perjantai 18. huhtikuuta 2014

Haastetta

Suurkiitokset Kuutti-tytylle haasteesta! Oon tän kyllä jo aiemmin tehnyt, mutta ei varmaan haittaa vaikka toiseen kertaan teenkin. :3


Haaste menee näin!

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Haaste tulee laittaa eteenpäin 11 bloggaajalle jolla on alle 200 lukijaa
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut
6. Ei takaisin haastamista


11 Asiaa meikäläisestä: 

1. En osaa päättää viihdynkö mielummin pitkissä vai hieman lyhemmissä hiuksissa. Kärsin siis lähes koko ajan melkoisesta tuksulikriisistä ja oon ihan sairaan epävarma siitä onko mun tukka hyvä. 

2. Haluaisin syödä terveellisesti jokaisena päivänä, mutta mua hirvittää laittaa ruokaan niin paljon rahaa kuussa. Toisekseen, joskus on vaan niin paljon helpompaa vetää jotain perus safkaa tai mättöä nassuun. Ehkä jonain päivänä vielä rupeen oikeesti syömään terveellisesti.. 

3. Mulla pitää olla paljon esim. meikkejä, kynsilakkoja, vaatteita jne jne. Mutta loppusissaan en käytä niistä kuin murto-osaa. Okei, kynsilakkoja yritän oikeesti käyttää monipuolisesti, mutta esim vaatteista suurin osa on sellaisia mitä käytän melko harvoin. Niistä vaan ei osaa luopua kun sitte näyttää vaatekaappi niin tyhyjältä. 

4. En oo juonut moneen kuukauteen kahvia vaikka ennen olin melkoinen kahvinarkki. Nykyään kahvin hajukin etoo. 

5. Musta tuntuu, että mulla on ihan liian paljon tekemistä ja ihan liian vähän aikaa. En kerkee pelaamaan niitä pelejä joita tahtosin pelata, en ehdi lukea, en millään kerkiä päivittää blogia niin usein kun tahtoisin.. Voi hirvitys jos mulla ois vaikkapa lapsia tai duunia, mä en ehtis tekemään ikinä yhtään mitään! 

6. Pelkään hirveesti eri asioita. Sosiaalisia tilanteita, sammakoita, puhelimeen vastaamista, yksinään oloa jne.. 

7. Ollessani hermostunut saatan mennä usein ylikierroksille ja olla ylisosiaalinen. Tiedättekö yhtään mistä mää puhun? 

8. Ukko sanoo, että musta tulis oiva taistelukääpiö jos hankkisin itselleni kunnon lihakset. Kiva. 

9. Tykkään haaveshoppailla netissä. Saatan keräillä ostoskoriin kaikkea tosi "tärkeää" ja pohtia tilaamista siihen asti kunnes klikkaan koko sivun kiinni.

10. Ahdistun helposti.

11. Nyt just mulla menee hermot, oon yrittänyt koko päivän saada videota kasaan ja muuntaa sitä oikeaan muotoon, mutta mun editointi ohjelma kaatuu aina ennenkuin se on saanut vedettyä sen muunnon loppuun. Jos kolmas kerta toden sanois ja saisin sen videon pian sille mallille, että sitä voi alkaa juutuuppiin latailemaan ja sitä kautta tänne.

Haastajan kyssärit meikälle! 


1. Asutko yksin/poika-/tyttökaverin/kaverin/perheen kanssa? Jos asut jonkun kanssa, asuisitko mielummin yksin?

- Kihlatun kanssa ollaan virallisesti asuttu n. 3 vuotta yhdessä. En todellakaan haluaisi asua yksin! En varmaan saisi nukuttua tai tehtyä yhtään mitään. Yöllä pelottas ihan saakelisti ja mielikuvitus lähtis laukkaamaan sellasta kyytiä, että huh huh. En oo ikinä asunut yksin enkä haluaiskaan. Parasta on asua oman ukon kanssa. ♥

2. Katsotko tv:tä tai seuraatko jotain sarjaa koneen kautta? Mitä katsot tv:stä/mitä sarjaa seuraat?

- Koneella tulee katsomosta vilkaistua aina salkkarit ja klikkaa mua. Satunnaisesti jotain muitakin jos oikein tylsää tulee ja on paljon aikaa. Tällä hetkellä katotaan ukkelin kanssa iltaisin yhdessä Salaisia Kansioita levyiltä. Telkkaria meillä ei oikeastaan seurata.

3. Jos saisit lemmikiksi minkä tahansa eläimen, minkä ottaisit?

- Vitsailen ukolle monasti, että norsu ois kiva saaha takapihalle. Voisin sen selässä matkata aina kauppaan. 8D Ei vaan karvattoman kissan oikeasti vielä joskus haluan!

4. Onko sinulla jokin syömishäiriö/masennusta/muu mielenterveyden häiriö? Oletko saanut apua siihen?

- Masennusta, ahdistusta, pientä paniikkia ja tarkastelua löytyy. Käyn 1-2 kertaa kuukaudessa paikallisessa mielenterveysyksikössä, mutta en mene vannomaan, että siitä mitään apua olisi.

5. Mikä on paras luonteenpiirteesi ja paras asia ulkonäössäsi?

- Apua! Tää on niin paha. Mä en oikeesti osaa keksiä itestäni kuin huonoja asioita. Ehkä mä oon hyvän kuuntelemaan ja paras asia ulkonäössä on tatskat. ;)

6. Mitä arvostat poika-/tyttöystävässäsi, ihastuksessasi, ylipäätään vastakkaisessa tai samassa sukupuolessa (riippuu mistä tykkäät)?

- Arvostan mun kihlatussa melkeenpä kaikkea. Se osaa olla positiivinen ja auttavainen, se saa mut iloiseksi ja onnelliseksi. Sillä on viisaita mielipiteitä ja perusteluja. Se osaa hoitaa asioita eikä jätä niitä viime tippaan. Sillä on suurimmaksi osaksi hyvä huumorintaju. Se on hyvännäköinen, sillä on eläimelliset kulmakarvat ja se on hurjan vahva kun jaksaa nostaa mut syliinsä. Se huolehtii meidän kissoista niinkuin ne ois lapsia. Se osaa keskustella asioista ja on valmis näkemään asioiden toisetkin puolet. Siinäpä niitä joitakin, en mä nyt viitti tätä loputtomiin jatkaa.. :D

7. Viihdytkö paremmin isossa porukassa vai muutaman läheisen ihmisen seurassa?

- Muutaman läheisen ihmisen seurassa. En pysty olemaan porukoissa oma itseni ja ahdistun niin helposti jos ihmisiä on "liikaa".

8. Mikä lapsuusmuisto on painunut mieleesi parhaiten? Onko muisto vaikuttanut sinuun positiivisesti vai negatiivisesti?

- Mä en oikeesti muista paljoakaan mun lapsuudesta. En tiedä miksi. Sanotaanko ny vaikka se mikä täällä mun blogissa on aiemmin tullutkin ilmi tuohon mun tatuointiin liittyen, että mulla on hyvin lämmin muisto siitä kun olin pikkusena mummolassa hoidossa ja sain varovaisesti leikkiä maatuskalla. Nykyään se samainen maatuska on mun omassa hyllyssä ja lämmittää aina mieltä kun sitä katsoo.

9. Lempiruokasi ja -juomasi lapsena, ja nykyään?

- Lapsena mun lempiruokaa oli kaikki isin tekemä! Oisko erityisesti ollu potut + jauhelihakastike ja spagetti + jauhelihakastike. Mieluiten penskana join vissyä ku siinä oli niin mahottomat kuplat! Nykyään mulla ei taida oikeen lemppariruokaa olla. Potut on parhautta. Juomana toimii vesi.

10. Jos päätät haluavasi uuden profiilikuvan esimerkiksi facebookkiin, onko sinulla jokin rituaali ennen kuvan ottamista tai sen aikana (tietty meikkaus, pukeutuminen, otatko sata kuvaa ja sata lisää, jos niissä sadan kuvan joukossa ei ole sopivaa profiilikuvamatskua, jne)?

- Apua! En nykyään erikseen ala ottamaan naamakirjaan uutta kuvaa vaan saatan nakata sinne välillä uuden kuvan niistä kuvista joita otan tänne. Kyllä siihen sellainen perus meikkailu kuuluu ja ympäri kämpän tepastelu etsien sellaista paikkaa mistä saa parhaiten valoa. :D En mä hirveesti yleensä ota kuvia, ehkä pari kymmentä ja niistä valkkaan parhaan/parhaat.

Teininä profiilikuvan ottamiseen meni ihan hitosti aikaa, sillon piti olla kaikki laitettuna justiinsa.

11. Oletko pakkomielteinen jonkin asian suhteen, esim. pelkäätkö jotain erityisen paljon tai teetkö jotain tiettyä pakonomaisesti ennen kotoa lähtemistä? Mikä tahansa kelpaa!

- Ikävä kyllä. Vessan ovi on kiinni, hella nollilla, ei töpseleitä seinässä, yksi kissa, toinen kissa, kierros alusta, toisto ja toisto. Ulos ovesta, oven kahvaa rämpyti rämpyti. Ulkona hetken mietintä, olihan kaikki pois seinästä ja kiinni jne. Joskus pitää palata takaisin sisälle tarkastelemaan, hyvinä päivinä ei. Kävellessä esim. kauppaan koko matka menee miettien, olihan kaikki sammutettu ja sekös vasta ahdistaa.

Ja kysymyksiä haastetuille:

1. Ketä ihailet ja miksi? 
2. Salainen paheesi? 
3. Kuvaile aamurutiinisi? 
4. Mitä ostit viimeksi? 
5. Kadutko elämässäsi mitään? 
6. Miten kuvailisit itseäsi kolmella sanalla? 
7. Millaisia blogeja luet? 
8. Millaisia ihmisiä et voi sietää? 
9. Mikä oli pienenä haave ammattisi? 
10. Taito jonka haluaisit osata? 
11. Keksi itsellesi kysymys ja vastaa siihen! :D 

Oon kyllä nähnyt tän jo niin monella pörräävän, että ketähän mää ossaisin haastaa..

Haastetaa ny ainaski: 
Ja kaikki muut jotka eivät tätä oo vielä tehneet tai haluavat tehrä toiseen kertaan! 2 kommenttia:

  1. Loistavaan väliin heitit haasteen ku just mietin että mistähän sitä keksiis blogiin raapustella ! :)

    VastaaPoista