torstai 10. huhtikuuta 2014

Farttimartti tässä päivää!

Kiva kun mun blogiin löydetään ehkä eniten sanalla pieru! Se on oikeesti tosi hauskaa ku miellän itteni melko pieruliiniksi enkä nää siinä mitään hävettävää. On kiva ostaa normi mammaa ku on maitovammanen. Kaikki laktoosittomat ymp tuotteet on niin saatanasta siksi, että ne maksaa ihan liikaa. Nojoo, se ei ollut nyt pääasia, mutta jaoinpas tämän tärkeääkin tärkeämmän tiedon teidänkin keskuuteenne. 

Toisena hupsuna asiana kerronkin, kuinka mua eilen nauratti sali vuoron jälkeen kun tallustin pukkariin. Pukkarissa oli jotain poitsuja joilta naureskellen kyselin, että miksei ne oo poikien pukkareissa jotka on käytävän toisessa päässä. Pää punaisena toinen änkytti, ettei he tienneet. Ei he oo aiemmin tuolla olleet pelaamassa. Heidät vaan käskettiin vaihtaan kamppeet ja pelaamaan. Tokasin vaan, että siinäku strippaavat menemään etten minä aio kahtoa jos sitä pelkäävät. Vaihtoin ite vaan siinä kengät selin poitsuihin päin ja toinen niistä vaihtoikin kampeet ja lähti, mutta ilmeisesti toinen ei kehannut sitten millään vaihtaa vaatteitaan vaikka sinne päinkään en kahtonut. Lähtiessäni hymyilin sille toiselle poitsulle ja naureskelin koko matkan kotiin. 

Mulla ois kamera täynnä matskua tänne. Mitenköhän mä jaksaisin purkaa ne kaikki koneelle ja rustailla sellaisen jännän jutun. Pitäis ehkä editoida sellanen pätkä. Tai laittaa kuvina. Mä en oo vielä ihan varma. Jos kauankin jahkailen ja lykkäilen sen tekoa, niin jää varmaan koko postaus tekemättä. Haluaisko joku lähettää mulle sellasta muksulia positiivista energiaa? 


4 kommenttia:

 1. Nyt siellä pojankoltiaiset fäppää fantasioissaan kun sun pyllyä aattelee ku menit kuitenkin pyllisteleen kun kengät vaihdoit :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDDdddd Joopasen joo, kahtoivat että mikä vanaha akka sielä löllöpyllyilee. :D

   Poista
 2. Lyön vetoa, että saat varmasti muksulia positiivista energiaa, kun käyt kyyläämässä jäätävät Alien Bunny-kuvat meikäläisen viimeisimmästä blogipostauksesta! :---D

  VastaaPoista