


Mulla on muuten taas ihan järkky tatskakuume. Mä en vaan malttas odottaa mun kesäkuun aikaa. Ukon pirulainen pääsee jo tämän kuun lopulla itseään lisää koristelemaan. Ajattelin tässä joku päivä saada aikaiseksi "Kuvat ihollani 2" - postauksen noista kuvista, mistä en oo vielä tänne sepustellut sen tarkemmin. 


Melkee jopa itkettää miten noi salaiset kansiot vie mennessään ja niiden kahtomiseen tuhlaantuu kaikki illat. Ei oo ehtinyt pelailemaan kunnolla tai tekemään oikein mitään muutakaan. Sohvapottuilua kaikki illat! Vaan vaikka kuinka tuntuu, että joka ilta katsotaan usiampi jakso putkeen niin silti ei oo päästy kuin vasta toiseen kauteen. *peukku* Tietääpähän pitkäksi aikaa tollottamista. 


Mulla on tänään harmaat sukat ja sellainen on olokin. Toivottavasti mun uudet värikkyyden multihupentuma sukat saapuu pian, niistä luulis saavan ihan hitosti energiaa ja uutta puhtia vaikkapa tähän kirjoittamiseen! 

Taitaa olla parasta nyt stopata irrallisten ajatusten nakkominen tänne ja painua tiirailemaan arskaa etupihalle. Minne se ei kyllä paista. Mutta kuitenkin! 

Onnistuiko kukaan muuten eilen ketään koijjaamaan? 
Vai saiko joku teille syötettyä puppua todenteolla? 

2 kommenttia:

 1. Voihan sun hiukset ! On vähä makian väriset ja sopii sulle hyvi. :3
  Otikko muuten nua snake bitet (? No noi kaks ulommaista huulikorua :D ) samaan aikaan vai eriksee ?
  Ja aprillipäivä on syvältä. Mä en sitä ikinä muista, sit ku sanoo jollekki faces jotain tulee takasi " ÄÄÄLÄ HUIJJAAA ;););),9;),);););),);),),););),9,9;),9,9,9, !" Ja sit mä ihmettelen että mitä paskaa ja sen jälkee muistan koko päivän idean 2 sec ja taas ihmettelen ku joku väittää kauheeta lööperiä tai tulee se "Aprillia vai ? ;),9;));;);););));;););););;);));););;);"
  -_-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tää tuksuli rupee kyllä oleen jo ihan kulahtanut ja parturissakin pitäis käydä. :D

   Oon ottanut ne erikseen joskus nuorempana, toisen Oulussa Tramp's Tattoossa (? olikohan se se..) ja loput läväreistä Ylivieskan Pitbullissa. Olis pitänyt se ekakin ottaa Ykassa, Oulussa se ukko pisti ton vasemman puoleisen lävärin hitusen liian ylös, Ykassa laitettii oikeanpuoleinen vähän alemmas niin ettei ihan hirveitä korkeuseroja kuitenkaan oo, mutta kyllä sen huomaa ettei ne täysin samalla kohti mee. :D

   Mä niin tiedän ton! Onneks tänän vuonna kukaan ei kyseenalaistanut mun sanomisia eikä kukkaan yrittänyt mua huijata. :D

   Poista